Майката на починалото бебе от Перник, остава в ареста

Тя и бабата са обвинени, че са убили новороденото
16 авг 2017 20:08, Петя Славова
5
Майката на починалото бебе от Перник, остава в ареста
Снимка: архив, Булфото

Окръжният съд в Перник остави в ареста 20-годишната Симона Иванова. Тя е обвинена, че в съучастие с майка си е убила новороденото си дете.

Още по темата

Съдът прецени, че има достатъчно доказателства, че веднага след раждането на момченцето двете са го изхвърлили от балкона на жилището си в квартал "Тева", съобщава bTV.

Новороденото беше открито от случайни минувачи. В момента съдът решава да остави ли в ареста и майката на Симона, която е и главно действащо лице в разтърсващия случай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: перникбебеТЕВА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам какво има да се коментира, не ми го побира главата. Майката да не е жертва на изнасилване? Да не е от някой братовчед?? Не знам, не разбирам как може да метнеш живо родено бебе през терасата си. Майката може да са я треснали хормоните и да е мръднала, ама и бабата и тя. Цялото семейство ли са луди? На съда не разчитам, но ше дойде видов ден и за тях.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този път изродките не са .....
3
1
 
14
 
! Отговори
Още едни халтави преди 6 години
Най-фрапиращото е, че бабата е санитарка в държавна болница. Тези двете са отявлено луди кокошки, но едната чрез работата си има достъп до хора в безпомощно състояние в болницата. Колко луди се разхождат в България ей така и защо не са по психиатриите? Постъпката е много ненормална
2
0
 
8
 
! Отговори
Trolland Dump преди 6 години
Трудно ми е да го проумея - как ще си хвърлиш детето от терасата...Опитвам се да разбера - по какъв начин трябва да мислиш, за да го направиш? Какъв морал и етика трябва да имаш? Ценностната ти система каква трябва да е?!? Идват ми десетки въпроси на ум, а отговор нямам. Единственото логично до което достигам е някакво болестно състояние - и при майката, и при бабата... едновременно.
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако беше българка, вече щяхме да сме гредали и нея, и цялата й рода и прочие житие - битие по теливизията с подробности и интервюта. Ама щото е ромка - не може. Чичи Зорош не дава. Тя е от бъдещето на българия.