Версиите за убийството на Божилов - от куче до случайност

Полицията продължава да издирва убиецът на бизнесмена
27 юли 2017 07:39, Александър Попов
36

 Снимка: Facebook

Полицията разследва няколко версии за убийството на 43-годишния бизнесмен Данаил Божилов в пловдивския парк "Лаута".

Главният секретар на МВР Младен Маринов не изключи възможността то да е случайност. Той допуска, че може да е имало спречкване и заради кучето на застреляния. Бизнесменът разхождал домашния си любимец дого аржентино в парка, когато бил застигнат от куршумите.

Още по темата

Преди фаталния инцидент той бил с други стопани на домашни любимци, но после си тръгнал сам по алеите.

Младен Маринов е категоричен, че става въпрос за убийство, а не за самоубийство. Разследвали се всички мотиви - лични, бизнесконкуренция, неуредени финансови сметки, пише "24 часа". Разпитана е Мая - жената, с която живее и имат две деца.

Разследващите са затруднени от факта, че бизнесменът не е е криминално проявен. Все още нямало заподозрени. Открита е гилза до мястото на покушението, която е дадена за експертиза, за да се установи оръжието, с което е стреляно.

"Паркът е осветен и в него има 22 камери, включително и в началото на парка, няма друг толкова охраняван парк", заяви кметът на район "Тракия" Костадин Димитров пред Dnes.bg вчера.

Записите от другите устройства ще бъдат иззети от полицията. Униформени с кучета обикалят периметъра и търсят оръжието на престъплението. Килърите също се издирват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Случайно или не някой е стрелял. От къде идва съмнението за самоубийство? Да не е позирал на някой докато се прицелват в него? Да ви имам разследването!
28
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЛенънЖивота е приятен само със случайности като тази..........................
27
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
борец ли е бил или боксьор този изтънчен джентълмен
26
0
 
4
 
! Отговори
Глупендери преди 6 години
В един магазин от 5 метра има минимум 3 камери .Тогава за площ от 1000 метра колко камери трябват ?Освен това там има едни дебели *** - общинска хранилка .Те обикновенно сядат на някоя пейка и спят но имат един проблем няма къде да *** .В парка няма тоалетни ,щадървани и вода птичките . Логиката е птичките да си носят вода за да го посетят .Бяха пуснали 3 катерици те са умрели от обезводняване .Парковете имат водни обекти това си е гора с лампи все още .
25
1
 
6
 
! Отговори
ГЕРБЕРАСТИ преди 6 години
Тея що не са сложили камери навсякъде .Или искат всяка година да точат пари за камери имало само 20 камери .*** в Лондон и мини по няква улица за да разбереш какво е камери и наблюдение .20 камери има само в радиус от 50 метра .Това не е наблюдение с камери харчене на средства от ЕС сложили 20 камери на километър парк . Майка ви герберстка долна другите са на вилите ви нали .
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Записите от другите устройства ще бъдат иззети от полицията....------------------------------------------------------------------------------Те трябваше да бъдат разгледани незабавно след пристигане на полицията.
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не откривате ли голяма разлика в излъчването на човека преди и след татуировките? Аз лично го намирам за доста по-узлобен и агресивен с татусите.
22
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма никакви кучета и никакви случайности, всичко е заради паркомясто. Нали така му викат вече.
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо не са пуснали кучето му по следите щом са намерили гилза на мястото на престъплението,кучето-дога е бил свидетел,видял е и запомнил миризмата на извършителя когато стопанина му се свличал,ако не е било вързано да го е подгонило,щом казват,че бързо се афектира от непознати,а и тоя не е стрелял от дърво та да падне гилзата на земята докато стопанина си вързва обувката та го завързал да не го дръпне щото дога има силен старт щом му хрумне да бърза и труден за удържане на каишка за извеждане.
20
2
 
8
 
! Отговори
Яница преди 6 години
Явно са го среляли, със едри сачми эа глигани:-)))!!! То и със свински опашки става!!!
19
0
 
18
 
! Отговори
Ленън преди 6 години
Абсолютно случайно е станало.
18
0
 
23
 
! Отговори
кос преди 6 години
"Разследващите са затруднени от факта, че бизнесменът не е е криминално проявен." баси *** произвеждащи новини.
17
1
 
15
 
! Отговори
дедо Йов преди 6 години
"и търсят оръжието на престъплението.............еееее,ама и той като е решил да се самоубива,къде го е захвърлил?"не се бях смял така от доста време :)
16
10
 
46
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
12, ти си отвратителен! Не всички в Дупница са мутри и мутреси! И тук има нормални хора, говорещи хубав български език! Дупница е прекрасен град! Най-големите престъпници са в София и на морето!
15
4
 
19
 
! Отговори
Богослов преди 6 години
До Вечен кръговратДано по-скоро се самоунищожат! От тях и Господ зависи всичко.Който много взема той дава също много в т.ч. своя живот и до 9-то коляно!СЛАВА НА БОГА! - Той е единствената мутра над мутрите! 10-те божи заповеди са световната конституция а не димитровска, живковска и т.н.
14
4
 
24
 
! Отговори
Бай Пушкал преди 6 години
Демек,пича върти всякакъв бизнес удобен за препиране на парички.......Брях,маа му стара,що ли се е наложило да го гърми профит....тоя сладур,с тия честни дупнишки очи.......
13
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво точно му е бизнесменското на гавазина от снимката. Толокова примитивизъм рядко се среща. И като му видиш смешните безвкусни татуси и овчия поглед - картинката ти става повече от ясна. Допълнителен щрих е и породата на кучето му - Дого Аржентино е типично за селяните, които се мислят за нещо по така, без да знаят може би че това е куче-убиец, създадено специално да прегризва гръкляна на избягалите роби от плантациите.
12
4
 
21
 
! Отговори
ТД-МВР преди 6 години
Всичко се знае предварително от МВР, но си имат оперативни разработки!Няма неразкрито убийство както няма веднага разкрито!!!
11
4
 
33
 
! Отговори
Вечен кръговрат преди 6 години
Хубаво е че от време на време такива като тоя се чистят помежду си.Лошото е, че на техните места идват други.
10
3
 
24
 
! Отговори
грехът преди 6 години
На много дребни риби в бизнеса им изяде хляба!Господ си знае работата......