От сиромашия мъж погреба баща си в двора, после се гръмна

Разчитали само на пенсията на дядото, нямало пари за погребение
120
От сиромашия мъж погреба баща си в двора, после се гръмна
Снимка: Булфото, архив

42-годишният Павлин от село Кошава преди дни зарови трупа на починалия си баща в двора, защото нямал пари за погребение. В събота се самоуби.

Мъжът е намерен с огнестрелна рана в главата. Лежал в стаята си с газов пистолет в ръката.

Явно не е могъл да понесе мисълта за сторенето, не е виждал и как ще преживява без пенсията на баща си и затова е решил да сложи край на живота си, коментираха съселяните му пред "24 часа".

За трагичната история в Кошава се разбра преди две седмици, след като 77-годишният Самуил Флоров бе обявен за издирване. Ден по-късно синът му призна пред полицията, че баща му е починал и той го е погребал в двора.

Направил го, защото нямал пари за погребение, а и за да взима пенсията му. Аутопсията на възрастния мъж не установи следи за насилие и след 24-часово задържане синът бе освободен от ареста.

Павлин не е семеен, безработен е и с баща си живеели от пенсията. Повече от година старецът бил болен на легло и затова отстъствието му не направило впечатление повече от два месеца.

Миналия понеделник останките на Самуил били погребани в местното гробище. Днес до него ще положат и тялото на сина му. Кметството е осигурило необходимото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
3
 
22
 
! Отговори
Трагедия преди 6 години
"Българина се видя в пари"Престъпника с голямата тиква от синия екран
76
8
 
14
 
! Отговори
До 86 преди 6 години
Ако ще сравняваш демокрация и комунизъм, сравнявай С. и Ю. Корея, а не България преди и сегашната, която няма нищо с демокрация.Колкото до комунизма прочети експеримента, при който осреднявали оценките на студентите и на всеки пишели средноаритметичното. Много скоро всички станали двойкаджии, защото умните нямат стимул да учат, след като двойкаджиите така или иначе обезсмислят труда им, а двойкаджиите се надявали отличниците да им вдигнат оценката. Неслучайно соц. страните са най-мързеливите.
75
10
 
10
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
До АнонименНа такива, дето Държавата и Демокрацията са им криви, никой не може да помогне! Как да разберат, че нито Държавата, нито Демокрацията са им длъжни, за каквото и било.
74
6
 
9
 
! Отговори
до 86 преди 6 години
Сравняваш комунистическа България с посткомунистическа (която е минала покрай демокрацията, ама нищо не е закачила) и това да ни говори, че демокрацията е много лоша, а комунизма е много хубав.Ами що не сравниш комунистическа България или комунистическа С. Корея с демократична Швейцария или Австралия?Доста манипулативен ти е коментара. Това, че бившите комунисти се пребоядисаха и станаха уж демократи, съвсем не означава, че демокрацията е лоша или че ние имаме демокрация. Кой емигрира в КНДР
73
4
 
31
 
! Отговори
до долния преди 6 години
Демокрацията си е много хубава, но такава в България реално няма. Ако имаше, сегха щяхме да сме като Австралия, Скандинавия и Швейцария. Там са истинските демокрации.
72
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Село Кошава, на 5 км. от най-развиващия се и проспериращ европейски град Видин с 99% безработица и над 50 000 емигрирали/избягали от града от 89-та до сега. Благодаря ви за демокрацията !!!
71
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гадна държава, гадни управници. Държавата и крадците управници са докарали този сравнително млад човек до този край и скапаната българска демокрация. Бедните и болни хора са грижа на държавата. На нея и дреме обаче. Цитирам Тренчев: Бедните да го духат. Важни за Борисов и тия около него са суджуците. Бедните да го духат. Без извинение. Проклети ГЕРБ ави управници.
70
23
 
6
 
! Отговори
Ханс преди 6 години
Ми ако тоз индивид беше в затвора, където му е мястото, защото направеното от него си е престъпление, нямаше да се самоубие.
69
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Село Кошава, на 5 км. от най-развиващия се и проспериращ европейски град Видин с 99% безработица и над 50 000 емигрирали/избягали от града от 89-та до сега. Благодаря ви за демокрацията !!!
68
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бананова държава. Поне банани да растяха по дърветата. Става все по отчайващо и страшно.
67
2
 
18
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Конграчулейшънс, БорисовВинкелс;))) Още малко трябва да издържите и правоверно да приложите евроатлантическите ценности и Българите ще изчезнат напълно!
66
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да я наречем анархия демокрацията, за да не е банално, че герберчетата посиняват.
65
11
 
10
 
! Отговори
До декомкрация преди 6 години
Ай стига с твойта демокрация, ставаш банален вече.
64
34
 
15
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
Срам нямате, бре комунистчета. Какво му е крива държавата и демокрацията на здрав, прав мъж 1975 набор? С гаранция е бил пияндурник и мързеливец, живеещ на гърба на родителите до край. По - добре, че се е гръмнал в празната глава!
63
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Достатъчно е на изхода на газовете да има тяло, което да излети и връщане назад няма. Да не забравяме, че някой модели имат и приставка за сигнални ракети.
62
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижте хора, нито ЕС, нито НАТО, нито папата са ни виновни, че сме овце и си избираме едни и същи крадци да ни управляват. А и да случилото се е лична трагедия, пък и има доста неща, които не знаем. Например, защо млад мъж не търси препитание, а разчита на пенсията на баща си? Ако е бил болен, ок, но иначе си е жив мързел. И да, работа може и да няма, но винаги можеш да се хванеш нещо на парче, колкото за единия хляб. Така, че не можем да даваме оценки без да сме запознати.
61
1
 
13
 
! Отговори
Сайга 12 преди 6 години
до 73 Ако газов пистолет (револвер) е преправен било с вкладна цев или по друг начин, или е работено в/у халосен патрон със затапване и метален проектил, той се превръща в огнестрелно оръжие и нанася огнестрелни рани. Приблизителната дефиниция определя като огнестрелно, всяко оръжие, което с помощта на газове получени след химичната реакция изгаряне, изхвърля твърди частици от дулния срез. Така че, не се заяждай с авторката!
60
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
огнестрелна рана в главата с газов пистолет.*** спали сте пак докато пишете .Кой даде адеш писалка на улав от лудницата
59
5
 
29
 
! Отговори
Нали преди 6 години
сме горд член на ЕС и НАТО? Какво повече искате? Казаха ви от най-високо място, че сме остров на стабилност и просперитет. Това, че хора се самоубиват от немотия и безизходица, това че сме първи в Европа по смъртност и последни по продължителност на живта няма значение. Компенсира се с това, че може да се плюе свободно по Русия и СК!
58
0
 
75
 
! Отговори
Джи преди 6 години
Това е човешката трагедия в пълния си смисъл и в пълната си сила. Говорят ни за суджуци и богаташки щерки, а обикновеният човек няма пари да се нарече човек.