Пак бити медици от Спешна помощ, този път в Сливен

Мъж и две жени не били доволни и пребили лекар и сестра
42
Пак бити медици от Спешна помощ, този път в Сливен
Снимка: Булфото, архив

Лекар и медицинска сестра от Спешното отделение на МБАЛ "Д-р Иван Селимински" Сливен са били удряни и обиждани снощи по време на дежурство.

25-годишна жена е ударила шамар на сестрата.

Това е втори случай на нападение над медицински персонал в Спешното отделение в сливенската болница, в рамките на два дни.

Нападателите над лекарския екип в Спешното отделение са мъж и две жени.

Според тях не им е било оказано достатъчно внимание от медицинския екип.

Другият случай е от неделя, и е идентичен със снощния.

Всички участвали в инцидентите са задържани. На един е наложена глоба от 500 лева, а срещу останалите са образувани досъдебни производства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
1
 
! Отговори
Мирослава преди 6 години
Нека да ги бият и обиждат, това заслужават, след като не обръщат внимание на пациентите. Веднъж, на мен също се наложи да ходя вечерта до тази болница и съжалявам че отидох, пълен кошмар са тези доктори и мед. сестри! Супер арогантни и елементарни хора, не само, че не искаха да ми обърнат внимание, а и крещяха и ме обиждаха без причина, както и другите пациенти, бяха напълно обезумели. Аз разбирам, че работата им не е лека, но не може такова отношение към пациентите. Въобще не им е мястото там!
22
2
 
3
 
! Отговори
Пациента преди 6 години
Никак не ги съжалявам тия бездарници от Бърза помощ Сливен, два пъти съм ходил до там и двата пъти се разочаровах от отношение и от нелечение на пациента.Това не е бърза помощ! Вероятно здравната система ги кара да са такива, но като не им харесва да не работят там! С такова отношение към пациентите не ги съжалявам! Каквото повикало такова се обадило...
21
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
всички лекари са безвгрешни, всички пациенти са роми... Дано не ви се налага да сте пациенти.
20
3
 
9
 
! Отговори
WTF преди 6 години
Още малко и всички болници ще са частни. И тогава ще има помощ за който си плаща, както трябва да е. А не да плащам аз за някакви побойници или неграмотни "хора", които цял живот живеят на далавера. Още малко.
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жена ми три пъти ходи до спешното в Сливен- 3 пъти я оставиха да умира... 2та пъти бях там и с много сериозен разговор я приеха и извикаха ИСТИНСКИ лекари! Третия път беше сама с кръвоизлив и я пратиха да чака 2 дни личния лекар да започне работа! Добре, че той се оказа повече лекар от тия недосмасляци и в извън работно време успя да направи нужното!
18
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До наблюдател"Апелирам: Създайте рубрика "Р омски вести"!"---Няма нужда. То целият сайт си е такъв. Е, и малко Боко-Тиквенски, де. :)
17
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен до 4 преди 6 години
При ГЕРБ е така те са бъдещето на България, суджука не дава и косъм да падне от главите им.Да сте чули да каже нещо за ромите, няма и да чуете те са му твърдия електорат.Нали така бе мушмол.
16
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално. Реформата на Москов, у овца на български деца.
15
4
 
16
 
! Отговори
Тъпак преди 6 години
Да дойде на мен да ми удари шамар. Ще и гипсират ръката след опита.
14
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Сливен има най-много роми на глава от населението в големите градове. Няма никаква логика това нещо да се случи."Не,Сливен не е с най-много роми "на глава от населението",поне 15-20 града са преди Сливен.Отиди в центъра и ако срещнеш поне един ром на 200-300 души,пак ела и пиши глупости!Това е мит,не е истина.Това,че там нямат такива тежки проблеми помежду си роми и българи,не ви дава право да дрънкате глупости!
13
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Управляващите се крият като мишки за най-важните проблеми и ни занимават с глупости, а ние работим и плащаме, за да ни бият и мародерстват. Ще ми се някой лекар политик или негов близък да изяде лобута от братовчедите! Тогава дали ще се събудят и ще започнат да мислят за България и българите?
12
32
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Бож.Откъде си сигурен,че са роми?Сливен е бил хайдушки град,няма да се учудя ако медицинските лица не са си вършили работата и българите са ги напердашили.
11
8
 
33
 
! Отговори
Х Х преди 6 години
Влизане в Спешна Помощ и повикване на линейка- само след проверка по ЕГН за платени осигуровки, данъци и средно образование ( минимум) !
10
6
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това насилие над хората от страна на индопакистанските интеграли е съвсем целенасочено!Те вече виждат че клонят към мнозинство и имат българия за своя страна!Превзеха ни!Този тормоз е съвсем умишлен че да се страхуваме!Виждат че властта не може да ги озапти и да ги сложи на мястото им и за това правят каквото си искат!
9
5
 
35
 
! Отговори
Ха Ха Ха преди 6 години
Чунга чанга не били доволни?Да не би да имат докторска степен, че да имат мнение?Трябва да учат за лекари или да се самолекуват-не виждам друг изход от ситуацията.
8
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не пишете за роми че трият коментарите , защитени са в червената книга на юнеско , за мен са си римляни
7
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде е здравният министър? Къде е полицията? Къде е правосъдието? Задържани за 1 ден и ги глобили. Много им пука на тях. Никога няма да платятДокога с този произвол? Стига!!!
6
9
 
31
 
! Отговори
Бож. преди 6 години
Сливен го знаем още от 1982 г.,че е град на привилегировани малцинства- затова става така. Червената система ги учеше,че те са равни на президента и на министъра: затова днес нямат уважение на никой,който не е президент или министър!
5
5
 
41
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Апелирам: Създайте рубрика "Р омски вести"!
4
50
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При Радев е така - искахте промяна, получихте си я! НА ви русофилски настроен президентин, системно прекалявал с радиоактивна УРАНжада от Хасково! Побоища, убийства, нападения, зулуми, изнасилвания, психически и физически тормоз, кражби, грабежи, катастрофи, палежи, нечовешки жеги, катаклизми, страх, несигурност, безпътица, беззаконие и безвластие, анархия, смутни времена, инфлация, безпаричие, безвремие, безработица! Всичко това с подкрпата на Радев и БСП!