Клането в Бургас заради спор къде жертва и убиец да пушат наргиле

15-годишният нанесъл един удар с нож в шията на момичето
Обновена: 21 авг 2017 14:06 | 21 авг 2017 13:41, Камелия Цветанова
155
Клането в Бургас заради спор къде жертва и убиец да пушат наргиле
Снимка: dariknews.bg

11-годишното момиче от Бургас, което беше намерено мъртво в асансьор в бургаския квартал "Меден рудник", е познавало убиеца си, който е на 15 години.

Още по темата

Нито момичето, нито момчето са живели в блока, където е открито тялото. И двамата обаче са от Бургас и предстои тепърва да се изяснява какво са правили там, съобщиха от прокуратурата и полицията, цитирани от БТА.

Нито жертвата, нито убиецът са от малцинствата.

До фаталния край се стигнало заради спор къде двамата да пушат наргиле, уточни шефът на полицията старши комисар Калоян Калоянов.

Той добави, че убиецът е бил задържан рано тази сутрин, като всеки момент ще му бъде повдигнато обвинение за убийство.

Зам.-апелативният прокурор на Бургас Йовита Григорова допълни, че за това престъпление законът предвижда от 15 до 20 години затвор, доживотен затвор или такъв без право на замяна, но в конкретния случай обаче, тъй като убиецът е непълнолетен, наказанието се редуцира от 3 до 10 години лишаване от свобода.

Тийнейджърът и жертвата му се запознали преди няколко седмици в социалните мрежи. Те си разменили телефоните и след това са се срещнали.

Момчето не е криминално проявено, уточниха от полицията.

От там потвърдиха, че 11-годишното момиче е убито с нож, като е нанесен само един удар в областта на шията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма непълнолетен, убиеца си е убиец!!!Доживотен или да върне живота на момичето и на нейните родители!
92
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"но в конкретния случай обаче, тъй като убиецът е непълнолетен, наказанието се редуцира от 3 до 10 години лишаване от свобода."След като е в състояние да извърши убийство от страст и да пресмята действията си, не виждам защо трябва да получава между 3 и 10 години, защото бил непълнолетен. Убил е 11 годишно дете, поставете се на мястото на родителите на момичето, особено пък ако им е единствено дете. Тази вносна западна съдебна "рецепта" е чиста гавра с човешкият живот.
91
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименВ любимите ти САЩ такива убийства са често срещано явление, както и междувпрочем и у нас, откакто от около 28 години много искаме да приличаме на тях.Моята версия е следната - най-вероятно, заради финансови проблеми момичето се е самоубило, а момчето, понеже е клептоман, е откраднало ножа. Бас държа, че при обиска в дома му са открити и други ножове. А иначе сърдечни съболезнования на родителите на убитото дете.
90
0
 
19
 
! Отговори
предложение преди 6 години
Трябва да се свали възрастовата граница за съдене на около 10-12 години. ,,Децата,, много добре разбират какво правят и са общественно опасни. Те са като подвижни тамагочета.
89
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледал е Картон-нетуърк. Крава и Пиле, Том и Джери, Симпсън.
88
0
 
26
 
! Отговори
Христо преди 6 години
Непълнолетен!!!С нашата пропаднала и продупчена отвсякъде съдебна система ще лежи не повече от 3-4 години...Излиза на 18-19 години,озлобен,озверен от затвора и готов да убива....Браво на законодателя,бурни аплодисменти....
87
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Комунизмът си отива, спете спокойно, деца." Така пееха бардовете на демокрацията. Или пушете спокойно...
86
1
 
14
 
! Отговори
до ДАНС преди 6 години
Трябва да му вземат компа и да видят ,къде е влизал и да се вземат под наблюдение игрите и сайтовете....Аз на 15г. гледах зайци.....нямаше нет....
85
1
 
7
 
! Отговори
Писимист преди 6 години
Пушенето убивало верно...Истината е че виртуалния свят и реалния се смесват при младежите.В нета са господари става винаги тяхната,коли с мечове всеки изпречил се на пътя му,псува мутрите на квартала във Фейсбука ,изтрива коментари на които не може да одговори.Рестартира и продължава да трепе.И когато в реалния нещо го ядоса понякога действа по навик както в екрана с ножа по шията не дори по крака -директно хладнокръвно убийство като на компютърна игра....
84
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това с наргилето е пълна измислица.Остава някой да повярва на тези глупости.
83
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това доказва упадъка на тази жалка територия
82
3
 
36
 
! Отговори
Анна преди 6 години
На 11 години търси запознанства в социалните мрежи и пуши наргиле?!Що за възпитание...Родителите къде са!?
81
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 78Първо ни вкараха наркотици в страната,упадъчната култура после ни ограбиха златото , накрая ядрените ракети и армията махнахакви ядрени ракети са ти взели бе? Чалгата и нея ли ти я внесоха? Аре бегай в КНДР
80
1
 
30
 
! Отговори
някой преди 6 години
Доста съмнително е причината да е пушенето на наргиле.Сега на наркотика наргиле ли му казват?Кой знае колко 15-годишни се разхождат с ножове измежду нас.Кой знае колко 11-годишни момичета завързват запознанства в нета с другия пол.Кой знае колко от родителите са запознати с живота и действията на децата им. Няма информация дори за имената на тези подрастващи, защо се крият, след като случаят не е никак маловажен.Подхвърлят ни се трошички, без да сме наясно кои и какви са "героите".
79
2
 
36
 
! Отговори
Страшно преди 6 години
Страшна стана, другари! 15 годишен коли 11 годишна, 21 годишен- 15 годишна?!?! Накъде летим, тате, както се казваше в една реклама...
78
1
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От 3 до 10 години, защото е малолетен убиец? Демек след 3 години може да е пълнолетен убиец на свобода? Толкова ли струва животът на хората вече???
77
0
 
45
 
! Отговори
Е преди 6 години
"тъй като убиецът е непълнолетен, наказанието се редуцира от 3 до 10 години лишаване от свобода."До тук спрях да чета. Понеже к*лешчето е малолетно /на 15 според мен добре осъзнава какво прави/, и хайде да трепим наред. Ето затова няма страх в сегашната младеж, липсват строги наказания. Значи, ще ми заколи детето и ще лежи няколко години.
76
1
 
45
 
! Отговори
Ужас преди 6 години
Какво наргиле на 11-12 години, ние си играехме с барбита на тази възраст.Абе извратена държава и извратени поколения, и това било бъдещето на България.Ако се избиват за такива глупости, скоро да очакваме и убийства, защото някой е погледнал друг "накриво" Малкият *** заслужава доживотен затвор...
75
3
 
60
 
! Отговори
Нямам думи... преди 6 години
Баси,това вече стана ***...не е държава! След още една две години и първокласниците сигурно ще колят даскалката си? Срам, срам за управляващи,срам и за това което се нарича народ!!! Жалко за Левски, май напразно си даде живота за нас.... :(
74
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 67 Ааа мерси благодаря да го храня и да му плащам здравните грижи в затвора? По добре смъртна присъда . Крайно време е тука да се спре това мислене че подследствия няма при убийства ! Истината е май че няма пари държавата за оръжия или медикаменти за смътни присъди ! Първо ни вкараха наркотици в страната,упадъчната култура после ни ограбиха златото , накрая ядрените ракети и армията махнаха .... НИКВА ДЪРЖАВА НЕ СМЕ .ПРИ ЕДНА ВОЙНА ЩЕ НИ РАЗДЕЛЯТ НА ГЪРЦИ И ТУРЦИ И ТВА Е !