Само за ден: Петима загинаха по пътищата на страната

29 пък са ранени, двама са с опасност за живота
29 юли 2017 11:34, Красимир Ангелов
35
Само за ден: Петима загинаха по пътищата на страната
Снимка: Булфото, архив

Петима души загинаха през изминалото денонощие при станалите в страната 25 тежки катастрофи, съобщава МВР.

Други 29 са ранени, двама от тях са с опасност за живота.

В София са станали 126 леки и три тежки катастрофи. Петима са ранени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: МВРкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
4
 
0
 
! Отговори
Кон преди 6 години
Пишете глупости в оправдание на КАТ, които само тормозят нормалните шофьори. Безсмъртни са всички младежи, психологически. А следователно, тук пишат глупости пенсионерите, които вече виждат края на живота си. Добре карат младите хора, само дето повечко учене на правилника трябва.Останалото е от мизерията - няма нормална поддръжка за тези каруци.И в статията с грубо пренебрежение към човешкия живот не се казва поне нещо смислено за причините за жертвите.
30
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Петима души загинаха през изминалото денонощие - в БГ предвижването скоро ще е сигурно само със танк. Стъпиш ли на платното по добре да имаш застраховка живот и да си си написал завещанието.Защо така бе Бока, хайде ще чакаме нашите кратунковци да се върнат от 34 дни отпуска че се избихме по магистралите чудо
29
0
 
1
 
! Отговори
реалист преди 6 години
До Го4о: ЛОШОТО е ,че си отиват и много повече невинни....
28
2
 
4
 
! Отговори
зевзек преди 6 години
До анонимен: Не са виновни нито знаците,нито камерите- защото народът казва,че за криво колело прав път няма.Истината е ,че по пътищата се движат много ***,които се смятат за безсмъртни / до определен момент/.Отделно- лоши пътища и НЕРАБОТЕЩ КАТ.Ако в КАТ, освен да дават статистика на катастрофите и жертвите,наказваха нарушителите според закона,сигурно щеше и катастрофите и жертвите да са доста по-малко....
27
2
 
1
 
! Отговори
семо мастиката преди 6 години
...богато!
26
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо не зависи от държавата и органите и когато матреала е дефектен. Как ще контролираш дефектен матреал до всеки по един катажия ли да сложат? Това с камерите не трябваше да се променя щото такива знаци трябваше да останат на най невралгичните места където стават най много катастрофи. Защото ще намаляват скороста и няма да стане катастрофа. А след знака може да натисне газта но като е на прав участък няма да има катастрофи. Тези знаци предотвратиха доста катастрофи а сега ще се навакса!
25
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САМО 5-*** ЗА ДЕН СА МАЛКО ИЗОСТАВАМЕ!!!
24
0
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Нали беше зор да се махне знака за камерите ! Това щяло да реши проблемите ! Честито - пет жертви за денонощие !
23
9
 
7
 
! Отговори
Боцмана преди 6 години
Пътища няма подходящи за трафика в БГ!
22
0
 
24
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Причината за тези жертви е неработещият КАТ. Всеки с поне малко акъл, може и сам да си обясни защо е така.
21
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бугаракот е гоУем шАфИор!!!!
20
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като е има предвид, че криводзурлатият балканоид е вечно пиян дори зад волана, е за похвала ниският брой на жертвите.
19
8
 
15
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
Теорията на Дарвин за ЕСТЕСТВЕНИЯ ПОДБОР на видовете се доказва на практика. Който не може да шофира, който е глупав и самонадеян си отива от този свят!
18
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И никой не казва причините за тези загинали? Първо, кой продаде на неграмотни и мигани между 200 и300 000 книжки? Министър Цветков от Б 1. Второ. 8 клас е ниско ниво. Книжка при средно образование. Многи лесно им дават основно образование. Те са си полуграмотни или неграмотни. Чувство за отговорност, че са опасни за другите и себе си няма. Освен това, миганите живеят с чувството, че като гласуват за Герберастията, всичко ще им се размине. Кога някога сме виждали да се кара в насрещното на магист
17
2
 
23
 
! Отговори
Елемаг преди 6 години
Добър ден колеги,какво стана с влиянието на "ДНЕВНИТЕ СВЕТЛИНИ" върху размера на катастрофите по пътищата? :) Приятен ден,може и да не ми отговаряте.Той човека със суджуците фалира!!
16
1
 
26
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Умните хора отдавна са го казали: ефективността от наказанията се измерва с тяхната неизбежност, като размера на наказанията е несъществен. Глупавите хора искат увеличаване на наказанията.
15
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато КАТ не работи, това става, много нарушения и катастрофи и загиват хора. Наказанията са прекалено строги, но КАТ не ги налага и идиoтите искат още по-строги наказания, които КАТ ще прилага още по-рядко.
14
6
 
10
 
! Отговори
браво другари преди 6 години
Неусетно преполовихме годината, а още не сме подобрили рекордите по смъртност от миналата година, добре че все още има всеотдайни водачи, готови да заплатят с живота си, но да не допуснат да излезем от челната тройка в световните класации.Поклон пред подвига ви.
13
3
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
от 27 години пишем че трябва да се вдигне образователния ценз и вьзраст заполучаване на шоф книжка 18 навьршени години и средно образование
12
8
 
4
 
! Отговори
неутрален преди 6 години
До АнонименПроблема е в това , че трябва да има строги закони за нарушителите по пътя . Както написах в предния пост правителството се възползва от тях и ги тараши здраво . Правителството няма интерес да накаже нарушителите със затвор , защото ще трябва да се грижи за тях . Целта е да карат и да им вземат парите докато стане инцидент и убият себе си , някой друг и т.н.