Полицаи откриха 150 кг. канабис в Карнобатско

Арестувани са двама криминално проявени
25
Полицаи откриха 150 кг. канабис в Карнобатско
Снимка: Булфото

Полицията иззе близо 150 килограма канабис от изоставен двор в карнобатското село Раклица, съобщиха от МВР в Бургас.

В двора са открити общо 54 канабисови растения, високи около 3 метра.

Задържани са двама души от Бургас, на 29 и на 30 години, които са криминално проявени.

При претърсване са открити още градински пособия и препарати за растителна защита.

Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: канабиссело Раклица
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Mengala преди 6 години
150 kela koi znae kav tranqk e taq hava.predpolagam i che sa q merili direktno s korenite i pochvata tapite chengeli:d she gi pusnat ako kihnat para nqqq film..;]
19
0
 
0
 
! Отговори
до 15 преди 6 години
не се напъвай толкова..не ти се получава и ставаш смешен
18
0
 
0
 
! Отговори
Тъпак преди 6 години
И в него край ли расте това чудо?
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Земеделието се развива.
16
4
 
1
 
! Отговори
до 11 преди 6 години
Ние търпеливо ще изчакаме вашето поколение да си отиде с остарелите си погрешни вярвания и убеждения за реалността, а може и накрая да ви пребием за довиждане, като гледам накъде забутвате нещата и това което ще оставите като наследство за децата си, една прогнила планета.
15
0
 
2
 
! Отговори
Деца преди 6 години
Продължавайте да вярвате, че климатичните промени ще повлияят на живота ни някъде след 100-200-1000 години, само след 5 вече нищо няма да е същото, смехономиката въобще няма да може да функционира нормално, ще има все по-силни земетресения заради космически процеси, които влияят на магнитното поле на земята и оттам се отразяват във физическата и структура, повечето от вас даже не осъзнават, че е жив организъм, и след 10 години, когато са измрели милиарди, все още нито един няма да е от трева.
14
0
 
0
 
! Отговори
до да преди 6 години
А ти продължавай да мечтаеш, че до 10 години БГ няма да е останл един град икономика и останалото ромско гето, продължавай да мечтаеш, че глобалното затопляне и промените, които предстоят в следващите 20 години на земята са грешна пропаганда, продължавай да си мислиш, че елита, или така наречените масони и илюминати искат вие - стадото, да сте добре, ще видите каква глупост ще стане и до какво ще доведе това, че сте прости!
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако това беше истина, че тревата е портал към други наркотици, досега отдавна да си бях заминал :D Вие трябва да сте доста ограничени в съзнанието си, живеещи си в някакви лични илюзии за марихуаната пропагандирани от преди 40 години, даже се опитвате да ги наложите със сила на другите, доста ще съжалявате, защото БГ след 10 години ще е един град, и не защото някои пушат трева. Абсолютно всеки, първото нещо което е опитал от тези неща в живота е алкохол. Тревата е пълна с лекуващи съединения.
12
3
 
1
 
! Отговори
:-) преди 6 години
Хора на по 70 години, които всяка вечер си пийват ракийка от едно..40-50 години..колкото искаш, но тия с наркотиците (щото са много безвредни)..нещо май не го докарват до там :-):-):-):-)
11
7
 
1
 
! Отговори
:-):-) преди 6 години
Само дето няма нито един умрял от хероин,който да не е започнал с трева,а виж..започнал с ракия и стигнал до наркотици..още не съм чувал :-):-):-)
10
4
 
3
 
! Отговори
да преди 6 години
да, точно тревата е по-безопасна от алкохола даже е фул от витамини :-):-):-):-):-)айде като не ти се отдава тая работа с мисленето недей да се мориш да "недоумяваш" :-):-):-)иначе продължавай да мечтаеш за легализиране на наркотиците..с мечтите ще си останеш :-):-)
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Божеее,в мойто село е пълно с това,само мераклии за бране да има.
8
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз продължавам да недоумявам как е възможно, алкохолът, от който умират хиляди годишно, да се продава навсякъде и дори деца под 18 го консумират масово без мярка и не е проблем, а тревата, от която няма нито един смъртен случай в историята, няма и да има, се преследва, като че все едно е хероин? Къде е логиката? Даже научно е потвърдено, че тревата е по-безопасна от алкохола, ама то като погледнеш статистиката се подразбира! Правите голяма глупост с малките си невежи мозъчета!
7
1
 
0
 
! Отговори
:) преди 6 години
ти *** ли си ???150 кг канабис открити, а ти се обясняваш за мотики и препарати
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крайно време е някоя партия да се ангажира с лобиране за легализация - поне за медицински цели. Срам ме е да сме толкова изостанали в това отношение. Но е много трудно да обясняваш на някой, който цял живот се интоксикира с етанол, че канабиса е чудодейно лекарство, а не някакъв наркотик.
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако с такава ефективност се преследваха бракониерите по язовирите, щяхме да имаме много повече риба в тях :) Всяка година по това време гъмжи от статии за спипани растения марихуана, а досега не съм видял нито една статия за заловени бракониери с големи количества риба. Вместо това хората се организираха на частно да следят за рибарски мрежи, а хлапетата се гънат от страх за 1-2 цигари с трева.
4
6
 
1
 
! Отговори
да преди 6 години
че кой ги е арестувал заради градинските им пособия, бе :)))айде не се прави на лудголеми любители - градинари станали :)))))))))а тия наркотици сигурно ще са за медицински цели, нали :))))
3
3
 
2
 
! Отговори
:))) преди 6 години
а .. истинските наркотици,а 150 кг канабис какво е ???или сигурно са го отглеждали за здраве :))))
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кажете къде е това да си наберем
1
1
 
11
 
! Отговори
Кот преди 6 години
Кога ще спрете да се занимавате с природни, натурални растения и ще започнете да се борите с истинската престъпност и истинските наркотици, тъ.панари???