Явно може: Баща шмърка пред 10-годишното си дете!

Полицията дошла в кафене в "Надежда" и си отишла
Обновена: 29 авг 2017 08:35 | 29 авг 2017 08:28, Петя Славова
52
Явно може: Баща шмърка пред 10-годишното си дете!
Снимка: bTV

Баща взема наркотици пред 10-годишното си дете в столично заведение. Скандалният случай е от неделя през нощта, а действието се развива в кафе "Какаду" в квартал "Надежда".

Детето е останало на купона до 7 ч. сутринта, а полицията не реагирала, разказват очевидци. От снимки се вижда, че заведението е пълно, а бащата шмърка пред всички, включително и пред детето си.

"Чух как детето се оплакваше, че иска да си ходи. Плачеше и молеше баща си да си тръгнат, а той се обърна и му каза, че трябва да е мъж, че всеки мъж би устоял до сутринта, и че ще пие, ще шмърка заедно с него, докато той не прецени да си тръгнат", разказва свидетел пред bTV. По думите му бащата заплашил детето, че ще му счупи ръцете.

След сигнал до 112, на място идва патрул от Второ РПУ. Те поговорили с мъжа, изкарали го отвън заедно с детето, но след няколко минути си тръгнали. Бащата се върнал вътре и започнал демонстративно да взема наркотици отново, разказа очевидецът.

На второто позвъняване на тел. 112 не се отзовава никой. Оказа се, че партито продължава и днес, само че при закрити врати.

От полицията обясниха, че са получили само един сигнал, при това не за наркотици, а за дете в нощно заведение. Оказва се, че законът не забранява това. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
kolio99 преди 6 години
тая новина не е ли от преди две седмици:-))))
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този случай касае цялото общество, защото утре, това дете може да стане поредния агресор в обществото! Нямам случай да съм се обаждал в полицията и тя да е въдворявала ред. За прокуратурата, няма какво да говорим. Тук всяка точка от законодателството се тълкува в опит да се оправдае някакво незаконно действие или противообществена проява! В тази държава спешно трябва да бъдат обесени 10 000 души и нещата ще тръгнат напред, с което и бързо ще заличим пасива от липсата на тези кърлежи!
28
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Харесвам, чалгидиотите. Глупави, недодялани, з анищо не стават, сравнително безопасни, готови да бачкат до отказ за 1000 лева. А ако им хврълиш стотина конта от горе, направо ти стават като кученца.
27
3
 
14
 
! Отговори
Тоjo преди 6 години
Абе тарифите на полицайте са по-ниски от тези на проститутките...та нз какво очаквате!
26
0
 
22
 
! Отговори
Панталеев преди 6 години
Всеобща тайна е ,че даваш 1000 кинта на Шефа на районното и не ти закачат заведението или самият теб,а тази патрулка идва само за маскара защото има сигнал . ДОБРО УТРО БЪЛГАРИ
25
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В случая журналистката(на снимката ) изкърти с най якия въпрос "И снощи ли е имало частно парти ? С наркотици ли?" Румяна попова се казва тв умнио парче от Босфор тв
24
0
 
2
 
! Отговори
ола преди 6 години
В нашата шантава държава май най-нормалните са хора от този тип.Подсъдно ли е примерно да се слагат монети на релсата на трамвая и за това могат ли да ме арестуват:) и всичко хубаво е по-големите етажи((( а не благодаря.
23
9
 
4
 
! Отговори
ола преди 6 години
Някой от компанията е излязал от затвора и хората си правят парти-нищо лошо няма и защо само бащата всички смъркат,а са затворили вратите за досадници и клюкари.
22
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До От САЩБългария е страна на Свободата, а не полицейска държава, като САЩ!;)_
21
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е а наркотиците забранява ли ги закона?
20
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изорд
19
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Закона не забранявал дете на 10год да е в кръчма, където пуши, пие и се дрогира собствения му "баща"... Горкото дете, да пораства и да се маха от тази клоака!
18
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не е случай за МВР, а за социалните които би следвало да отнемат родителските права. Иначе интересно къде е майката - може би на пилона?
17
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До стефчотова говоря, ще се самоунищожим, никакво чувство за пронадлежност към обществото, нещо повече, ако може аз да съм добре, другия да е зле ми е още по хубаво... да не говорим, че децата на България са наши деца и всички носим отоговорност за тяхното, здраве и възпитание.
16
22
 
4
 
! Отговори
стефчо преди 6 години
и какво трябва мене да ме интересува това,че баща шмъркал пред щерката...щом им харесва да шмъркат и двамата. За мен е важно че Аз не шмъркам и не водя детето си по бардаци!
15
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Яко затънал комплексарски народ сме и в комбинация с ялови инситуции направо ще се самоунищожим за по-малко от 50 години! Демонстрира се нянкакъв вид сила с такова поведение или какво, а пък ушевите нищо не видели.
14
7
 
61
 
! Отговори
въпрос преди 6 години
Питам всички хора който плащат данъци и издържат полицията,тази полиция заслужавали заплатите си и привилегии те си?112 е към МВР!
13
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пример дава човека на детето си...
12
6
 
52
 
! Отговори
Див Петел преди 6 години
Органи са тия, но не на реда. Органи на реда са на заплата и като мишкуват стачки с измислени синдикати. През останалото време са женски органи на половата система.
11
4
 
27
 
! Отговори
бай Уй преди 6 години
Понеже в България РЕД няма, интересно какви и чии са тези ОРГАНИ...