Нов оглед в "Лаута": Опънаха полицейски ленти! Търсят куршум?

МВР все още издирва и оръжието, произвело смъртоносния изстрел
1 авг 2017 12:45,
58
Нов оглед в "Лаута": Опънаха полицейски ленти! Търсят куршум?
Снимка: Reuters

МВР пак опъна полицейски ленти в пловдивския парк "Лаута", там, където преди седмица бе открит прострелян бизнесмена Данаил Божилов.

Кучешката алея, където бе намерено тялото на мъжа, се обхожда отново от униформени. Те най-вероятно търсят куршума, убил Божилов, пише TrafficNews.

Според властите бизнесменът се е самоубил, а разледващите все още издирват оръжието, изстреляло смъртоносния куршум.

Още по темата

Близките на Божилов приеха скептично версията за самоубийството му. Те не могат да си обяснят и факта, че кучето на бизнесмена бе открито завързано за дърво в парка.

Според една от версиите, които се лансират за самоубийството на бизнесмена, е че дължал 40 хиляди лева на брат си. Преди няколко месеца Тони Божилов оставил на Данаил да съхранява сумата. Данаил трябвало да обърне парите в евро и да ги даде на брат си преди да отпътува за Германия.

Това е трябвало да стане в сряда по обед. Вместо да тръгне за София обаче, Божилов е отишъл в парк Лаута, където около 8:30 часа бе открит трупа му.

Няколко дни след убийството бе открито предсмъртно писмо на бизнесмена. Според разследващи в бележката Божилов е написал, че не разполага със сумата, оставена от брат му и не може да я върне. Той не можел да живее със срама, който го очаква.

На този етап няма информация къде са парите от сейфа му. Той не е купувал никакви скъпи стоки или техника, не е пътувал в чужбина, не е инвестирал в друг бизнес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 51 - АнонименПyxльо, кой е този "Ради", бе деби. Едно име не можеш да запомниш, тръгнал си да иронизираш. Селце, селце, чуло - недочуло и то се пише "политик". ***, Ганенце, бръкни си в дисагите, ръфни си лучец, забърши си с ръка под носа, нахлупи капа над очи и грухти блажено.
50
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 51Тапунгерич, нерде Ямбул, нерде Стамбул. Радев ще го харесат хиляди дори без една кока-кола да им купи. Защото е умен, образован, пилот, смелчага, красавец. А ти, с кухата си злобна кеферица, ако ще и имение в Гърция да купиш на баба Яrа и тя няма да те вземе. Аман от злобни до сбърканост, грозни имповци.
49
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вероятно човека е още жив и не се е самоубил, а само е мислил да го направи!
48
2
 
2
 
! Отговори
Нов преди 6 години
Тия да спрат да разказват за действията си, че от ден на ден по-смешни стават. Май създават факти за престъплението от начало до край :)
47
2
 
3
 
! Отговори
месара преди 6 години
смешките със " самоубийствата " на такива " почтени бизнесмени " продължават ! много се мислеха и се мислят за недосегаеми и безсмъртни , но оловцето не мисли така !!!
46
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След месец ще се окаже, че убитият всъщност е брат му и не е убит, а се е задавил с баничка, касата е в мазето на съседа, а кучето е вързано ...вече беше обяснено от кого.
45
2
 
5
 
! Отговори
Изумихте ме преди 6 години
И ИМАТ ПРЕТЕНЦИИ ЗА ЗАЛАТИ, МИ ТО И ТЕЗИ ИМ СА МНОГО, ЗА ТОЯ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ТРАГИКОМЕДИЯ И ФАРС. ПОНЕ ДА СИ МЪЛЧАТ, ДА НЕ СЕ САМОИЗЛАГАТ.
44
2
 
15
 
! Отговори
Хорейшио преди 6 години
Какво е това разследване? Няколко дни след само-убийството (?), видите ли, се сетили да проверят в дрехите, с които е бил мъртвият, има ли нещо. После... след още няколко дни... ще търсят, моля ви се, куршума. Откъде ги намерихте тези "криминалисти"? То обикновени хора по-добре ще се справят, ако използват "опита" от кримките, които гледат. Излагация! Поне не ни информирайте, за да не ви се смеем, господа криминалисти.
43
3
 
11
 
! Отговори
Бай Х преди 6 години
на третия ден откриха писмото, след една седмица почват да търсят гилзи в парка ЦЯЛОТО ръководство на полицията в пловдив да си подава оставката или да ги уволнят за некадърност/така е в цялата държавна администрация трябва да си некадърник за да оцеляваш и да растеш/е с тия хора няма как да пребориш каквато и да е престъпност- ми ако ми оберат дома - единствено мога да се обадя на полицията за статистиката иначе другото е ясно
42
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Самоубил се друг път! А оръжието има крилца и е отлетяло.
41
2
 
8
 
! Отговори
Тман преди 6 години
няма такива самоубийци които да се прострелят във гърдите, всички избират главата-или във устата или слепоочието..
40
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Див ПетелОсвен пистолета, взел и гилзата, после почистил и барутните частити от раната и ръцете на "самоубиеца" и си отишъл. А един мармот омотавал шоколада в станиол
39
9
 
0
 
! Отговори
Див Петел преди 6 години
Някой *** си е разхождал кучето и сигурно е намерил първи трупа и пистолета, взел е оръжието и така е създал нерешимата загадка.
38
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 55НЕ СА БЪРКАЛИ ОЩЕ В ДРУГИЯТ ДЖОБ---Е-е, има време! Първото "предсмъртно" беше намерено на 5-ия ден.
37
2
 
10
 
! Отговори
УМРЕЛ ПИСМО преди 6 години
версията е и друга . След като е разбрал самоубития, че заплатите не им стигат решил да си напише писмо след сезмица.
36
2
 
22
 
! Отговори
Ура другари! преди 6 години
Нищо де, ще протакат, протакат и..ще забравим за случая. Вие да помните за Боби Цанков, Мартеничката, Тасев, сарафа Даскала...Вече сте ги забравили. След 1 година никой няма да си спомня кой бе тоя "бизнесмен".Така че-оставете МВР да си "свършат"работата,че хората и те на море трябва да идат, а после да стачкуват за по -високи заплати! Така им се разваля трудовия ритъм!
35
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като няма доказателства ,удобни при това -създават се!
34
3
 
22
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
На мен ми е интересно как великите професионалисти в МВР, които постоянно се оплакват, че заплатите им са малки,не са намерили още първия ден, нито куршума, нито предсмъртното писмо,нито гилзата.Всичко на всичко са намерили един труп и то защото вече е бил намерен от граждани.Някой поне намерили ли са, който е чул изстрела? Един ли е бил или повече?Случайно да не се е прострелял първо в главата?При такъв "професионализъм" как да сме сигурни в достоверността на каквато и да е информация от МВР ?
33
2
 
16
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Все повече започва да ми прилича на писане на писмо под дулото на пистолета и убиеца в крайна сметка е решил, че могат да го проследят по оръжието и си го е взел. Ако наистина има такова писмо изобщо.
32
2
 
19
 
! Отговори
bobi преди 6 години
на кой *** му хрумна гениалната идея, че човека се е самоубил? нали трябваше да има пистолет близо до него.. едва ли е решил да го скрие някъде след като се е гръмнал.