Елена като Виола: Жалба след жалба срещу мъжа й, който я застреля

Не е ясно дали има образувани дела срещу Венцислав или преписките са прекратени
Обновена: 20 авг 2017 10:14 | 20 авг 2017 10:09,
168
Елена като Виола: Жалба след жалба срещу мъжа й, който я застреля
Снимка: "24 часа"

Елена Василева, 42-годишната жена, която бе застреляна от съпруга си Венцислав в петък следобед, е подала сигнал срещу него, ден преди да бъде убита.

Тогава мъжът, когото Елена напуснала, цял ден я следил с автомобила си. Тя обаче го забелязала. Двамата се скарали и жената се обадила на тел. 112, за да се оплаче от него, пише "24 часа".

Жертвата е имала ограничителна заповед срещу 22-години по-възрастния си съпруг. Според документа Венцислав нямал право да доближава Елена на 100 метра. Заповедта е извадена преди 6 месеца.

Още по темата

Двамата с Венцислав са били разделени от 2 години. Имат деца, на 11 и 5 г. След като се изнесла от семейното жилище, Елена ги взела със себе си. На втория месец обаче ги оставила при майка си.

Тя често подавала сигнали на тел. 112 срещу мъжа си. Имала и няколко жалби. От прокуратурата обаче не отговорят дали са образували дела срещу Венцислав, или са прекратявали преписките.

След като в четвъртък Елена се обадила на спешния телефон, Венцислав изчезнал. Още на следващия ден обаче я намерил в кафене в кв. "Лагера", където Елена била с приятелка. Мъжът седнал при тях и започнал да крещи. След 10 минути се вбесил, изкрещял по жена си: "Да ти е.а майката" и извадил незаконен пистолет.

Стрелял 5 пъти, улучил 4. Първият куршум бил в главата, другите 3 - в тялото. След това хванал трамвая и сам се предал в столичното 6-о РПУ.

Ако се окаже, че има откази от образуване на дела срещу Венцислав, то случаят ще е подобен на този със Стефан Станев. Той уби приятелката си Виола Николова в края на юни.

Преди това семейството на бившата му съпруга бе подало 5 жалби срещу наркомана. От прокуратурата ги прекратявали, а заради отказите да се образуват дела тогавашният районен прокурор на София Петър Белчев подаде оставка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
17
 
12
 
! Отговори
Lan преди 6 години
Много бързо я осъдихте жената "изоставила" си децата! А как да гледа деца адекватно (демек да ги води точно в 8 на градина и да ги взима точно най-късно в 18 от училище/градина и в същото време да работи, защото тези деца трябва да ядат, а знаем издръжките в България колко са "огромни"! Някой запитал ли се е имала ли е някакъв по-добър избор от това, което е направила? Защото аз работно време от 9 до 17 някак си не съм чувала да има!
101
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
5113
100
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГошуПри колкото платени съм бил, а те са наистина много, както и с красиви жени по любов, всички до една ми признават, че са били бити и малтретирани---------Виждат те, че си балък и искат да събудят съжаление и да ти измъкнат повече пари.Кротките и умни жени не ядат бой, само простите и вироглави ккуччки. А най-простите и нагли биват застрелвани.
99
33
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убийство на невярна жена трябва да бъде позволено от закона.Жена, която не се покорява на мъжа си, е обладана от Дявола.
98
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гошу, не си мисли, че като се правиш на много либерален и жените ще започнат да те харесват ;)
97
1
 
17
 
! Отговори
от нета преди 6 години
Ако някой види в дните на фестивала в Кан Бентли или S-класа с българска регистрация по улиците, няма халюцинации. Возилата са от гаража на същия този олигарх. Пристигат до Ривиерата с автовоз, докато бизнесменът стига със самолет. Предпочита да наеме средиземноморска вила с всичките й салтанати, също като по филмите, които прожектират на феста. Чудите се как се казва този човек? Това е пловдивският олигарх Венцислав Георгиев.
96
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До А не казват в гугъла Венцислав Георгиев - Белла БГ и ще разбереш
95
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бият ги и ги тормозят за да им подаряват крилата така.В един момент ти я виждаш хубава,той и прочие.Но жената е толкова смачкана от тормоз,бой,грижи че въобще не се вижда хубава.Има прекрасни жени без грам самочувствие.Защото с мъжа/мъжете с които е била са и подрязвали крилата по този начин.Тоя вижда хубава, красива секси.В главата му се върти че с този онзи.Тормоз явен.
94
18
 
6
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
И ето още по темата за *** булгаропитека. Мъж (българин, не швед, видях му снимката) - Цвети Антов на 20 години наръгал многократно съпругата си на 16 години, от която има малко дете и после и отрязал главата, щото му изневерявала. Пфууууу....с какво съгреших чак толкова бе Боже, че ме направи българин. Отвращават ме българските мъже, срам ме е заради тях
93
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименСега децата да съдят прокуратурата,че бездействието и е убило майка им.Да им плаща до пълнолетие.
92
16
 
5
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
До До ЛюбоАми от мои преки наблюдения върху последните скотски изпълнения на бай *** си вадя извода, че само красивите жени го отнасят най-много. При колкото платени съм бил, а те са наистина много, както и с красиви жени по любов, всички до една ми признават, че са били бити и малтретирани.Ето и сега тази Елена и Виола преди това.Грозните явно не напускат мъжете си или и да ги напускат, не им придирят много :)) Защото *** знае, че друг път такава няма да има и предпочита да я убие егоиста
91
2
 
18
 
! Отговори
morelini преди 6 години
Мързелива ...корумпирана ***....това е нашата съдебна система.Ако някой си беше свършил работата жената може би шеще да бъде жива.Много некадърници заемат постове в държавата на възлови позиции.Колко години се плюе по нея и....никакъв резултат.....
90
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заспала прокуратура
89
3
 
11
 
! Отговори
любо преди 6 години
хубава е била, жалко !
88
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 92Ако теб те тероризират системно и си с риск за живота ежесекундно,дали ще си дадеш децата на неуравновесен дъртак!?.Със същия изтрящял мозък му прещтраква нещо и си го изкарва на децата.Той не заслужава избор!
87
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименХа ха,стара мома на 31.Може да е мома ,но стара....Единствано ромейките са баби на 31.А българката ако се омъжи на 21 трябва да съчетава учене,професия,дете и да и се отели вола.Важно е да си осигури материална независимост,а не да е слуга на някой чичко паричко.
86
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 70За 2 години е възможно да има колкото си ще брака,мъже и прочие.Той и е бивш мъж! Нещо по пътеката на нейните оплаквания се е объркало.Щом има ограничаване със Заповед,означава че системно я е притеснявал! Тя се е страхувала от него!!! Той я следи...значи тя се скрила за известно време от него и той пак я намира.За да и нанесе поредния фатален удар!!! Дъртака не е могъл да се примири за 2 години.Зъл е!!!
85
27
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да вземеш децата на 64 годишен човек и да го оставиш без избор, това дали е много интелигентно?И вижте сега малко математика...Голямото дете е на 11, значи тя е била на 31, жени се за мъж на 53... На 31 си е стара мома, праскала се е вече на уволнение, човекът я е извадил от калта, дал и е смисъл на живота... И гюбрето да вземе му открадне децата и да извади ограничителна заповед!Не, така не се прави.
84
11
 
34
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Жалко за жената,но да се омъжиш за мъж който може да ти е баща,има нещо сбъркано в това. Лично за мен бракове с такава разлика в годините нямат бъдеще.
83
11
 
11
 
! Отговори
баба Мара преди 6 години
Не е необходимо да имаш мъж на всяка цена.Сам е по-спокойно.А за деца-има процедури ин витро,ако ти е толкова зор.Но контролът върху живота си е изцяло твой.