Братът на убития в Пловдив бизнесмен: Всичко е пълна мистерия!

Нямаше дълг, не познаваше Галеви, твърди той
27 юли 2017 18:48,
31
Братът на убития в Пловдив бизнесмен: Всичко е пълна мистерия!
Снимка: Reuters

Тони Божилов, братът на Данаил, който бе убит с един куршум в сърцето вчера, категорично отрече версията, че той дължи пари на Братя Галеви.

Според една от версиите, тиражирани неофициално в медиите след убийството, застреляният мъж е бил перач на пари на дупнишките братя.

Освен това Данаил им дължал пари и именно това се разглежда като мотив за убийството му.

Още по темата

"Всичко е лъжа, което се пише, че е имал контакти с криминални елементи. Данаил няма никакви задължения към никого, както и никой не му дължи пари. Не се е оплаквал от нищо", каза съкрушеният брат пред "24 часа".

Тони Божилов е категоричен, че убийството не е свързано с икономически мотиви, нито с конфликтни ситуации.

"Никой не може да обясни защо кучето е било завързано до трупа на брат ми. За мен е пълна мистерия защо се е случило това нещо и по този начин да си отиде той", каза натъженият мъж.

Приятели на Данаил от Дупница твърдят, че убитият е бил много добър човек, който правел път и на мравката.

"Дали сме пълни показания на разследващите, очакваме те да разкрият по най-бързия начин извършителя", казаха приятелите на Данаил Божилов.

Брат му поясни, че Дани оставя сираче 9-годишна дъщеричка. Погребението му ще бъде в Дупница, след като от Съдебна медицина освободят трупа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
2
 
! Отговори
n преди 6 години
Много странно. Човекът е постигнал съвършенство. Застрелва се в сърцето, връзва кучето, скрива пистолета много далече и на тайно място и . Това е последната версия за случая на МВР. Хваща само цигни който се бият и то като внимават да не ги бият и тях. При тоя министър, а и министър председател, пожарникар, това си е в реда на нещата, жалко за нас. Само чакам А. Тодоров да даде мнение , къде се скри тоя мишок, който знаеше всичко за всички и бе въздесъщ.
27
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко е мистерия:"Леа Коен-член на СДС, посланик на РБ в Швейцария; омъжена за швейцарец, кмет на град; член на ложата Билдерберги. Баща й Пепо Коен, палач от съставите на т.нар. Народен съд след 1944 г., които избиха цвета на българската интелигенция (убити са над 40 000 души и репресирани около 200 000 техни роднини и др.); член на Атлантическия клуб." Кой комунист,кой фашист- кой да ти каже?
26
2
 
8
 
! Отговори
Имигранта преди 6 години
По принцип искам да се прибера,но като гледам всеки ден какво се случва човек почва да се пита дали това е нормална държава
25
5
 
9
 
! Отговори
Герберче преди 6 години
"Погледнах профила му във фейсбуук,изглежда любвеобвилен баща.Хора,не се влияйте от пресата или приказките изцяло,винаги си имайте едно на ум."Казват, че бил кра.дец и уб.иец.Аз не вярвам,Бойко е честен пионер .
24
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След два инцидента в паркове на МВР ще им утроят бюджета щото сега им е малко и въобще не сме милиционерско-мутренска държава. Скоро никой няма да посмее да се изпикае в храстите от страх да не го снимат и глобят след това.
23
0
 
6
 
! Отговори
Тъпак преди 6 години
Може да са го объркали с друг.
22
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом не е заради бизнес или жена значи е заради кучето.Някой е имал проблем с него!
21
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Погледнах профила му във фейсбуук,изглежда любвеобвилен баща.Хора,не се влияйте от пресата или приказките изцяло,винаги си имайте едно на ум.Може и да е така,а може и да не е.
20
0
 
19
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Правими впечатление; че все убиват и се скриват ,където няма камери. Сяаш че се прави лек терор върху хората.Да са в постоянен стрес от живота.
19
0
 
17
 
! Отговори
Верно преди 6 години
До Анонимен"Всичко е ясно.Кучето е невинно и е оставено живо."Освен това е обещало да мълчи!
18
2
 
7
 
! Отговори
Да бе преди 6 години
До до да бе"Ти като живееш в Абсурдистан,как даваш мнение за USA?"Е па гледам CNN,бе ***.***!Що,да не би да лъжат?Няма да ги гледам ако е така!
17
4
 
12
 
! Отговори
свидетел преди 6 години
ДО9 НАЙ ГОЛЕМИТЕ МИСТЕРИИ СТАНАХА ПРЕЗ ТИХАТА ГРАЖДАНСКА ВОЙМА 1944-1960Г. В НРБ.ПОД РЪКОВОДСТБОТО НА МОСКВА И БКП . Изчезнаха маса хора и се разбиха хиляди семейства.
16
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом е мистерия значи е замесена жена!
15
5
 
4
 
! Отговори
до да бе преди 6 години
ти като живееш в абсурдистан, как даваш мнение за usa?
14
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко е ясно. Кучето е невинно и е оставено живо.
13
3
 
14
 
! Отговори
Очевидно преди 6 години
До хммЕстествено,че правителството няма отношение към случая!Това,че премиера е бивша(?) мутра е просто съвпадение.
12
6
 
5
 
! Отговори
Да бе преди 6 години
До usaВерно,в САЩ такава престъпност нема!Само пострелват по малко,колкото да не фалира КОЛТ,че била в затруднение фирмата.....
11
6
 
7
 
! Отговори
хмм преди 6 години
Може би брат му е замесен. Кучето му е имало доверие и се е оставило да го завърже. Правителството няма нищо общо в случая, не пишете глупости. Ако ви е малка заплатата, пишете на профсъюза си.
10
3
 
6
 
! Отговори
А бе преди 6 години
Като го погледнеш-интелектуалец отвсякъде!Как може да се посегне на такъв човек????
9
1
 
16
 
! Отговори
usa преди 6 години
абе що тука в usa няма мутри, решетки по прозорците и ихранителни фирми? !!и никой не ти скача,да те бие на пътя?!само питам : )