Отново агресия: 42-годишен мъж пребит в София

Спрял да смени спукана гума и бил нападнат от двама мъже
Обновена: 28 юли 2017 13:49 | 28 юли 2017 13:48,
41
Отново агресия: 42-годишен мъж пребит в София
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Столични полицаи реагираха незабавно на сигнал за нанесен побой и издирват извършителите, съобщиха от МВР.

Тази сутрин, около 4:45 часа, в полицията е получен сигнал за пострадал от побой мъж в района на ул. "Патриарх Герман".

По първоначална информация водач на лек автомобил спрял на улицата, за да смени спукана гума, но бил нападнат от двама непознати мъже, които му нанесли побой и избягали.

На място незабавно били изпратени екипи на полицията и Спешна помощ.

Пострадалият е 42-годишен криминално проявен мъж. Той е откаран в болница, настанен е за лечение с множество травми и с опасност за живота.

На местопроизшествието е извършен оглед. Предприети са оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия за установяване и задържане на нападателите.

Предстои в рамките на образуваното досъдебно производство, под надзора на Софийска районна прокуратура да бъдат установени всички факти и обстоятелства около случилото се.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
0
 
! Отговори
Кон преди 6 години
Препечатали са думите на полицаите за случката. Полицаите ни са *** и говорят несвързано, затова изглежда като че ли *** са се били на улицата. А всъщност *** са писали сводката.
34
3
 
8
 
! Отговори
Довото зове преди 6 години
Свиквайте защото ще става още по зле. Има една поговорка - когато котката спи (държава/полиция/съдебна система) мишките играят хоро. Нямаме затвори и всичко се пуска на свобода със закани обещай че няма да правиш така. Престъпниците нямат страх от нищо и си правят каквото искат. Глобите също не ги стряскат защото не се плащат.Нещата ще стават доста по зле, свиквайте.
33
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ден след ден, едно и също - дивият запад се завърна , мутрнските години се възцариха при Бойко пак , а Симеонов говори за премахване на сергиите от крайбрежните улици , полицията говори че се работи по всички версии, Борисов се радва че подписва с Макединия без никой да го е опълномощил за това въпреки 100% подкрепа на парламента. Не може той да си прави каквото си иска , а народа да не го следва като пример. Суджуците винаги ги е имало. Има 1 шанс - преди септември да почне съд. реформа
32
3
 
15
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
А бе, вие бъзик*ате ли се с нас?Криминално проявен - 4,45 ч. - ПУКА гума -............... и виж ти, случайно / АМА СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО / на мястото се оказали двама " лоши " граждани и му теглили един хубав бой! П.П. Но!Но, както казва министър Радев, престъпленията намаляват и разкриваемостта се увеличава. Ще ги разкрият полицаите скоро и ще се запознаят с лошите граждани.П.П.Да не би да е трябвало да спука другата гума, че ГО СПУКАЛИ от бой?
31
2
 
7
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
Видими резултати...Някой клати държавата...Стига вече...
30
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Политиците и бизнесът ни превърнаха в латиноамериканска държава от типа на Бразилия и Колумбия. Още ще рушат паметници, трудови права, зелени площи и ще унищожават градската среда с алчно и безогледно строителство.
29
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом битият е криминално проявен,това е един хубав ден за българската демокрация!
28
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За този е имало защо...щом е криминално проявен.
27
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 19Политиката е да остнат живи само герберастите след 20 години .че какво лошо има? Вие пикaещите на Бузлуджа само тежите на Земята и и пречите да се върти.
26
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ОПАСЕН ГРАДСОФИЯ Е МНОГО ОПАСЕН ЗА ЖИВЕЕНЕ ГРАД.ужас, станало е като в Русия
25
3
 
13
 
! Отговори
а преди 6 години
що не пояснявате къф е бил? ***, gей може да е бил садомазо и да са го дисциплинирали:)) нема такива луди да бият без причина, ама в софия може и да има:(
24
4
 
9
 
! Отговори
ля ля преди 6 години
като ви е опасен града какво правите тук да попитам аз!? отидете някъде в близкия изток или в Банкок или в Орландо да видите там как е!!! все много знаете и ги раздувате нещата пък все натук карате и се врете!!! възпитавайте и винете контролиращите органи за тяхното бездействие!!!!
23
9
 
12
 
! Отговори
ОПАСЕН ГРАД преди 6 години
СОФИЯ Е МНОГО ОПАСЕН ЗА ЖИВЕЕНЕ ГРАД. ВСЕКИ ДЕН ПРЕБИВАТ ИЛИ УБИВАТ НЯКОГО. ИЗЛИЗАШ ОТ КЪЩИ И НЕ ЗНАЕШ ДАЛИ ЩЕ СЕ ПРИБЕРЕШ И КАК.
22
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тоя сигурно е чист като момина сълза, като оня от Дупница с кучето и въобще, ама въобще не е знаел защо го бият.Той и премиеърт е дори един такъв нежен, интелигентен и силно образован и въобще не яде суджук.Нищо не става от това племе ...
21
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей такова мръсно стадо, като вас няма. Човкът е пребит и е с опастност за живота, но на вас ви е забавно. Ето, заради това, никога, ама никога, няма да стане нищо добро за вас. Ще си останете прости ***.
20
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Верно тея чингели не са се сетили че са му срязали гумата за да е смени .Така че някой пак не е на работа от Ме Ви Ре Ту .
19
3
 
13
 
! Отговори
Кире Либерало преди 6 години
До Анонимензначи, когато се пъчим колко голяма е София, включваме и Банкя, Нови Искър, Костинброд, че дори и Перник, като квартал на София, макар и не Манхатън... Когато обаче 3 бандюги направят мазало в реално един краен кавартал на София, тогава ревем, че не било София. Господинчо, не се прави на многознайко с гугъл мапс, Герман е в администрацията на София Град, а не София област. така че на практика случката се случва в СОФИЯ
18
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
:D Ай сиктир :D Криминално проявен бит и това било новина. Ми това е най-старият номер бе. Срезали са му гумата и докато я е сменял е изял шамарите
17
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки ден от това правителство е изгубени човешки животи .Политиката е да остнат живи само герберастите след 20 години .До тогава само убийства и самоубийства .Тоя са е самоубил при смяна на гума ...Смешна държава и камери пак няма ...
16
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Улица Патриарх Герман не е в София. тя започва в село Герман, минава през селото като главна улица и пресича Околовръстното извън София, и после някъде между Околовръстното и Цариградско шосе има табела начало на София, като в края на улицата до Цариградско шосе има сгради на жандармерията и случката едва ли е станала пред или до жандармерията, т.е. в София, а най-вероятно е станала в селото.