50 кила канабис къта китна наркоферма в Бургас

Двама братя го отглеждали, единият е пуснат под гаранция
28 юли 2017 15:30,
12
50 кила канабис къта китна наркоферма в Бургас
Снимка: МВР

Рeкордните 50 килограма пресен канабис и още 2,5 кг. изсушен откриха полицаи при претърсване на апартамент в Бургас, превърнат в наркоферма.

Жилището на ул. "Цар Симеон" в централна градска част било обитавано от братята Илия Б. на 31 г. 34- годишния Вълчан Б, пише "24 часа".

Една от стаите на  апартамента била оборудвана с необходимата техника - лефректорни лапми, трансформатори, влагоабсорбатор и климатична система.

В наркоплантацията имало 64 саксии с конопени растения, всяко с височина около 2 метра.

В хола на жилището полицаите намерили топче с канабис, тревисти растения, съцветия, стебла и листна маса, стръкове с пресен канабис, съхранявани в чувал, саксия с канабисово растение с височина 50 см., както и три лампи.

В спалнята пък са открити пет буркана с изсушен канабис.

Братята Илия и Вълчан са задържани в жилището. Към момента спрямо Илия е повдигнато обвинение, като е определена парична гаранция в размер на 5 000 лв. Предстои повдигане на обвинения и спрямо втория брат. Работата по случая продължава под прякото ръководство и надзора на Окръжна прокуратура Бургас.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Легализацияяя амнистияяяя !!
8
1
 
25
 
! Отговори
A преди 6 години
Днес чета четвърта статия в този сайт и във всяка от тях има поне по 2 СКАНДАЛНИ ГРЕШКИ. Тоест грешки, който се допускат от незнание и неграмотност! Обърнете внимание и редактирайте!
7
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето тук сега, влизат шамара и килата след това
6
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЛЕФЛЕКТОРНИ лампи са изпържили мозъка на Златко Желев. То бива бива ама...
5
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честна дума, искам да знам кои училища и университети (евентуално) са завършили наетите в този сайт. Един материал от друга не могат да препишат грамотно, нито се справят с елементарен преразказ на телевизионно предаване. Това е някаква жалка пародия на заетост и грамотност!
4
1
 
43
 
! Отговори
Суека преди 6 години
МВР чисти конкуренцията на техните дилъри дето продават синтетики и тежки наркотици като цяло ! Вместо да се фокусират върху нещата които убиват и унищожават семейства те са фокусирали върху растение което е легализирано за медицински нужди и декриминализирано за РЕКРЕАЦИОННИ в маса държави вече ! Даже в фалшивата Македония и съседката Румъния има вече ЛЕГАЛНО продукти за медицински цели от растението !
3
0
 
35
 
! Отговори
Гина преди 6 години
Подбиват пазара на държавниците. Добре, че са им пратили полиция, а не главорези.
2
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Китна ферма" - колко романтично :)
1
0
 
39
 
! Отговори
Шано преди 6 години
Не са платили данък...