От сиромашия мъж погреба баща си в двора, после се гръмна

Разчитали само на пенсията на дядото, нямало пари за погребение
120
От сиромашия мъж погреба баща си в двора, после се гръмна
Снимка: Булфото, архив

42-годишният Павлин от село Кошава преди дни зарови трупа на починалия си баща в двора, защото нямал пари за погребение. В събота се самоуби.

Мъжът е намерен с огнестрелна рана в главата. Лежал в стаята си с газов пистолет в ръката.

Явно не е могъл да понесе мисълта за сторенето, не е виждал и как ще преживява без пенсията на баща си и затова е решил да сложи край на живота си, коментираха съселяните му пред "24 часа".

За трагичната история в Кошава се разбра преди две седмици, след като 77-годишният Самуил Флоров бе обявен за издирване. Ден по-късно синът му призна пред полицията, че баща му е починал и той го е погребал в двора.

Направил го, защото нямал пари за погребение, а и за да взима пенсията му. Аутопсията на възрастния мъж не установи следи за насилие и след 24-часово задържане синът бе освободен от ареста.

Павлин не е семеен, безработен е и с баща си живеели от пенсията. Повече от година старецът бил болен на легло и затова отстъствието му не направило впечатление повече от два месеца.

Миналия понеделник останките на Самуил били погребани в местното гробище. Днес до него ще положат и тялото на сина му. Кметството е осигурило необходимото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
6
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Конграчулейшън, Борисов! При 3-я си мандат успя напълно! Хората вече започват да се самоубиват от глад и безизходица. Просто трябва да се гордеете!
56
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а бяхме четвърта икономическа сила в европа,бяхме с големи задружни семейства,сега и едно дете с лишения отглеждаме и като порасне бяга в чужбина,защо нашите политици и нашата държава работят срещу нас,какво ще спечелят като унищожат нацията ни,само за да ни ограбят ли го правят.Те са като вирусите,живеят на гърба на висш организъм и накрая го убиват погубвайки и себе си
55
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
истината по селата
54
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еееее, грешка е направиш човека да се самоубие. Ако беше прочел Програмата *** ГЕРБ щеше да разбере, че сме вече по-богати и от гърците, караме нови коли и спестяваме милиарди. Как Батко Буби ще ни направи силни и богати, ще получаваме европейски заплати и сигурност. Ех, само да беше прочел. За да сте живи и здрави, слушайте какво ви казват Цецо Цървула и Батко Боце.
53
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доста млади са ***, защото едни определени хора са спонсори на вузове и оперстивни програми и набиват глупости в главата на младите, а родителите им се бъхтят и нямат време. Така 28 години времето е наше, мейовете мействат, ние си седим. Хайде да се опомним вече, че съдбата не е била лека с човека, може и нас да не е лека.
52
7
 
27
 
! Отговори
Добре дошли преди 6 години
Добре дошли в ЕС, от Брюксел казаха няма страшно и всичко върви по план.
51
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз съм с наследствени апартаменти в София, ама мраза тея чуче.ла дето се изживяват като големи защитници на демокрацията, едно време точно такива изр.одчетя бяха и комсомолчета. Това са просто нагаждачи, които прислужват на силните на деня.
50
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НАЙ-ВЕЧЕ ОТ ПРОСТОТИЯ!!!!ЩОМ Е БИЛ САМ Е МОЖЕЛ ДА СЕ РЕГИСТРИРА КАТО СОЦИАЛНО СЛАБ!!! АМА НЕ МУ СЕ Е ЖИВЕЕЛО ВЕЧЕ СЪС 100 ЛЕВА!!!--------БАЩА МУ Е БИЛ МИНЬОР И ПЕНСИЯТА НАД 500 ЛЕВА!!! ОНЯ Е УМРЕЛ ОТ БОЛЕСТ ТОВА Е ЯСНО!! НО ТОЯ НЕ Е ПРЕЖИВЯЛ ДА ИЗГУБИ ТОЗИ ТВЪРД ДОХОД
49
3
 
27
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 6 години
Либерална демокрация - умните и красивите просперират в София.Останалите - лека им пръст.Важното е геювете да са добре.
48
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
човека се е почувствал горд, че е Българин !
47
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Велика България !
46
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 777и така да е неможе държава и община да не погребат човек, НЕ МОЖЕ! А дали алкохолията не е от беднотия и безработица, А УМНИКО???
45
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички скапани демократчета, да си знаете, ЩЕ ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН. Знаете ли, писателчета по форумите, с наследствени апартаменти в София, как се живее по селата и особено в северозапада. Знаете ли, че и земята там им прибраха на хората, разни млади ДПС-ари и мутри като Чонков? Ка човек без пари да се съди, че да си върне имотите, как???? Там е пълна трагедия, под вещиа надзор на милата ни скапана държавица!
44
24
 
6
 
! Отговори
777 преди 6 години
Май не е от сиромашия, а от алкохолия!
43
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да живеят евроатлантическите цености.Поне са умрели свободноДокато демократите ядът Суджуци
42
2
 
21
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Личи си че сме в ЕС. Горди членове на съюза. Абе те в Сев Корея при Шиши са си по добре даже. Едва ли там има такива трагедии.
41
0
 
28
 
! Отговори
Джъстиса преди 6 години
така е 50това е адска трагедия
40
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До всичките, които пишете срещу човечеца! Аз имам познат във врачанско село, който е много добър майстор, но когато баща му легна на легло няколко години, той трябваше да се грижи за него и нямаше как да ходи по обекти и с дни да не се прибира. Разведен преди години и децата му кой-къде по света. Всичките си спестявания ги похарчи за лекарства и храна. Сега трябва да получи пенсия, но се оказва, че Главболгарсртой, не са ги осигурявали. Сега на 65 как се работи строител знаете ли?!! Това е БГ!
39
2
 
25
 
! Отговори
Не се издържа 27 г преди 6 години
Тъи и тъи решил да мре защо не отиде до парламента и каквото сабя покаже.Аз щях да направя голям отзвук,и в учебниците щяха да ме учат.Иначе жалка история в тая ненормалномутренскакорумпиранажалка държава
38
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горките хора, ужасна трагедия.Мир на душите им, ние всички трябва да си помагаме!