Убиецът на Елена: Години наред тормоз, закани... накрая куршуми

Венцислав Василев отказвал да говори пред разследващите
21 авг 2017 08:52,
87
Убиецът на Елена: Години наред тормоз, закани... накрая куршуми
Снимка: архив, Булфото

64-годишният търговец на хранителни добавки Венцислав Василев, който в петък разстреля 22 г. по-младата си съпруга Елена в столичния кв. "Лагера", отказвал да говори пред полицаите.

"Не се разкайва за стореното, държи се спокойно, не общува", казаха разследващи пред "24 часа".

Още по темата

Венцислав от години тормозел психически жена си и й посягал. Въпреки че от 2 г. не били заедно, той я дебнел постоянно и й вдигал скандали. Заканвал се, че ще я убие. Заради постоянния тормоз преди 6 месеца на Венцислав било забранено от съда да преближава на 100 м жена си, но това не го спирало.

Елена е подала 2 жалби в прокуратурата и два сигнала в полицията. Последният бил в четвъртък вечерта. Тогава Венцислав я преследвал с колата си.

През 90-те години мъжът имал законен пистолет, но след изтичане на разрешителното, той не го подновил.

В петък обаче той стрелял срещу Елена с друго оръжие. Улучил я 4 куршума – в главата, гърдите и 2 пъти в корема. Линейката дошла след 20 минути, а полицаите – след 4. Те опитали да помогнат, но Елена издъхнала в страшна агония, 35 минути след разстрела.

Венцислав пък се качил на трамвай №5 и сам се предал в 6-о РПУ. Той има две деца от Елена – на 5 и 11 години.

Мъжът от години имал бизнес с внос на хранителни добавки. Елена пък отскоро започнала работа като оценител в международна компания. Изкарвала добри пари и била много щастлива. Колеги на убитата разказали пред полицията, че тормозът на Венцислав се пренасял и в офиса. Често ходил да я търси на работното ѝ място.

Очаква се днес Софийската градска прокуратура да иска от съда да задържи за постоянно обвинения в убийство съпруг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм и дъщеря и съм на 11 никой няма право да говори така за мама,баща ми е виновен,аз най добре знам защото те са ми родители
48
1
 
3
 
! Отговори
kwa e taia priatelka преди 6 години
oti toio muhlio e razbolel ubaate Elena ot olovena sharka koga e moelo da ia shitne na nekoi rom kato hranitelna dobavka i jena ema da si e jiva ema da trupa parici za de4icatanai-pla4evnoto w slu4aia e 4e priatelkata iavno e strakala s cellphoneto kak starecyt idva, kak drtkayt vadi pistolia, ka nekroto puca i kak Elena se mu4i w agonia i adski bolki
47
2
 
18
 
! Отговори
Една Жена преди 6 години
И не съдете повечето от вас най- вероятно имат дъщери, чукайте на дърво и се молете да не ви се случват такива неща, щото никой не е застрахован. За дъртия ненормалник то е ясно какво заслужава, но за съжаление милата жена няма да се върне, а милите дечица ще отраснат без родители. Лека и пръст да почива в мир жената. И дано институциите се стреснат малко и се вземат мерки, щото всичко е по дяволите в тая държава.
46
1
 
15
 
! Отговори
Една жена преди 6 години
То бива комплексарщина, която крещи от българския мъж, ама не бива. На *** всеки му е виновен, и разбира се дай да си избива комплексите върху жена си. Вие *** ли сте бе хора, хванала се с по възрастен и богат мъж и какво лошо е сторила жената?! То щото младите бедняци пък не бият и не убиват. Той като я е биел и малтретирал, сигурно и изневерявал дядката, какво да стой ли жената, явно е имала достойнство и си е тръгнала. Ама накъде с тези скапани и тромави институции.
45
1
 
7
 
! Отговори
kolio99 преди 6 години
още не връщайте смъртното наказание...
44
1
 
9
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Не дискриминирайте Елена !Щом френския президент може да е женен за баба си защо Елена да не може за дядо си ?!
43
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТоjoМного си прос, баце...Минал бил през трудни връзки.*** смотан.А да са те зарязвали на преклонна възраст, взимайки ти и децата?Дали ви светна под плоските темета, че не става въпрос за обикновено еббане?
42
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А така!За такива като Ленчето така, иначе току виж попаднала на, някой свестен човечец и му съсипала живота.
41
5
 
10
 
! Отговори
4epa преди 6 години
POLICIATA I PROKORATURATA RABOTIAT SAMO AKO IM PLATI6 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
40
2
 
26
 
! Отговори
Див Петел преди 6 години
От цялата история изпъкват най-много беззъбите административни мерки които прилага държавата при подобни случаи. Връчили му били постановление-хаха.
39
4
 
22
 
! Отговори
Тоjo преди 6 години
До 49значи повечето нормални хора са минали през трудни връзки...аз също...но не съм УБИЛ никоя....Само мъже който са дълбоко комплексирани и си мислят, че после няма могат да намерят жена са готови на това нещо....има си приказка..заради Пу*ка Пу*ка не ставай...
38
20
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе всички са много големи моралисти, но не се знае как биха реагирали в подобна ситуация, не се знаят фактите в тази брачна връзка и т.н. Една жена, както може да качи мъжа на седмото небе, така може да го качи на бесилото без да и мигне окото. Изпила му е соса и го е зомбирала. Има много такива мъже, които се побъркват до такава степен от изневяра, че нищо друго не ги интересува, ни деца, ни дом, ни работа.
37
5
 
41
 
! Отговори
ола преди 6 години
Най отвратителното в гадната драма е че живота е кратък,но продължава с две осакътени психически деца.
36
7
 
49
 
! Отговори
нн преди 6 години
Никой няма право да отнема човешки живот независимо от обстоятелствата
35
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ола Бейби, само факта, че се изпускаш да кажеш "ТЯ да МУ направи деца", те изхвърля от темата. Не можете да ритате срещу живота, срещу истината, срещу логиката. Не се получава.
34
4
 
9
 
! Отговори
ола преди 6 години
42 Ти дори не може да смяташ-жената е на 42 години и е майка на двете му деца. Какво ти е интересно и боже,каква логика търсиш.Да му направи две деца за рога ли го взимаш.
33
3
 
19
 
! Отговори
до 42 преди 6 години
Слагала ти е, слагала ти е, личи си! Сигурно продължава. С това започваш и с това завършваш в коментара си. Личи си още, че пишеш като човек с опит, така ли е? Бе не го вземай толкова навътре, в крайна сметка употребяват жена ти, не теб!
32
35
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно, каква е логиката жена ми да ми е слагала рога? Защото съм наясно с нрава на куччките ли? Пак повтарям, една стара мома на 31 вече няма в главата си никакви илюзии. Тя е употребявана - и физически, и емоционално. Ако някой си мисли, че такава жена може да го обича, то е пълен г лупак.Или смята себе си за супермен. Едно от двете. Пък ти ако искаш вярвай, че жена ми ми е слагала рога, това няма никакво значение.
31
4
 
24
 
! Отговори
до 38 преди 6 години
Когато се е омъжила за него, оръжието не е била незаконно-това първо! Второ-като се е омъжила за по-възрастен ми дай на смърт да я осъдим, и трето, личи си че жена ти ти е слагала рога!
30
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 38А ти лично познавал ли си я? Съсед ли си или колега, а може да си и бившо гадже, или отвътре си ти иде да си ръсиш мъдрост на полза роду?