Пиян падна от кабината на камион, налетя да бие полицаи

Мъжът отказа да даде проба за алкохол, арестуваха го за 24 часа
25 юли 2017 15:06, Красимир Ангелов
11
Пиян падна от кабината на камион, налетя да бие полицаи
Снимка: Булфото

Мъртвопиян шофьор на камион падна от кабината на превозното средство по време на проверка, а след това нападна полицаи. Фрапиращият случай е регистриран край град Славяново, съобщават от Областната дирекция на МВР в Плевен.

В понеделник служители на сектор "Пътна полиция" и Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация" - Плевен спрели на разклона за град Славяново влекач "Скания р500".

Водачът се заключил в кабината, отказал да слезе за проверка, но подал документите си през прозореца на камиона. Установена била самоличността му – 40-годишен мъж от село Рибен.

След разговор с него, мъжът се съгласил да слезе от камиона, но паднал на земята във видимо нетрезво състояние. Полицаите опитали да му помогнат да стане, но той оказал съпротива и нанесъл удари по проверяващите и причинил разкъсно-контузна рана на дясната ръка на един от пътните полицаи.

Наложило се е полицаите да използват физическа сила и белезници за задържането на буйстващия мъж.

Водачът отказал пробата за алкохол. Транспортиран е в Центъра за спешна медицинска помощ, където му е взета кръвна проба. Задържан е с полицейска мярка за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
13
 
! Отговори
И кво преди 6 години
Кога го пускат? Държава цирк но заради такива се избиваме по магистралите...
8
1
 
10
 
! Отговори
Спомняте ли си? преди 6 години
Този случай бледнее пред един друг, който е отпреди повече от 15 години.Тогава един кьор-кютук пиян беше заспал на волана на личния си автомобил, беше изпаднал от колата в движение и, без да разбере какво се е случило, беше продължил да спи на уличното платно, докато неговият движещ се без водач автомобил се беше забила в някакво дърво или ограда.Всичко това беше станало пред очите на свидетели.
7
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Огледайте се - не само, че много от шофьорите на камиони си пият биричка и в камиона, но доста от тях гледат филми докато карат
6
8
 
7
 
! Отговори
Az преди 6 години
Made in Bulgaria
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До meryтурците ги пускат като изтрезнеят,дано другият път да го хванат в Германия
4
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една година затвор и три без книжка. Да отиде и кОпа камъни. Това е убиец и добре, че не е нацелил някое семейство и да го убие. Не може да караш камион и да се напиеш като ***!!! Простащина и безотговорност.
3
1
 
30
 
! Отговори
mery преди 6 години
До Охранителят-София Мисля си че изобщо няма да е смешно, ако този пияния лети със влекача срешу теб, а ти возиш в колата семейството си!
2
1
 
33
 
! Отговори
mery преди 6 години
Този е потенциален убиец на пътя и мястото му е в ареста за по дълго време!
1
0
 
28
 
! Отговори
Нестор преди 6 години
Да се смееш ли или да плачеш ...