Нов оглед в "Лаута": Опънаха полицейски ленти! Търсят куршум?

МВР все още издирва и оръжието, произвело смъртоносния изстрел
1 авг 2017 12:45,
58
Нов оглед в "Лаута": Опънаха полицейски ленти! Търсят куршум?
Снимка: Reuters

МВР пак опъна полицейски ленти в пловдивския парк "Лаута", там, където преди седмица бе открит прострелян бизнесмена Данаил Божилов.

Кучешката алея, където бе намерено тялото на мъжа, се обхожда отново от униформени. Те най-вероятно търсят куршума, убил Божилов, пише TrafficNews.

Според властите бизнесменът се е самоубил, а разледващите все още издирват оръжието, изстреляло смъртоносния куршум.

Още по темата

Близките на Божилов приеха скептично версията за самоубийството му. Те не могат да си обяснят и факта, че кучето на бизнесмена бе открито завързано за дърво в парка.

Според една от версиите, които се лансират за самоубийството на бизнесмена, е че дължал 40 хиляди лева на брат си. Преди няколко месеца Тони Божилов оставил на Данаил да съхранява сумата. Данаил трябвало да обърне парите в евро и да ги даде на брат си преди да отпътува за Германия.

Това е трябвало да стане в сряда по обед. Вместо да тръгне за София обаче, Божилов е отишъл в парк Лаута, където около 8:30 часа бе открит трупа му.

Няколко дни след убийството бе открито предсмъртно писмо на бизнесмена. Според разследващи в бележката Божилов е написал, че не разполага със сумата, оставена от брат му и не може да я върне. Той не можел да живее със срама, който го очаква.

На този етап няма информация къде са парите от сейфа му. Той не е купувал никакви скъпи стоки или техника, не е пътувал в чужбина, не е инвестирал в друг бизнес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не се самоубива в сърцето и то в парка, докато си разхожда кучето. Давайте следващата серия.
30
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За съжаление в МВР отдавна не се толерират хората които работят и разкриват престъпления , ако има такива им се търси цаката и се отстраняват , или неофициално им се казва сами да напуснат! Защото може да разкрият престъпления които не са за разкриване".В МВР се толерират партиино зависими нагаждач и некадърници и за това резултатите са такива.
29
3
 
3
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Работа да се върши, заплата да се изкарва.
28
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Майко мила...., тия от МВР по-добре да забранят на всички медии да отразяват такива новини, че иначе цялата им жалка некомпетентност излиза наяве всеки път. За нищо не стават освен да реват за пари и привилегии и тази история го доказва за пореден път.
27
2
 
15
 
! Отговори
Смешник преди 6 години
Тия и пак и те хорейшо и фокс моудер гръмнали го човека. Те самоубиство пак патлак няма кво теглил си патрона порасходил се 10 мин скрил оръжието и се върнал ....Тва нямам думи що за лицемери ни ръководят и що за овце сме ние .
26
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалки са...Да повикат Хорейшо като нямат понятие от криминалистика.
25
2
 
27
 
! Отговори
гледачката преди 6 години
ами човека след като се е гръмнал в сърцето е занесъл пищова на стотина метра навътре в храсталака,след това се върнал взел е гилзата метнал я е в близкият гъсталак,завързал е кучето и е легнал на алеята за да умре!Това е самата истина според МВР.
24
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Очаквах че още при първия оглед ще се търсят някакви следи - гилза, ккрушум ... А те какво са търсили тогава, гъбки червенушки, кестени ??? Абсолютна пародия !
23
2
 
20
 
! Отговори
Стеф преди 6 години
Трябвали са им само няколко дни за да намерят бележката в джоба му.Има два варианта или лъжат и ни смятат за *** или са ужасно глупави .И в двата случая претенциите им за по-високи заплати не важат.
22
2
 
12
 
! Отговори
zaplata.xxx преди 6 години
тройни заплати за милиционерите, ама не за работа, а за режисиране на филми..... макар и долни стават за сапунка
21
2
 
15
 
! Отговори
Умник преди 6 години
Следващият път като излезнат да протестират за заплати някой да им прожектира на голяма стена тази и другите статии от такъв тип, че да се озъзнаят колко струват и те и трудът им.
20
2
 
13
 
! Отговори
АХЕ преди 6 години
Абе сега ще се окаже, че оръжието е закопано от тялото до тялото!!!! Тия полицай да вземат по някоя кирка и права лопата и поне малко да поработят на края. Поне на пркопаят парка та да живне растителността!!!!
19
2
 
40
 
! Отговори
Весо преди 6 години
Тотално съм загубил доверие в Мвр. Спукаш гума заради откраднат капак на шахта, идва Кат и ти пише глоба за превишена скорост. Някой те обере, не знаем оправяй се. Вечер е пълно с опасни типове, цяла вечер се скатават в патрулките, излязат за малко, спрат някой *** - лична карта....Тва им е работата! Да не говорим че повечето от тях са вързани с бандити!
18
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не се самоубива с изстрел в сърцето. Първо е неудобно и второ оставаш в съзнаие 10-15 секунди, тоест напълно осъзнаваш ужаса, че умираш. Както вече казаха търсят се барутни частици както по ръцете, така и около раната. А раната пък ще е с изгаряние защото е стреляно контактно. Още при пристигането криминалистите са видели, че е УБИЙСТВО, ама явно тиквата ги е натиснал да разкриват, а то няма как да стане и са измислили версията самоубийство
17
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярно, че и днешните "жур*наля" си изсмукват от пръстите, от чуто-недочуто, но е вярно, че и полицията досега не е излязла с някакво официално становище - убийство или самоубийство. А това е най-елементарното - ако няма следи от барут по ръцете, значи някой друг го е "самоубил". Ще тръгнеш ти на разходка в парка и ще се самоубиеш в сърцето..тцттц.. и за евтина сапунка не става сюжета.Поне да не се излагат с предположение. Ясно, че ще се наглася всичко, ама поне да го изпипат и обяват накрая
16
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полицаите май искаха по-голями заплати? и ЗАЩО? Да им се махнат заплатите и да минат на хонорар за успеваемост. И без това не са много умни - една книжка като ученически бележник само за разкрити престъпления И СЛЕД ТОВА да получават пари. Самоубил се, ама няма оръжие и гилза... Абе, вие... Е, нямам думи. И за тия *** се харчат нашите данъци!
15
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Търсят си те дипломите,а милиард и половина от нашите данъци не ги търсят,нали?Те си им идват всяка година,че и за още питат
14
2
 
32
 
! Отговори
Един преди 6 години
Евтин театър, ама от най-евтиния! К'ва е тая стъкмистика бре?
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не виждам проблем и всички в София да се преселят. Със 7 милионни градове света се напълни.
12
3
 
36
 
! Отговори
до Кучегонолюбников преди 6 години
Точно така е станало! На кучето му е писнало някакъв татуиран клоун да го мъкне по жегите и му е пуснало куршума. Скоро гениите от меверето на полицията ще го кажат официално.