Клането в Бургас заради спор къде жертва и убиец да пушат наргиле

15-годишният нанесъл един удар с нож в шията на момичето
Обновена: 21 авг 2017 14:06 | 21 авг 2017 13:41, Камелия Цветанова
155
Клането в Бургас заради спор къде жертва и убиец да пушат наргиле
Снимка: dariknews.bg

11-годишното момиче от Бургас, което беше намерено мъртво в асансьор в бургаския квартал "Меден рудник", е познавало убиеца си, който е на 15 години.

Още по темата

Нито момичето, нито момчето са живели в блока, където е открито тялото. И двамата обаче са от Бургас и предстои тепърва да се изяснява какво са правили там, съобщиха от прокуратурата и полицията, цитирани от БТА.

Нито жертвата, нито убиецът са от малцинствата.

До фаталния край се стигнало заради спор къде двамата да пушат наргиле, уточни шефът на полицията старши комисар Калоян Калоянов.

Той добави, че убиецът е бил задържан рано тази сутрин, като всеки момент ще му бъде повдигнато обвинение за убийство.

Зам.-апелативният прокурор на Бургас Йовита Григорова допълни, че за това престъпление законът предвижда от 15 до 20 години затвор, доживотен затвор или такъв без право на замяна, но в конкретния случай обаче, тъй като убиецът е непълнолетен, наказанието се редуцира от 3 до 10 години лишаване от свобода.

Тийнейджърът и жертвата му се запознали преди няколко седмици в социалните мрежи. Те си разменили телефоните и след това са се срещнали.

Момчето не е криминално проявено, уточниха от полицията.

От там потвърдиха, че 11-годишното момиче е убито с нож, като е нанесен само един удар в областта на шията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чета и не вярвам на очите си...- 15 годишен хей така си ходи с нож !- жертвата с прерязано гърло !- причината: къде да пушат... 11-годишна !!!- 11 годишна излиза ей така сама с някой си с който се запознали преди седници в социалната мрежа- Кой нормален родител позволява на 11 годишната си дъщеря да излезе посред нощ с някой сиХей родители - говорете с децата си по някой въпроси и колкото по-рано по-добре, защото както виждаме 11 години не е малка възраст
52
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 43. Не нещата не са много изпуснати те изобщо не са хващани! Мислиш ли че след 1989 г. месец ноември някой е мислил да запази държавата такава каквато беше преди 1989 г.? Ако някой и за миг това си е помислил е бил много наивен! След периода на социализма в който строй имаше държава а не територия повече никога няма да имате нито държава нито управници. Родените в годините на анархията никога няма да бъдат хора с интелект и здравомислещи. Новото поколение е изгубено и спасение няма!
51
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен51Децата попиват това, което виждат у дома...абе така е , ама и не е така...
50
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В БГ мъжете ще останат,без жени.
49
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЧикънКога е била велика България? Когато Крум е рязал ръце!..и глави е рязал!да започнем от 240-те кратуни, минавайки и през сараите и през лихварите?става ли? знаеш ли колко бързо би се пресякла всякаква престъпност, когато масите видят да бадът "глави от високо"!
48
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво е странно?Комшийчето е на 12 сигурно, а вече налапало цигарата. Мама пуши, тате пуши, това са му примерите вкъщи. Децата попиват това, което виждат у дома.
47
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все ревност! Не е вярно.Няма ревност.Деди се пер*каш с кой ли не през годините.Решава да слезе от колата и да нанесе фаталния удар на жена си.Тя била лошата! Тя прелюбодейставала.Той самия свет! Кой знай докато е гледала децата вкъщи как се п*раскал с други. И да прикрие долната си нечиста започва тормоз.Сега 15 годишно.Отново ревност! Кой заблуждавате!? Това са завършени съдисти.
46
1
 
8
 
! Отговори
SHERLOCK преди 6 години
OK,15 god. mom4e, pushi nargile...AMA TOZI NOZH SASHTO GO MUKNE POSTIANNO - VUPROS NA VREME E BILO DA ZAKOLI NIAKOGO!
45
3
 
23
 
! Отговори
Странно преди 6 години
Извинете, но дете на 11 г. да се кара къде да пуши нергеле е доста несериозно като обяснение.. По-несериозно от "самоубийството" преди месец в Пловдив ,където клошар минал ,па взел цигарите и пистолета...
44
1
 
17
 
! Отговори
До 36 преди 6 години
Няма ли кой да се обърне с отворено писмо да Бойко Борисов за това,че в заведенията се дава на малолетни да пушат с наргилета.Явно,ако не се намеси той,друг няма да си свърши работата.
43
1
 
1
 
! Отговори
koj etnos преди 6 години
ot pokanenite ili ot na6enskite
42
1
 
7
 
! Отговори
реалист преди 6 години
До ЧикънНяма да останат хора с ръце и глави.
41
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Погледнете само полицейските сводки-дете убива дете,други ,пак млади се напили и се збили,единия починал.Друг се обърнал с колата си на пъря и починал.Трети на 22 год.се натресъл в камион и той починал.Мъж застреля младата си жена,вероятно от ревност.Всеки ден по няколко млади живота си отиват от глупост.Живеем в ужасяваща реалност.Нещата са много изпуснати.Ще се намери ли някой,който да спре всичко това?
40
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво от това, че законът предвижда рязане на ръце, ако никой не го спазва?
39
1
 
45
 
! Отговори
fhvthcu преди 6 години
Резултатите от насадената от медиите чалга култура, липсата на морални ценности в обществото и упадъкът на семейството, неработещи институции (полиция, съд, прокуратура), абдикация на БПЦ от обществените и функции водят до това. България загива. Хората нямат чувство за справедливост. Нужно е ново Възраждане.
38
1
 
47
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Очаквам всеки момент да напишат- В училище влизат психолози!Не в училище, в семействата трябва да влязат психолози! Да видят и чуят със собствените си очи и уши какви разговори се водят в семейството, как общуват, как се държат един с друг, как обсъждат съседите, колегите, роднините... Ще им настръхнат косите на горките психолози, освен ако и в техните семейства ситуацията не е същата.
37
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В историята на криминалистиката има много примери за серийни убийци, които са започнали на 15-16 годишна възраст!Защо не се посочват имена и фамилии? Или пак "играе чичко-паричко"?Това си е чисто умишлено убийство, но нали сме "демократи"!ДА ВИ ПИ..Я НА ДЪРЖАВАТА, УРАВЛЯВАЩИТЕ, ПРАВОСЪДИЕТО И "НОВИНАРИТЕ"!Нация от 1000-1500 робовладелци, 10 процента кафяви *** и всичкото останало роби!
36
2
 
15
 
! Отговори
Нереза преди 6 години
Глупаво момче, абе отстъпи "благородно" бе, а момичето ще те компенсира. Сега вместо ти да топнеш, в тебе ще го топват
35
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
na 8 - cigari , na 12 - treva , na 14 - piqchka , na 16 amfetamin , na 18 - meta amfetamin , na 20 - kokain/heroin
34
1
 
35
 
! Отговори
Геро преди 6 години
В България масово се разрешава на непълнолетни и малки деца да пушат наргилета по заведенията. Наргилето се пуши с тютюн, който е даже по вреден от цигарите и е акцизна стока. На опаковките има ясен знак с новите ужасяващи снимки.Такива заведения трябва да са на лицензионен режим и щом ги хванат, че продават на деца да им се отнема.В софийските пушилни е пълно с дечурлига.