В Стражарево: Мъж изнасили момиче, то си преряза вените

Насилникът живеел с майката на тийнейджърката
9 авг 2017 13:15,
100
В Стражарево: Мъж изнасили момиче, то си преряза вените
Снимка: архив Булфото

Мъж изнасилил 17-годишно момиче в село Стражарево, община Левски. Заради  насилието тийнейджърката опита да се самоубие като си преряза вените. За щастие девойката бе спасена от лекарите.

Престъплението било извършено в средата на март.

Насилникът е 30-годишен мъж, с който майката живеела на семейни начала. Той ще бъде изправен пред съда.

Още по темата

Тихомир Д. се нахвърлил върху момичето в двор на къща. Мъжът и майката на девойката живеели заедно от шест години, пише "Труд". Те обитавали жилище, съседно на къщата, в която били пострадалата, сестра й и двамата й братя.

Тихомир издебнал момент, в който майката отишла до магазин. Нахвърлил се върху момичето, изтръгнал телефона от ръцете му, грабнал го през кръста и го отнесъл зад къщата.

Въпреки виковете на девойката и молбите й да бъде пусната, извергът я насилил. После я заплашил с убийство ако разкаже на майка си.

Разстроената жертвата решила да сложи край на живота си, но била спасена от лекари.

Вчера сутринта пък на централна улица във Варна бе изнасилена жена насредна възраст. Десетина мъже бяха задържани, но един остава в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
2
 
! Отговори
до 63 преди 6 години
USA baby, USA. Живея в САЩ
51
35
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Културни особености на православието.Ако беше мюсюлманка щеше да е забулена от глава до пети и нямаше да предизвика дявола в нискоинтелигентният си пастрок.
50
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До do 54Това, което казваш, че притежаваш е в някоя компютърна игра.Българските закони не позволяват притежаването на такива количества оръжие и боеприпаси.Хлапе, не лъхай простотии във форуми за възрастни.Изключи си компа, вземи воден пистолет и излез да си играеш с другите деца !
49
0
 
17
 
! Отговори
Божо Кравата преди 6 години
Щом му споменават първото име може и да не е мaнгycта.
48
12
 
6
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
В БГ селянките мислят, че прозрачните близки и мрежестите чорапи са всекидневно облекло.Колкото до разврата, най-развратната и пропаднала нация са руснаците.Напишете в гугъл "кафе Еверест Омськ" и гледайте къде трябва да падне водородната бомба.
47
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди да ги осъдят на 20г да им се отрежат *** на дръсъците скапани!
46
0
 
39
 
! Отговори
упс... преди 6 години
Изнасилването е едно от най-тежките престъпления срещу личноста и достойнството на Жената! Без значение от нейната националност!Насилието е съпроводено с унижението, което травмира Жената за много дълъг период от живота й!Не всяка жена е в състояние да се пребори с последствията от изнасилването.Задължително условие за терапията след подобен акт е добър психолог и подкрепата на семейството на жертвата. ПСПодобни не---рези трябва и да се скопяват, особено ока са посегнали на непълнолетни
45
8
 
3
 
! Отговори
do 54 преди 6 години
Грешиш. В нас имам 10 оръжия и около 5000 патрона, оръжието е за да въздържа големите мъжаги или *** от агресия, а ако пък направят грешката да атакуват, вадя моя Глок 30 и ги карам да танцуват.
44
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пенчо, май ти дойде часа за хапчетата. Скрий се някъде с проникновените си коментари. За всеки пътуващ и мислещ човек е ясно, че от хола на *** не си излизал. Жени по *** по софийски улици също няма. В Карлуково май те чакат вече
43
6
 
6
 
! Отговори
Боко Тиквоча преди 6 години
Особености на националния матрял. Да лежи 72 часа и да го пускат. Пари за затвори няма.
42
3
 
13
 
! Отговори
до 43 преди 6 години
Ей такива задмониторни герои ме кефят. Убеден съм, че не можеш с пистолет да уцелиш хладилник от 2 метра, не познаваш миризмата на барут, от кръв ти прилошава ... Ама дрънкаш за 45-ти калибър без въобще да знаеш какво представлява.Прочее оръжието създава илюзията за неприкосновенност и провокира рисково поведение.Аз лично, макар и да съм изстрелял един вагон патрони, никога не нося оръжие
41
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хаха не ходели разголени западнячките, нали съм бил в Англия и знам за какво става въпрос. Тва само някой който е ходил да бере ягоди на някое поле в Англия, може да изтърси подобна глупост. Доста са развратни и по нищо не са по "прилични" от българките.
40
5
 
9
 
! Отговори
до Пенчо преди 6 години
Колега, къде ги гледаш тия чужденки? На плажа? Разголени мадами по улиците на Берлин, скандинавска държава, Франция, Италия, Австрия, няма да видиш. По къса пола, по деколте до пъпа, по шорти на работа няма да видиш. Не съди за ежедневието по треторазрядни холивудски продукции, защото и в САЩ така облечени като българки/рускини/украинки/белорускини няма да видиш, освен в нощен клуб
39
1
 
4
 
! Отговори
Боливуд преди 6 години
Филм ша напраим...
38
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Верче, вчерашното изнасилване призори на улица в ци.ганска ***.ала във Варна не е посред бял ден в центъра на града. "Насредна" възраст е някаква твоя измислица. Ти българка ли си, всъщност, че нещо малко ти куца този език?
37
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
44 много си прав
36
4
 
6
 
! Отговори
zeFzek преди 6 години
Няма такава държава като ***.
35
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много бъркате - на Запад няма жена да ходи разголена и с къса пола и преливащи гърди по улиците - само професионалките и само на определените места. Затова и мислещите си, че са модерни и страхотни българки имат име на леки жени в чужбина - облечени и гримирани като не особено прилични..дами
34
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затова хората трябва да са въоръжени, ако некои доиде да прави нещо в частна собственост или се опита да ме изнасили или бие, вадя .45 калибър и му слагам две олова. точка. Обаче в еврогеиска европа преобладава манталитета аз съм жертвичка, и ще чакам държавата да ме пази...ето питаите нея как държавата я "опази"Може със всеки гражданин да седи ченге като разрешат придобиването и носене на пистолет.
33
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шведска работа!