Мъж простреля 15-годишен с въздушна пушка в Брегово

Инцидентът станал посред нощ край кафемашина в града
28 авг 2017 13:30, Красимир Ангелов
27
Мъж простреля 15-годишен с въздушна пушка в Брегово
Снимка: Булфото, архив

Мъж простреля 15-годишно момче с въздушна пушка в Брегово, съобщават от МВР във Видин.

В петък срещу събота през нощта, в 01:20 часа, в дежурната част на полицията е получен сигнал от ЦСМП-Видин за постъпило 15-годишно момче с рана в областта на корема.

Установено е, че инцидентът възникнал няколко часа по-рано в центъра на Брегово, в близост до кафемашина, собственост на 50-годишен местен жител.

Приближавайки към кафемашината, собственикът забелязал до нея две момчета, заплашил ги с въздушна пушка и ударил с приклада ѝ в областта на рамото едното от тях.

След това произвел изстрел, насочвайки пушката към другото момче и го прострелял в областта на корема.

Непълнолетният се прибрал у дома, но по-късно, придружен от баща си, посетил болничното заведение. Настанен е за наблюдение в хирургия, без опасност за живота.

Въздушната пушка, която е била незаконна, е предадена с протокол за доброволно предаване от собственика. Той е задържан за 24 часа. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: въздушна пушкаБрегово
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
11
 
! Отговори
СОЦИАЛ преди 6 години
Чудесно,следващия път между ушите за по-сигурно!
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЧЕТЕТЕ БРЕ, пише че случката е от няколко часа преди да бъде подаден сигнала. Всички зейнахте да питате какво правили посред нощ. Лятото винаги сме се мотали до 9-10 вечерта.
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Драмата е повсеместна.
16
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Простотията е нормално явление в България! Ето от къде почва сагата! Двама 15 годишни без родителски надзор мятат *** по нощите! Препречват "пътя" на един закъснял пубертет който въз основа на изключително нисък интелект и крайно бавен мисловен процес решава да гръмне малолетните скитници! Полицията обаче никаква я няма! Ако я имаше веднага щяха да приберат малолетните и да потърсят отговорност на родителите им! Закъснялият побертет не стрелял точно по тях но със сигурност щеше да компенсира!!!
15
2
 
29
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Какво правят двама 15 годишни посред нощ. Ако са зелени братя /там са в изобилие/, които искат да разбият машината - един истрел е малко. Какви са фактите??? Ако чакаме полицията, която за такива случаи идва на следващият ден, ще получим само протокол/опис за липсите. А, и след 6 месеца ще получим документ от разследващ прокурор за прекратяване на разследване срещу неизвестен извършител.
14
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре бе Коко, защо като се върна в България на всяка крачка има едни едри бабаити дето простеят гърлено и се заяждат с хората? Защо ги няма тея същите на Запад? Не искаме да си признаем истината, а тя е че сме една чалгаризирана страна от 3тия свят!
13
7
 
8
 
! Отговори
Патриот та дрънка преди 6 години
Възстановил законността с незаконна пушка!
12
0
 
14
 
! Отговори
Коко преди 6 години
И много се дразня някой като каже: *** народ сме за това!Не е така не сме по-прости от който и да е друг народ, просто сме заблудени, че плащайки данъци реално нямаме право да искаме каквото и да е, а ще получим това което каже някой си там с възел и риза. И случайно поискаме ли нещо все ще се намери някой да ни се скара от телевизора че много искаме а няма кой да извади картофите! Изхода е: няма как да плащаш за услуга която не те кефи, спираш да плащаш услугата и търси друг дето я предлага.
11
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-малко девет от десет новини за престъпления или нарушения са свързани с онези от гетата. Защо ли е така?!
10
0
 
21
 
! Отговори
Коко преди 6 години
Явно това са първите крачки на българина дето се опитва сам да си изкарва парите да опази себе си и прехраната си от тая чума ро.ска!Лека полека нещата си отиват към самоохрана дава не дава закона, народа няма избор.Понякога не мога да повярвам, че е токова отървана работата, гледам и не вярвам, ем ме фаща яд ем ми се реве направо, като се сещам в какво ще живеят децата ни ... А самодейните полицаи дето имат останало малко морал и съвест системата ги мачка на вело патрули ги прави!
9
0
 
38
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Не ме трийте!!!Превод на новината15г ромчета се опитали да разбият кафемашина посреднощ в Брегово.Собственикът на машината е влязъл в пререкания с крадците което е наложило да използва сила при самозащита.
8
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е,какво очаквате!*** не ги е страх от нищо вече,шапките броят дните до пенсия,институциите нехаят!И по-лошо ще става!
7
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чий го търси 15-годишният посред нощ вън от дома си?Частната собственост е неприкосновена. Човекът е имал право да защити кафемашината си!
6
0
 
15
 
! Отговори
zeus преди 6 години
До до 1В КОС се вписват само въздушни оръжия с дулна енергия над определена граница, останалите са на напълно свободен режим.
5
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отдавна е време разделно - или теб те убиват ***, или ти ги убиваш.само управниците се правят че не е така !!!
4
0
 
14
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
Искат да кажат, че не е регистрирана в КОС. Вписва се модел, сериен номер и собственик. Дават ти е едно листче и това е. Не се иска разрешително, но искат регистрация.
3
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***.г.а.л.ъ.т не можал да разбие и ограби машината. Оставете 15 годишния баща да си набере середвства за моголюдната челяд.
2
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо 15 годишните евродромове не спят в 1ч през нощта а разбиват кафемашини!?Защото от раждането си са над законите ли?
1
0
 
43
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Нещата малко намирисват да ви кажа, тези двете непълнолетни момчета едва ли са стояли ей така до машината, та да предизвикат собственика. За въздушно оръжие не се иска разрешително, така че пушката няма как да е незаконна.