Нов оглед в "Лаута": Опънаха полицейски ленти! Търсят куршум?

МВР все още издирва и оръжието, произвело смъртоносния изстрел
1 авг 2017 12:45,
58
Нов оглед в "Лаута": Опънаха полицейски ленти! Търсят куршум?
Снимка: Reuters

МВР пак опъна полицейски ленти в пловдивския парк "Лаута", там, където преди седмица бе открит прострелян бизнесмена Данаил Божилов.

Кучешката алея, където бе намерено тялото на мъжа, се обхожда отново от униформени. Те най-вероятно търсят куршума, убил Божилов, пише TrafficNews.

Според властите бизнесменът се е самоубил, а разледващите все още издирват оръжието, изстреляло смъртоносния куршум.

Още по темата

Близките на Божилов приеха скептично версията за самоубийството му. Те не могат да си обяснят и факта, че кучето на бизнесмена бе открито завързано за дърво в парка.

Според една от версиите, които се лансират за самоубийството на бизнесмена, е че дължал 40 хиляди лева на брат си. Преди няколко месеца Тони Божилов оставил на Данаил да съхранява сумата. Данаил трябвало да обърне парите в евро и да ги даде на брат си преди да отпътува за Германия.

Това е трябвало да стане в сряда по обед. Вместо да тръгне за София обаче, Божилов е отишъл в парк Лаута, където около 8:30 часа бе открит трупа му.

Няколко дни след убийството бе открито предсмъртно писмо на бизнесмена. Според разследващи в бележката Божилов е написал, че не разполага със сумата, оставена от брат му и не може да я върне. Той не можел да живее със срама, който го очаква.

На този етап няма информация къде са парите от сейфа му. Той не е купувал никакви скъпи стоки или техника, не е пътувал в чужбина, не е инвестирал в друг бизнес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
22
 
! Отговори
34792- преди 6 години
Кой човек тръгнал да се самоубива , ще се простреля в сърцето ??? Сигурно със сетни сили така е скрил пистолета и гилзата , че никой да не може да ги намери , амииии за да им е гадно на разследващите . А другият вариант , клошарят - бившият военен , освен пистолета е задигнал и гилзата , за да я даде на вторични суровини сигурно . ПС - Бог да го прости , поне да му бяха направили опело , че не е самоубийство - не е
10
2
 
41
 
! Отговори
Камен Донев преди 6 години
Чувам, че МВР разиграва някакъв нов хитов спектакъл. Колко пари са билетите?
9
3
 
33
 
! Отговори
Кучегонолюбников преди 6 години
Тормозено отдавна, кучето решило да убие господаря си.С лява *** написало предсмъртно писмо и дълбоко го скрило в джапанката на "бизнесмена"(който тръпне от брат си за 40 нещастни хилки).Умилквайки се накарало господаря си да застане отгоре му на ръце и колена.С дясна предна *** и ляв заден крак произвело фаталния изстрел.Глътнало гилзата и занесло пистолета в близка шахта(там никога не се претърсва)Да се завърже само за него било детска играчка.Пуснало една сълза...Казвало се Холмс...!
8
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поне да беше написал в писмото къде е скрил оръжието и гилзата.
7
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гръмнал се е в сърцето, изхвърлил е оръжието, завързал е кучето и кротко е умрял. Какво има да се разследва тука? Класическо самоубийство!
6
2
 
41
 
! Отговори
МВР преди 6 години
Възнамеряваме да разпитаме и врабчетата дали не са видели нещо подозрително.
5
3
 
43
 
! Отговори
Валентин Радев МВР преди 6 години
Самоубил се е, изхвърлил е оръжието и след 5 дена е решил да напише мотивите за самоубийството си и да пъхне бележката в джоба си. Не живеем в мутренски години.
4
2
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ювелирна работа, дни след убийство на публично открито място ще почват да търсят улики. Браво, наистина уникално добра полиция имаме. Вдигнете им заплатите.
3
2
 
48
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Да се самоубиеш с пистолет и втора седмица полицията да не може да намери оръжието...!? А предсмъртното писмо го намериха "няколко дни след убуйството" в джоба му. Т.е. няколко дни полицията не се сети да му погледне в джобовете !? Вероятно се е гръмнал, след това е скрил оръжието, драснал е едно предсмъртно писмо и спокойно е умрял в парка... Ама после ще искат нови униформи и увеличение на заплатите...
2
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Близките на Божилов приеха скептично версията за самоубийството му. Те не могат да си обяснят и факта, че кучето на бизнесмена бе открито завързано за дърво в парка."А аз не мога да си обясня как се е отървал от оръжието след като се е самоубил.
1
2
 
35
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Някой вярва ли, че им е отнело няколко дена да намерят писмото, понеже джобовете му били много дълбоки? Самоубийство в сърцето е малко неестествено, а да липсва оръжието много странно, съмнявам се някой да го е намерил до мъртвото тяло и да го е взел. Никъде не прочетох Божилов да има барутни следи по ръцете, което донякъде би потвърдило версията за самоубийство.