Млад мъж загина при катастрофа в Пловдив

Колата се е ударила в стълб и се е преобърнала
12 авг 2017 11:12, Елка Василева
23
Млад мъж загина при катастрофа в Пловдив
Снимка: архив, Булфото

21-годишен мъж е загинал при катастрофа на бул. „Освобождение“ в Пловдив, съобщи МВР.

Сигналът за пътен инцидент е подаден в 22:40 часа снощи. Водач на лек автомобил „Сеат“  е изгубил контрол над превозното средство при ляв завой, в резултат на което колата е излязла извън пътното платно, ударила се в стълб и се е преобърнала.

В лекия автомобил са пътували трима души.

При катастрофата е загинал 21-годишен пътник в колата, водачът и вторият му спътник са тежко пострадали.

Образувано е досъдебно производство по случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: пловдивктастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
3
 
! Отговори
Крети преди 6 години
До Пазарджик Затова като видя кола с РА и се пазя, колите от карлово и всички села наоколо са с пловдивска регистрация също.
21
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още един загинал заради неработещият КАТ.
20
0
 
4
 
! Отговори
Bobo преди 6 години
А защо пътника? Все друг го отнася.
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти си карай като лудд и чакай КАТ да те пази...После ще те четем как си уммрял в катастрофа.Народа ***, ама пък КАТ били виновни ...?!
18
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При неработещ КАТ стават много катастрофи и загиват хора, факт.
17
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На 21г е мъж колкото и агне на месеца е оФцЪ като вас.А да ни информирате за самокатастрофирали провинциалисти е *** идея!
16
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАТ не е панацея! Манталитета и самодисциплината, както и отговорността. Когато си отговорен, когато знаеш, че ако се правиш на Фитипалди, ще си получиш заслуженото, няма да се силиш по шосетата. Факта, че у нас чужденците най-масово нарушават показва едно, убедени са, че ще им бъде простено стещу 10-20 евро. Румънците са ужасни!!! Карат като ненормални. Така ли ще бъде ако глобата е 1000 евро и ако не плати, взима се колата? Турците също. Но ако КАТ им взима дребни суми, как да спазват?
15
2
 
11
 
! Отговори
до 13 преди 6 години
Бъркаш и то много. Точно това, кото си написал се прави в последните 28 години - записват в закона все по-строги наказания, а нарушенията се увеличават, както се и очаква, защото не размера на наказанието е важното. Важното е наказанията да се прилагат винаги. Няма полза от свръхстрогите наказания, ако те не се прилагат. Сега КАТ налага едно наказание на сто хиляди нарушения, т.е. наказанията не се налагат от КАТ.
14
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Страхотно! В тази кола невинни хора не е имало, само безотговорни, шумни, несъобразителни, непукисти, несъобразяващи се със хората около тях. Болката за родителите им е заслужена, след като 21 години не са възпитали, елементарни човешки ценности, нямало е вече за кога. Замислете се, Страхотна новина, не са убили някой невинен, минавал с колата си оттам!
13
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ви кажа какво общо има КАТ с богаташките цинове и простите комплексари. Ако им взимат колите и им лепнат 10 000лв. глоба при каране с алкохол в кръвта, хората сериозно ще се замислят да карат пияни. Ако при превишаване на скоростта глобата бъде 15 000лв. всички ще спазват ограниченията. А не като сега, КАТ я ги има я ги няма, няма глоби, няма кой да ги дебне. Да не мислите, че на запа няма комплексари? Напротив има, но ги е страх от закона и не го нарушават. Този поне се е гътнал сам.
12
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма държава по света, където правилата да се спазват от шофьорите, без държавата да ги е принудила да го правят. Не случсйно чужденците шофиращи в България правят най-много и най-опасните нарушения, а българите като шофират в чужбина стриктно спазват правилата. Разбира се в България КАТ добре е промил мозъците на тези дето мисленето не им се удава и за тях вината за нарушенията е само в шофьорите. Първопричината за нарушенията е липсата на контрол, а нарушеният на шофьорите са следствие от това
11
6
 
15
 
! Отговори
А отговаряте сега преди 6 години
Какво общо има КАТ с простите, комплексарски манталитет?
10
1
 
5
 
! Отговори
А преди 6 години
Отишъл си е един млад живот. Да почива в мир! Тъжна е статистиката за Пловдив, но защо ли, когато се качат в кола, хората забравят и за себе си, и за спътниците си, и за пешеходците. Да, има места в Пловдив, които е невъзможно да преминеш, въпреки светофарите. Какви мерки трябва да се вземат, за да се преодолее тази черна статистика? Контролът по пътищата само не е достатъчен. Културата у водачите - също. Мисля, че прекалено много станаха превозните средства за все още старата пътна мрежа.
9
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Правилата се нарушават, когато КАТ не работи, "Да бе, той навярно КАТ натиска *** за газта, нали ?!Такива като теб правят най-вече катастрофи, дето все някой друг ви е виновен, обикновено Държавата!А отговорноста на пътя е персонална, на всеки участник!
8
3
 
23
 
! Отговори
Пазарджик преди 6 години
Навсякъде има кофти водачи, но в Пловдив е просто ужас!Само 20 мин стойто до някое кръстовище в Пловдив и ще ви настръшнат косите!Какви чудесии виждам пред Автогара Юг ... не е истина!Не знам как изобщо оцеляват в тов град, всички карат като неннормални!
7
2
 
19
 
! Отговори
Обективен преди 6 години
То ако беше само така в Пловдив добре... В цяла България е така.
6
4
 
18
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Много сте прав за коланите на задната седалка. Война водя със съпругата си когато пътуваме. Дори и в града трябва да се поставят! При обръщане на колата спасяват, при удар, не дай си Боже, задържат стоящите отзад да не ударят тези отпред. Култура, култура и отговорност е управлението на МПС. Явно в Пловдив, по някакви незнайни причини са се събрали хора с ниско ниво на културата.
5
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правилата се нарушават, когато КАТ не работи, а в случая този вероятно е превишил разрешената скорост. И второ, ето за това не трябва да се дават книжки на млади хора. Като навършат 50 години може вече да им се дават книжки.
4
1
 
13
 
! Отговори
Trolland Dump преди 6 години
Като те питат какъв е смисъла да слагат колан на задните седалки, просто им казвай че е същия смисъл като слагането на колан на предните седалки...Но общо взето по-новите коли са така проектирани, че максимално да пазят шофьора, впоследствие колкото се може повече предната пътническа. Задните кучета ги яли. По презумпцията, че шофьор има 100% с случаите, а ако има пътник, най-вероятно ще е отпред...Тъпо, но факт. Като разгледаш инженерната мисъл и оставаш изумен как са решили някои неща...
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудя се, да няма някакви излъчвания в и около Пловдив, които да правят така, че майните да откачат и се трепят с колите си.