Охранители пребиха жестоко мъж, роднините му блокираха път

Близките на пострадалия спряха за час движението от Плевен за Русе
125
Охранители пребиха жестоко мъж, роднините му блокираха път
Снимка: Кадър bTV

Служители на охранителна фирма са пребили жестоко мъж от Славяново, уличен в кражба. Близките му блокираха пътя Плевен - Русе за час.

Блокадата падна след намесата на полицията, съобщи bTV.

Без предупреждение около 120 души излязоха на главния път и спряха движението във всички посоки.

Очаквано така си навлякоха гнева на шофьорите, според които не е редно някой да ги спира, след като не носят никакви вина за случилото се.

Младият мъж е пребит от охранителите вчера следобед. Заедно с трима съседи влезли в ожъната царевична нива за силаж.

"Осем огромни мъже са го съборили на земята и са го били. После от една кола са дошли още четирима с бухалки и са го били", разказа майката на пострадалия.

Протестиращите настояваха за среща с охранителната фирма.

Близо час след като протестиращите затвориха пътя се намеси полицията и блокадата падна.

И двете страни в конфликта са привикани в прокуратурата за разпит.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Осем огромни мъже ... Колко ОГРОМНИ са? Колко ли са високи? За да са огромни, значи ще да са поне 3-4 метра. Наистина интересно, не знаех, че в днешно време има огромни хора.
58
1
 
4
 
! Отговори
Случаен преди 6 години
Само от помощи в палат живее! Той е глух и сляп, недъгав! Не може да работи, трябва да яде, няма откъде и затова краде!! Що е то? .......... И затова много бой заслужено ще изяде!
57
1
 
11
 
! Отговори
1 преди 6 години
Няма значение дали е ***, който краде бой ще яде.Така трябва да се действа с твърда ръка. Може и да греша но на снимката са доста ***, трябва да им се вземе страха иначе лошо. И все пак били са го защото краде, не защото няма цигара и не пуши.
56
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И защо да не го набият, щом е крал?
55
12
 
0
 
! Отговори
Акробат преди 6 години
Голяма работа, че са влезнали в ожънатата нива.Охранителите са комплексари а шефът им не го е.е за реколтата, щото има фондове ала бала.
54
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има и още нещо.Това е явно ново статуткво в тая махала.Но виж, отидете, в другите краища на България. Ако се краде, то ги намират и ги бият. Не ги бият охранители, бие ги направо жандармерия. Случва се, и да изчезват хора. Ама до там, ЕС не достига, и всичките организации си мълчат. Преди години, имаше тежък пибой над 6 роми. И под тежък, не говоря за шамари, а говоря, един издъхнал и петима, който са още с патерици. Защои не се чу ? Щото мутри ги били. Т.е. трябва да ставаме мутри ... Евала !
53
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 23Ако Българин го хваната в махалата, ще го претрепят от бой и няма да се чуе. Ако са 10 българи, които погледнат лошо едно ***, ще има съб, комитетите и доживотни присъди.
52
0
 
15
 
! Отговори
Доню Донев преди 6 години
Тримата *** (хитреци) и чоко и боко да се съберат и да мислят, как да се научат магалите на ред. Да им кажа: 0 помощи!!! Затвор за 1 кражба! Който иска да работи, да му се даде работа, да оре, да сади...Който не ще прав му път в Германия.
51
10
 
3
 
! Отговори
До 51 преди 6 години
В нрб имаше още по- дивашки изпълнения все от небългари сиреч комунисти срещу българи.
50
1
 
7
 
! Отговори
бившо ченге преди 6 години
До Народен съд за РБИ тогава имаше мързеливци и тарикати,които не работеха!Но тогава биехме здраво до П*-РАНЕ!Че и отгоре!!
49
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 47Същото това простолюдие слага униформата и се подвизава като великан. Само който не е влязъл в съдебна зала, може да твърди, че съдиите са ерудити. Същите простаци (и простакеси) са като полицаи и всякаква друга гмеж на държавна заплата. Затова на тази територия НЯМА държава.
48
1
 
9
 
! Отговори
Десидент преди 6 години
До Народен съд за РБЗащото криеха. И тогава с милиция се влизаше в махалите. Дори с танкове.
47
0
 
22
 
! Отговори
Хан Крум преди 6 години
Не само бой за тия - други мерки трябват! И ви ги написах!!! Ама се оставяте разни еничари от бхк да ви командват, затова и ще дочакате джипси робството, помнете ми думата!
46
2
 
24
 
! Отговори
Сеуян преди 6 години
Искам да помоля, медия, полиция и съд, просто да извъртят очи за 3 дена. Дайте ни спокойствие и не отговаряйте на сигнали. 3 дена искаме и без въпроси след това. Повече не ни трябва. Бъдете с нас. Благодаря Ви !
45
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че Тея имат ли право бе ! Ами ако 30 от онези им блокират пътя инизпотрошаъ десетина, ама толкова здраво, че да са нанхуманнондишани и след това инвалиди за цял живот А! А нахлници мръсни такива.Марш по дупките и да не сте се показали никога повече.
44
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма значение от какъв етнос са пребитите, трябва да се има впредвид, че не малко селяни влизат в царевичните ниви преди комбайните, и събарят на земята стъблата, и отиват отново когато комбайните са минали, но на съборените стебла си остава царевицата неприбрана, която се прибира от селяните. В тази държава се краде от почти всеки отдал му се възможност, а иначе ревем от политици, съдии, полицай, а не виждаме простолюдието, какво представлява.
43
2
 
33
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Малко са го били! Да продължават, а и да набият също тези, които протестират и блокират придвижването на мирни хора, които си плащат винетките!
42
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен до 37 преди 6 години
Сега на тези от БХК земеделци ли им викат.Охранителите им се плаща да пазят нивата, боя е най доброто респектиращо средство срещу тези .Другия път ще знае че там бият, само така ще се превъзпитат с бой и нищо друго.
41
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОТ РОМЕИТЕ Е СЪС СИГУРНОСТ
40
2
 
29
 
! Отговори
Емигрант преди 6 години
Преди 1989 година тези протестиращи щяха да блокират единствено пътя към затвора в "Белене"...Интегрирайте ги, издържайте ги - прости българи сте, това е!