Жертвата на ужасяващото клане в Бургас – момиче на 11 години

Убиецът е задържан, версиите за убийството – различни
Обновена: 21 авг 2017 11:21 | 21 авг 2017 11:21, Камелия Цветанова
90
Жертвата на ужасяващото клане в Бургас – момиче на 11 години
Снимка: dariknews.bg

Едва на 11 години е момичето, чийто труп беше намерен в асансьор на бл.№108 в най-големия жилищен комплекс в Бургас "Меден рудник".

Още по темата

Убиецът е установен и задържан, съобщи говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Полицията работи по няколко версии за престъплението, една от които е, че детето е станало жертва на грабеж.

Съседи от блока разказаха пред "24 часа", че около 17:00 часа вчера са чули викове, но са помислили, че те идват от детската площадка до блока.

"Тук винаги е оживено, играят много деца, а и заради санирането на блока е и много шумно. Едва към 17:30 часа човек от входа е отворил асансьора и е видял безжизнения труп на момичето", разказа младеж от блока.

Осведомени твърдят, че момичето е било цялото в кръв, намушкано.

В момента оперативно-следствена група извършва оглед на местопрестъплението, разпитват се обитатели от 2-ри вход в блока, в чийто асансьор е открит трупа.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
10
 
! Отговори
Неа до 21 преди 6 години
Да, осъзнавам липсата на внимание и на реализация до какво води ............. Настройването , манипулирането , подменените ценности ..... Има толкова хубави новини които заслужават да бъдат прочетени, а те пак писали за Сузанита......
18
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой е този изверг???? Защо не му покажете изродската физиономия?
17
1
 
31
 
! Отговори
T преди 6 години
Утре по улиците да започне да се стреля няма да разберем, защото в България е адски шумно. Постоянно за изрязват мотори, коли, постоянно някъде нещо гърми и ***, пиратки ли са, какво са, постоянно някой ***, трака и реже, постоянно се крещи и вика навсякъде, а децата вече масово крещят като озверели макаци. Как да разбереш, ако нещо стане?! Аз такова чудо само в България съм виждал. Това ниво на шум не е нормално, разберете го. Ето ви пример - става нещо сериозно и никой не разбира.
16
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даже пишлиметата разбраха, че в тази държава може да си правиш каквото си искаш и ще ти се размине. До къде е докарахме Боже....
15
0
 
12
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
99,99 % ***...
14
7
 
14
 
! Отговори
Демократичен Булшит преди 6 години
Непълнолетни и невменяеми не носят отговорност.
13
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Очаквам Борисов пак да се изтапи пред медиите с думите:"Един суджук за милиционерското псе и родителите на детето да се извинят на МВР!"
12
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боко Суджука няма как да направи съдебна реформа и работещи закони, защото това означа да е първият опандизен, редом с Ушев Цецо.Че е ***, *** е, но чак да си вкара такъв автогол.....
11
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Очаквам изявление от Боко Суджука, в което за пореден път да обвини Станишев и Орешарски за некадърността на родното МВР и несправянето с престъпността.
10
4
 
22
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 6 години
Е аз какво да направа? Ако искате по-строги закони, гласувайте за някой друг който да ви ги осигури, ама кой ще да е той?
9
2
 
18
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Просто нямам думи колко ниска култура имаме как да реагираме в такива ситуации . Включително и аз .... Още се чудя как успях да не видя най важното .... Не се оправдавам че всичко стана за секунди , но наистина много страшно е да видиш на живо до теб как се опитват да блъснат някой ... Ужасна картина ...
8
1
 
31
 
! Отговори
Неа до 17 преди 6 години
Да ти кажа наскоро ми се случи наистина да се изплаша от скандал между двама мъже , иначе много пъти съм присъствала, но този път ... За първи път видях как някой се опитва да сгази друг нарочно с джипа си ! От пълнозаведение , което беше свидетел ( на 50-60) , човека само аз и една жена реагирахме . Жената се развика да спрат , защото се сбиха ...а аз се обадих на полицията , но докато дойдат онзи с джипа беше изчезнал и в суматохата никой не беше запомнил номера ....
7
6
 
39
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Изродсkа държава. Що ли се върнах от Латинска Америка, толкова беше спокойно и хубаво там :( Утре сигурно ще има ново варварско убийство на жена. Изперкаха тези мъже бе, какво им става, не знам. Сигурно от водата нещо
6
2
 
64
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Боже , колко заспал народ сме . Момичето е викало за помощ , а те помислили че е от игра навън ??? За каква игра става въпрос ????
5
4
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
убиват дете насред бял ден в асансьор и съседите си мислят, че виковете са на децата, играещи отвън......
4
5
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мирише на..диващина. Основният аромат по тези земи.
3
1
 
39
 
! Отговори
Неа преди 6 години
В един сайт пише , че е пълнолетен - 20 годишен, дано да е така . Да го .................. в затвора до живот!!!!
2
5
 
4
 
! Отговори
аха! преди 6 години
До М даа,:)
1
8
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
3 месеца ваканция, лоша семейна среда, ад в училище с абсурдни програми, които смазват децата. Да не пропускаме свободният достъп до всякакво съдържание на нета. Децата в България растат недобре. Насилието е навсякъде. Моите съболезнования на родителите. Жалко за детенцето.