Задържаха трима души с марихуана в София

При акцията единият от мъжете си глътнал дозата
2 авг 2017 12:00,
19
Задържаха трима души с марихуана в София
Снимка: архив Булфото

Полицията задържа млад мъж с марихуана в София.

32-годишният дилър бил спипан в момент на покупко-продажба. Мъжът е привлечен като обвиняем и му е наложена постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".

Мъжът бил спипан на 27 юли в района на "Орландовци" по време на акция за противодействие на наркоразпространението.

Освен дилъра били задържани и двама негови клиенти. При ареста единият от купувачите успял да глътне доза марихуана.

След акцията полицаите претърси дома на дилъра и открили 11 растения марихуана, засадени в двора на къщата, 500 г марихуана, 5 г кокаин и мобилни телефони.

По случая е образувано досъдебно производство. След доклад на събраните материали в Софийска градска прокуратура мъжът е привлечен като обвиняем и му е наложена постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
8
 
! Отговори
Любак преди 6 години
До АнонименАз пуша трева всеки божи ден по няколко пъти от 15 години и още не съм минал на помпа.То си зависи от човека...
14
2
 
5
 
! Отговори
до дядо ни преди 6 години
И до всичките дядовци: Аз моя първи джойнт си го купих преди много години от един, който пък го наследил от дядо си, а дядо му го наследил от един чичо в Америка, а пък неговия пра пра дядо, го бил откраднал от един мексиканец, който пък го бил намерил 1840 г. в една изоставена къща, и там на една бележка пишело, че неговия пра дядо го бил купил от един, който бил полицай. Това станало през 17 век !
13
0
 
17
 
! Отговори
m преди 6 години
що някой ще ми казва какво мога да пуша на 36 години и що никой не спира 14 годишнити да си купувят цигари и алкохол
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И голяма работа. Има страни на запад където това си е напълно легално и нормално. И така като гледам хич не са затънали в мизерия кат нас.
11
3
 
6
 
! Отговори
дядо ви преди 6 години
Аз пък моя първия си го купих в Чикаго през 1920 от един дето работеше за Ал Капоне, също полицай.
10
0
 
8
 
! Отговори
Пфуууу преди 6 години
Браво браво отново едно нищо а хероина кога ще го преследвате? Тоя *** не се е отчел и веднага противодействието на наркоразпространението. Алоу списвача докога смешно статии със безсмислени новини.
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
do 8"Аз първия джоинт си го купих от полицай ..."-----аз първия си го купих мутренските години, през 90-та, от един, който вече не е жив, бивш полицай, имаше охранителна фирма и работеше за известен мафиот, също мъртъв. няма да казвам в кой град...
8
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И пушачете на разни г.вна и смъркачите и пиячите са безопасни, когато го правят вкъщи. Но когато са на улицата или шофират са заплаха за останалите. Преди време полицията направи акция за наркотици на шофьори и процентът на заловените надрусани направо ми изправи косата! Не ми обяснявайте как действа тревата и колко е полезна-имам един опит...но пробвах вкъщи и с приятелска подкрепа и 30 години не съм повторил. Марихуаната не е страшна, но тя е първата съборена преграда към истстрашните вещества
7
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1:Аз първия джоинт си го купих от полицай ... в далечната 98ма, после ти ми кажи кой е *** в схемата :)
6
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 5:нормално, тук Тиквата трябва да си продава амфетите... не сика конкуренция, а после що имало джигити! Удри две линии и после чакай да спра на червено ! .. но иначе тревата е виновна.
5
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименБоже ела си събери вересиите. Дори в Македония разрешиха марихуаната за медицински нужди, в т.пата България още не!..твоя бог ше почака още , а и да чака - пари няма да изкара
4
6
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
наложително е леките дроги да се легализират за пресичане на престъпността, за повече пари в държавата и по-големи пенсии и социални помощи.през 2013 студенти по икономика изчислиха, че пенсиите ще се увеличат с 40 лв, детските с 60. Разходите за живота на лишените от свобода заради леки наркотици са няколко милиона на месец ! всеки знае вече, че тревата е билка с положителни качества, десетки страни я продават легално, в други е медицински продукт.само тук все още се държи от мафията !
3
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как може да ти забранят да пушиш каквото и да е, това си е личен проблем!
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Простаци
1
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудо голямо че са го задържали!След няколко дни ще го пуснат!Такива са законите,такава е системата в БГ.Затова такива гадове ще се навъртат необезпокоявани от никого около училищата и ще зарибяват децата дори в ранна възраст.