МВР работи: А дали Божилов не се е самоубил?

При побоя на нотариуса в София причина вероятно била работата й
28 юли 2017 09:00,
96
МВР работи: А дали Божилов не се е самоубил?
Снимка: Facebook

Има и версия за самоубийство за смъртта на пловдивския бизнесмен, каза главният секретар на МВР Младен Маринов.

"Докато не съберем достатъчно факти за една или друга версия, не може да се каже нищо категорично, защото тече разследване", коментира той пред bTV.

Още по темата

По случая с побоя над журналиста от БНТ Иво Никодимов и нападнатата нотариуска Маринов обясни, че става въпрос за съвпадение във времето, а не за свързани случаи.

Нападението на нотариус Валентина Механджийска и нейната дъщеря е бил предимно насочен към юриста, а не към дъщеря ѝ, което навежда към версията, че поводът за нападението е професионалната работа на Механджийска, каза още главният секретар на МВР.

По повод протестите за повече пари в МВР Маринов отново каза, че подкрепя техните искания, но за да се стигне до реализацията им, пътят е чрез диалог, а не чрез протести.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
27
 
! Отговори
Милиционер преди 6 години
Ами да. Самоубил се е разбира се. Случая е разрешен, убиеца намерен, делото приключва и ние пак ще си клатим краката докато стане време да се пенсионираме.
34
0
 
17
 
! Отговори
бай Петко преди 6 години
Хайде оръжието не сте го намерили, може някой преди вас да го е прибрал, а на какво разстояние намерихте гилзата от "самоубилия" се и има ли следи по тялото от упор стрелба ???
33
0
 
28
 
! Отговори
радко преди 6 години
да и оръжието самое напуснало мястото на самоубийство.браво на МВР.
32
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А дали не го е ударил гръм!?
31
0
 
32
 
! Отговори
Умно ченге преди 6 години
Тоя се е самоубил на 100%...После е скрил пистолета и сега не можем 3ти ден да го намерим.
30
0
 
20
 
! Отговори
FRTSMSMNVMNVLN преди 6 години
Според мене лично Путин го е самоубил с руски дрон ... те затва меверейците забуксуваха ...
29
5
 
8
 
! Отговори
опетков преди 6 години
До Анонимен Анонимнико нещастен, Мутрите и убийствата са дело на БКП и челният им отряд ДС, които имаха контактите, методите и оръжието и на практика целият криминален контингент, борците, гребците бяха на тяхно подчинение. Те си ги отглеждаха и отстрелваха, когато някой от тях започваше да се мисли за по-голям от господарите си.
28
6
 
7
 
! Отговори
неразкрито преди 6 години
До ЕдинПрез соца такива неразкрити се завеждаха в картотеката на отговорния мириционер и докато не се разкрие не го повишаваха в чин и посмъртно се водеше за неразкрито!В други случай наклеветяваха някой невинен и беззащитен докато открият истинския.ѝ когато някой големец е виновен,той се пазареше с друг срещу щедро парично възнаграждение.Мнозина арестанти по затворите бяха изкупителни жертви за други!
27
1
 
9
 
! Отговори
ами преди 6 години
Самоубил се е.....не е ли видно............
26
6
 
15
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Факта, че Бойко Борисов иска толкова бързо да приключи този случай, слагайки го в графата "Самоубийство", означава, че зад него стои нещо много голямо и дебело, свързанос върховете на политиката и масонските редове.
25
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както казват едни двама опосуми: "Няма невъзможни неща".
24
0
 
23
 
! Отговори
МВРто ни пази преди 6 години
Самоубили са го, приключвайте разследването и се връщайте пред Парламента да протестирате за по-високи заплати
23
1
 
12
 
! Отговори
след като преди 6 години
имат две деца и живеят заедно десет години, съпругата съгласна ли е да показвате само "разсъблечени снимки на този мъж???? като е БИЗНЕСМЕН няма ли една снимка НОРМАЛНА- ОБЛЕЧЕН от бизнес-срещи????И го титулувате, а показвате голите му меса, които не са особено привлекателни; НЕ КАЗВАТЕ и какъв е ПРЕДМЕТЪТ на БИЗНЕСА.Е??? Как да Ви повярваме, че знаете нещо или че РАЗСЪЖДАВАТЕ?Съпругата изглежда МИСЛЕЩА жена, нейното мнение?
22
1
 
19
 
! Отговори
пенсионер преди 6 години
Запален склад за дрехи на старо в София,застрелян в сърцето собственик на магазин са дрехи на старо в Пловдив....къде ли е ''ключа от мазето''?
21
1
 
11
 
! Отговори
/////////// преди 6 години
sled kato se e samoobil e dal zapoved na kucheto da skrie orajieto.Palni TAPANARI sa tezi ot MVR
20
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всъщност може и да са го самоубили. Доста народ така беше самоубит в последните 27-28 години. В началото след 1989-та така самоубиваха тези, които се опитаха да попречат на грабежа, който демократите започнаха веднага след като заграбиха властта.
19
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи се е гръмнал контролирано! Така че да има време да скрие пистолета и да си свали ръкавиците.
18
0
 
44
 
! Отговори
Шерлок преди 6 години
Случея е ясен.Кучето го е застреляло,после е заровило пистолета.Те за това са ходили фуражките с метал детектори,за да го търсят.После кучето се е върнало/убиеца винаги се връща на местопрестъплението/и се е самозавързало с троен моряшки възел,показван му от неговия дядо.Стария Доко Аржентино.
17
0
 
29
 
! Отговори
Агент Кайл Джордан преди 6 години
Двама полицаи откриват в забутана уличка труп на афроамериканец - 11 куршума в тялото, 3 куршума в главата, секира в гърба.Единият полицай след като завършва огледа , казва на колегата : Джон гледай какво страшно самоубийство!
16
2
 
36
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Той и Мишо Бирата се самоуби...