От сиромашия мъж погреба баща си в двора, после се гръмна

Разчитали само на пенсията на дядото, нямало пари за погребение
120
От сиромашия мъж погреба баща си в двора, после се гръмна
Снимка: Булфото, архив

42-годишният Павлин от село Кошава преди дни зарови трупа на починалия си баща в двора, защото нямал пари за погребение. В събота се самоуби.

Мъжът е намерен с огнестрелна рана в главата. Лежал в стаята си с газов пистолет в ръката.

Явно не е могъл да понесе мисълта за сторенето, не е виждал и как ще преживява без пенсията на баща си и затова е решил да сложи край на живота си, коментираха съселяните му пред "24 часа".

За трагичната история в Кошава се разбра преди две седмици, след като 77-годишният Самуил Флоров бе обявен за издирване. Ден по-късно синът му призна пред полицията, че баща му е починал и той го е погребал в двора.

Направил го, защото нямал пари за погребение, а и за да взима пенсията му. Аутопсията на възрастния мъж не установи следи за насилие и след 24-часово задържане синът бе освободен от ареста.

Павлин не е семеен, безработен е и с баща си живеели от пенсията. Повече от година старецът бил болен на легло и затова отстъствието му не направило впечатление повече от два месеца.

Миналия понеделник останките на Самуил били погребани в местното гробище. Днес до него ще положат и тялото на сина му. Кметството е осигурило необходимото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
4
 
19
 
! Отговори
чудно преди 6 години
До Гурбетчия, то затова баща ми се дивеше и казваше в САЩ е страшно. Там като се издигаш - живееш в голяма къща. Като те уволнят - идват и ти навиват дори тревата пред къщата. То затова там няма човешки взаимоотношения! Всичко е аз да съм добре, другите да са мачкани. Може да работеха за жълти стотинки, но имаше човещина!
36
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да свиквате - в бойколандия това е ежедневие!
35
13
 
6
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 6 години
До снайпераЕ ИМА И ТАКИВА МОМЕНТИ В КОИТО СИ БЕЗ РАБОТА ЗА ОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ ! ТАКЪВ Е ЖИВОТА В КАПИТАЛИСТИЧЕСКИТЕ СТРАНИ ,ИМА МОМЕНТИ В КОИТО РАБОТИШ ,ИМА МОМЕНТИ В КОИТО СИ БЕЗ РАБОТА ! САМО В КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СТРАНИ НЯМА БЕЗРАБОТИЦА ,ВСИЧКИ ЗА ТРУДОВО ЗАЕТИ И ВСИЧКИ РАБОТЯТ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ !
34
3
 
31
 
! Отговори
възмутен преди 6 години
До Анонимен 45Тъпако, това не е ***, а човешко същество смазано от идеологията демокрация! В селата няма работа. Какво да прави човека. Представям си какъв ужас е изпитал като е видял как нещата са ужасни.
33
2
 
23
 
! Отговори
до 45 преди 6 години
утре "***"може да си ти, моли се за прошка....
32
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видни демократи на по 20 години пишат в тоя раздел :)
31
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като чета сводките от криминални новини, ме обзема страшна депресия..... в тази страна човешкият живот явно няма никаква стойност! Губят се (губим) хора буквално "на килограм", нацията и така се топи като майски сняг и народът даже е отвикнал да скърби. Казва си - то си е нормално, като знаем в каква държава живеем..... Едни се самоубиват, други ги убиват(психопати в коли, мутри, мизерията,болестите, лекарите,.... държавата като цяло е най - големият убиец) .... както е казал още Вапцаров :"какво тук значи някаква си личност ".Мисля че вече трябва да се правят залози до колко години България
30
4
 
12
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 6 години
А ИМА И ПО-ЕВТИНИ ЦЕНИ В ТУРСКИТЕ МАГАЗИНИ БОЛУ ,НО АЗ НЕ ПАЗАРУВАМ ОТ ТАМ ,НЕ ИСКАМ ДА ПЪЛНЯ ДЖОБОВЕТЕ НА ФАНАТИЗИРАНИ МЮСЮЛМАНИ ,КОИТО С МОИТЕ ПАРИ ДА СТОЯТ ДЖАМИИ В ЕВРОПА
29
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да живей капитализма, урааааааа
28
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Готвачабе готвача ,ти шницела с каймата ли сравняваш бе ?!
27
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГУРБЕТЧИЯбе на вас религията не ви ли забранява алкохола? И кви са тия шницели - свински???
26
4
 
11
 
! Отговори
ГУРЕТЧИЯ преди 6 години
До ГотвачВОДКАТА Е 0,7 ЛИТРА ! А ЦЕНАТА ОТ 4,99 ЕВРО Е НАПЪЛНО ПО ДЖОБА МИ ВЪПРЕКИ ,ЧЕ В МОМЕНТА НЕ РАБОТЯ !
25
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ехеййй, в бг нещата вьрят с краката на горе благодарение на шкембето мутрата и железуту!
24
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
6 лева за килограм кайма, ама от кожи, нокти , пера, вода и химикали!
23
1
 
30
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
А сега, за да ви стане малко по-добре, и за добро храносмилане, по това обедно време, просто прочетете изявленията на някой от управляващите в момента, и спете спокойно.Няма по-стабилни, по-просперилращи от нас, пелспективни, високо платени, и с много силна и боеспособна армия, и продължавайте да спите....
22
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Бъза Кошава знаеш ли къде е? А знаеш ли колко работа има там?
21
3
 
30
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 6 години
До ГотвачПИША ТИ ЗА ЦЕНИ В ДЪРЖАВА В КОЯТО МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА Е 1200 ЕВРО ! КОЕ МУ Е СКЪПОТО НА ТОЗИ ШНИЦЕЛ ЗА НЕМСКИТЕ СТАНДАРТИ ?!КОЕ Й Е СКЪПОТО НА ВОДКАТА ЗА НЕМСКИТЕ СТАНДАРТИ !ОЛИОТО НИ ТУК Е 1 ЕВРО ,КОЕ МУ Е СКЪПОТО НА ОЛИОТО ЗА НЕМСКИТЕ СТАНДАРТИ ?!ПРЕДИ 2 ГОДИНИ БЯХ В БЪЛГАРИЯ , ОТВРАТИХ СЕ ОТ ВИСОКИ ЦЕНИ НЕПОСИЛНИ ЗА НАРОДА ТАМ ,ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СТЪПЯ В БЪЛГАРИЯ ,МЪЧНО МИ Е ДА ГЛЕДАМ КАК НАРОДА СТРАДА !
20
2
 
17
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Видими резултати!
19
1
 
46
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Под една друга статия, запитах, това ли искахме през 1989-та? Един колега ми отговори,питайки, да върнем ли пак 1989-та. Сега е демокрация, капитализъм, най-справедливия строй, измислен според някои тук пишещи, и по-добро не било измисляно.Добре, съгласен съм. Но, питам аз, в Швеция, Норвегия, Дания, Холандия също е демокрация и капитализъм.Погребват ли се и там от немотия по дворовете?Цялата ни беда е, че утайката на обществото изплува отгоре, и и позволихме да яхне и държавата.От глупост.
18
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България, 21 век...