Клането в Бургас заради спор къде жертва и убиец да пушат наргиле

15-годишният нанесъл един удар с нож в шията на момичето
Обновена: 21 авг 2017 14:06 | 21 авг 2017 13:41, Камелия Цветанова
155
Клането в Бургас заради спор къде жертва и убиец да пушат наргиле
Снимка: dariknews.bg

11-годишното момиче от Бургас, което беше намерено мъртво в асансьор в бургаския квартал "Меден рудник", е познавало убиеца си, който е на 15 години.

Още по темата

Нито момичето, нито момчето са живели в блока, където е открито тялото. И двамата обаче са от Бургас и предстои тепърва да се изяснява какво са правили там, съобщиха от прокуратурата и полицията, цитирани от БТА.

Нито жертвата, нито убиецът са от малцинствата.

До фаталния край се стигнало заради спор къде двамата да пушат наргиле, уточни шефът на полицията старши комисар Калоян Калоянов.

Той добави, че убиецът е бил задържан рано тази сутрин, като всеки момент ще му бъде повдигнато обвинение за убийство.

Зам.-апелативният прокурор на Бургас Йовита Григорова допълни, че за това престъпление законът предвижда от 15 до 20 години затвор, доживотен затвор или такъв без право на замяна, но в конкретния случай обаче, тъй като убиецът е непълнолетен, наказанието се редуцира от 3 до 10 години лишаване от свобода.

Тийнейджърът и жертвата му се запознали преди няколко седмици в социалните мрежи. Те си разменили телефоните и след това са се срещнали.

Момчето не е криминално проявено, уточниха от полицията.

От там потвърдиха, че 11-годишното момиче е убито с нож, като е нанесен само един удар в областта на шията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
3
 
34
 
! Отговори
Чикън преди 6 години
Свиквайте... Докато в тази държава не започне да се наказва за малко и голямо престъпление ще е така, че и по-зле ще става.Кога е била велика България? Когато Крум е рязал ръце!
32
0
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Докато я има тази ***.от.ия с редуцирането на присъдите било, защото престъпникът е непълнолетен или защото си е признал, или защото му е чисто досието, няма как да има правосъдие и страх от наказание. Щом си отнел човешки живот нямаш право на редукция на присъда! Единствено разлика в присъдата трябва да има при предумишлено, непредумишлено и по непредпазливост. Сега каквото и да си говорим, тоя нож едва ли е бил в асансьора... гадна работа, жалко за децата, но не мисля, че 3-10 г. е адекватно
31
0
 
50
 
! Отговори
Anonimen преди 6 години
11-годишно момиче и 15 годишно момче в спор къде да пушат наргиле.Тези деца имат ли родители?
30
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 10 И не само деца. Много зрели мъже на 30 години,също живеят във филм,матрицата.Ще я хвърля през балкона тя ще оживее.Така е видял във клипа...,филма...,комикса.И след това,като излезе от матрицата ще осъзнае,че е направил нещо страшно и че жената не може да я върне,никога.Както във филма...,клипа...,комикса.Анимацията.И Джери пер*даши Томи с тиган и чук в главата,но вечно оживяват.Нали!? В реалния живот нещата по друг начин стоят.
29
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За убийство -доживотна каторга,на хляб и вода, независимо от възрастта на убиеца.
28
1
 
16
 
! Отговори
Чикатило преди 6 години
Абе Ками, Абе Цветанова. Стига говорихте за клане, сякаш са изпозаклали една дузина народ. Бездарна медия сте и това си е. То само телевизията като ви види човек лошо му ства.
27
2
 
34
 
! Отговори
Български Съдия преди 6 години
Момчето го грозят 3-10 години. Обаче не е криминално проявено и сега ще си признае. Мисля че е повече от справедливо да му дам 2 месеца ефективно с приспадка от 6 седмици след обжалването при мой колега в апелативния и три години пробация. Все пак новата училищна година започва след 3 седмици. да не му пречим на образованието на момчето.
26
1
 
46
 
! Отговори
Бодев преди 6 години
Не повече от 10% от децата получават истинско възпитание от родителите си. 40 % въобще не получават, а на останалите 50 възпитанието им се състои в това: Чрез нахалство към прогрес.
25
0
 
35
 
! Отговори
Отврат преди 6 години
И след 3-10 год този из-од ще излезе навън. АМи закопчайте майка му и бащам!
24
14
 
12
 
! Отговори
Бай Тошо преди 6 години
При демокрацията трябва да гледате по-философски на нещата и да се отнасяте хуманно и толерантно особенно към убийците, за да помогнете да преодолеят психическата си травма и по-лесно да станат закоравели такива. Те имат нужда да убиват нека я задоволим. Нали другаре демократе?
23
5
 
37
 
! Отговори
Жалко за детето преди 6 години
Генади, 11 годишно момиче е направило "пакост" като тайно се срещнало с баткото посред бял ден. Това не е престъпление. И повечето деца/младежи правят пакости и забранени неща. Кофтито е, че е попаднало на някакъв тотален психар. Недей да виниш родителите на момичето
22
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Клането в Бургас е станало благодарение на родителското безхаберие и постоянното налагане от политици и медии на слободията,разврата,величаене на престъпността и безнаказаността им.
21
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тотален упадък! Нито има държава, нито има народ! Всичко се движи на абсолютен самотек!
20
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"...тъй като убиецът е непълнолетен, наказанието се редуцира от 3 до 10 години лишаване от свобода."Ибрее курорте!Че то направо ще изкара едно виШо там и ей го пак на свободния пазар.
19
1
 
55
 
! Отговори
Уважаеми родители, преди 6 години
обръщайте внимание на децата си освен да ламтите за пари и глупости! Възпитайвайте хора, а не психoпати!
18
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе не есамо това но да си зомбиран от игри от 2 годишен хмм...ние възрастните не излизаме от игрите.....
17
0
 
61
 
! Отговори
хайде още един преди 6 години
Това си е чисто предумишлено убийство с голям садизъм и цинизъм. Извършителят, нищо че е на 15 , е тотален откачалник. И е поредният луд. Въпросът е защо лудите не са в лудници (дори детски психиатрии за такива) а се разхождат сред нормалното население? Вчера някакъв смахнат застрелва жена си ей така, онзи ден някой рита хора в гръб по улицата. С луди оправия няма. Трябва да бъдат изолирани
16
0
 
31
 
! Отговори
Тъпак преди 6 години
Медиите не трябва да пишат кой какво е направил, а кой с колко е наказан. За да се замислят следващите бабаити и майстори на ножа. Само в случая на този наказанието му е малко.
15
5
 
50
 
! Отговори
Генади преди 6 години
11-годишна петокласничка тръгнала с 15 годишен да пушат наргиле?а родителите и къде са били? и те ли пушили?
14
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не са игрите виновни, нито филмите, виновни са родителите и самата система.