Механджийска мълчи, Никодимов разпознава... биячи

Пребитата нотариуска не дава на МВР да проверят сделките й
28 юли 2017 17:30,
29
Механджийска мълчи, Никодимов разпознава... биячи
Колаж: Dnes.bg

Нападнатата в понеделник Валентина Механджийска не дава съгласие да проверим сделките й, обяви главният секретар на МВР Младен Маринов.

Още по темата

Той обясни, че без тя да се съгласи полицията няма право да извърши такава проверка. Униформените продължават да издирват нападателите. Открити са нови записи от охранителни камери.

"Засега се знае, че нападението е било планирано, биячите са атакували първо Механджийска, а едва след като дъщеря й Мира се опитала да я защити, са посегнали и на нея", посочи той.

Маринов каза още, че журналистът от БНТ Иво Никодимов, който беше пребит във вторник, все още не е разпознал нападателите си.

По думите му полицаите показват снимки на контингента, който отговаря на профила на биячите и засега той не ги е разпознал.

"Проблемът е, че се е случило на неоживено и неосветено място. Проблемът е, че Никодимов още е в болнично заведение и се възстановява. Имаме да извършим още следствени действия", заключи полицейският шеф.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво ще разберат за сделките, като ги прочетат?Всеки знае какви умници са разследващитеЗа пример - КТБ
24
0
 
8
 
! Отговори
семо мастиката преди 6 години
...щом не дава проверка на сделките начииии....прай за бой:)))
23
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
честната нотариуска се оказва че малко са я били,просто е *** като цялата им адвокатска гилдия,там почтените и коректните ги считат за луди.
22
0
 
7
 
! Отговори
закривайте делото. преди 6 години
Пребитата нотариуска не дава на МВР да проверят сделките й..............което ще рече ИМА НЕЩО ГНИЛО В ДАНИЯ. ако например клиент А се е сдобил неправомерно с 3 апартамента от клиенти Б В Г - с ДОБРЕ платената помощ на нотариуската - то клиенти Б В и Г са се събрали да си "поговорят" с нея,но тя се спънала на тротоара.
21
0
 
7
 
! Отговори
месара преди 6 години
е как ще ги разпознават , нали после ще хвърчи олово !
20
2
 
7
 
! Отговори
ИВАН преди 6 години
До ВалентинНикакъв проблем всички си вземат нотариалните актове,новите ,разбира се и всичко е о,кей!А вие да ни лъжете? Смешно е да ви казвам,че нотариуси са много по заможни от добри,много добри адвокати!
19
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
щом не иска да съдейства на полицията - или не им вярва,или наистина е имало за какво да я бият
18
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От заглавието, на читателя му се струва, че има разпознати биячи. После прочита цялата лишена от смисъл и някакви новости новина и разбира .... нищо!Долу горе това влиза в категорията на фалшивите новини които преобладават! Не знам що въобще отварям този сайт ... то той все повече прилича на флагман.бг
17
8
 
8
 
! Отговори
до Кой? преди 6 години
Хайде, пак БСП било виновно за хаоса около нас. Нещата са от прости по-прости. Некадърното управление на ГЕРБ произвежда хаос.
16
3
 
29
 
! Отговори
защо преди 6 години
поставят някакъв долен нотариус наравно с един пребит журналист?
15
2
 
29
 
! Отговори
Валентин преди 6 години
"И какви документи и клиенти пази? Нали работи законно и спазва закона? Който си работи честно не би трябвало да го е страх."В идеална държава е така. В БГ е точно обратното. Ако си престъпник - имаш покровител в полицията. Ако ли не - ще започнеш да се отчиташ. Иначе я фирмичката, я нещо друго.
14
20
 
8
 
! Отговори
Кой? преди 6 години
Много ли е трудно да се досетим, че целта на тези и други произшествия е да се създаде хаос и напрежение в държавата? Въпросът е кой има полза от това и кой е подбудителят? То е ясно кой? Другарите комунисти/социалисти търсят всякакви предпоставки и възможности за конфронтация и безредици за да обвинят правителството в безпомощност и некадърност с тайна надежда да го свалят от власт !Успех другари! Кремъл е с вас!
13
5
 
13
 
! Отговори
Валентин преди 6 години
Фактът, че такава информация излиза във вестниците (че не искала да даде достъп на фуражките), подчертава, че правилно им го е отказала. В БГ няма контрол кой се ползва с тази информация, къде се съхранява, за какъв период и т.н. За хора с частен бизнес това е още по-важно защото излагат своите клиенти. А така фуражките се опитват да намекнат, че видите ли искат да помогнат, ама тя не им съдействала. Изместване на фокуса както винаги.
12
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
те сделките се виждат черно на бяло, нали ги вписват? знае се кой какво е купил и за колко. въпросът тук е, че хора без отговорност, вероятно анонимни служители на мвр, ще получат достъп до стотици банкови сметки , оттам нататък върви търси кой какво е преснимал и преписвал и за какво ги ползва. нали ви е ясна нашата държава?
11
0
 
22
 
! Отговори
Да ви ... преди 6 години
А плащай сега разходите на полицията. Като не си съгласна аз като данъкоплатец защо да плащам. Мафия сте всички!
10
2
 
36
 
! Отговори
ВЪПРОС към ДАНС преди 6 години
Вярно ли е че няма Институция като Полиция и Прокуратура която няма законно право или задължение да провери Търговска Дейност ???Тук Лъсна Маймунски *** .Предполагам че същото е и с Частните Съдии .
9
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А колко народ е влуден от нотариусите!И сега какво излиза,че може да ги поступват защото ще мълчат.Брей.. туй нотариус вече е рискова професия.Халал да са им парите,щом от време на време ще има кютек.
8
4
 
40
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Принципно е съсипващо забизнеса и кариерата й ако си даде документите. Тя знае защо е бита, но е в патова ситуация, че не може да го докаже.
7
2
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
с други думи нотариустката се е сетила защо е битаа щом не иска да казва на ченгетата, дали е имало и защо да я бият?
6
3
 
35
 
! Отговори
Темида преди 6 години
...........не дава съгласие да проверим сделките й.........Егати заспалия, ***, ***, малумен, боклучав, безмозъчен, безгръбначен, ниско интелигентен "народ" дето сме честно. Протестирайте за високи блокове, съда , прокоратура, нотариуси, висши полицай разсипват бъдещето Ви дори повече от политиците.