Нападнатият в Галиче – със счупен череп и опасност за живота

Охранителят на Ценко Чоков го бил с метална тръба
30 авг 2017 10:30,
72
Нападнатият в Галиче – със счупен череп и опасност за живота
Снимка: Flickr

Свидетелят по делото срещу кмета на врачанското село Галиче Ценко Чоков е с фрактура на черепа и опасност за живота, съобщи МВР - Враца. Той е настанен за лечение в болницата в Плевен, съобщи "24 часа".

Още по темата

Нападателят - 40-годишният Пламен Динев, охранител във фирмата на Ценко Чоков, е вече задържан за 24 часа в РПУ - Бяла Слатина.

Установено е и оръжието, с което Марков е бил нападнат - метална тръба. Сигналът за нападението е получен от жена от село Галиче, която живее на семейни начала с пострадалия.

Близките на пребития мъж разказаха, че гардовете от частната охранителна фирма, която пази имотите на Чокови в Галиче, от месец тормозели Марков и го заплашвали да оттегли показанията си по делото за организираната престъпна група и да не се явява пред съд.

Мъжът обаче отказал и най-напред му отмъстили като подпалили преди дни селскостопанската му постройка, в която изгорели стотици бали сено за отглежданите от него животни.

Когато и това не стреснало свидетеля, те решили да попречат на Марков да се яви на делото срещу Чоков и групата му в столицата, насрочено за 7 септември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: нападениеГаличе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
5
 
23
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
Това е страната на Чоко и Боко :D
35
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо за този човек и на семейството му не е осигурена защита, особено след като знаят за методите на Чоков?
34
2
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи в този случай вината на бияча с тръбата и държавата в лицето на полицията и Прокуратура е еднаква.Човека се престрашил да свидетелства срещу организирана престъпна група ,а те не са му осигурили защита дори докато още не е минало делото ,а какво остава след като вече е минало.Защото ,той тръбите ще ги яде и след като вкарат този онзи от групата в затвора
33
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С Ценко не могат да се справят, но...вижте...с Цв.Василев Пеевски, Доган и Цацата се справиха, точно за една седмица.Унищожиха го.Но...виждате ли, с една селска мутра...държавата не може да се пребори.Нещо, на някой, това да му говори???Аа..и Бойко не е комунист и мутра...ии...се бори за благото на народа??!!!
32
15
 
11
 
! Отговори
Do 29 преди 6 години
До АнонименКолега, ти недей давай за пример САЩ, че сега всички русоффили ще наскочат и ще кажат, че там бият ***.Русоффил не разбира от право, от закон и т.н.Той разчита изцяло само на налагането на правото на силата.Или...ако си по-силен- трябва да си в правото си.
31
3
 
34
 
! Отговори
ddt преди 6 години
Е,как да има висока раждаемост в такава държава,как да не се спасишна друго място.Тази мутра 20 години тероризира населението и кмет стана,остава и депутат като марешки да стане .*** и държавата..
30
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЕ Е ИСТИНА!!!!!!
29
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега ще осъдят убиеца ... УСЛОВНО. Да ви таковам на съдебната система. Всеки български гражданин работещ в частният сектор плаща по 900лв за издръжката на МВР и съдебната мафия
28
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даже сега се зачетох и видях че още през 1898 в един от щатите, съда се е произнесъл че истинския мъж не бяга. И че си е негово право веднага да отговори на заплахата с каквото намери за добре. С други думи ... ако някой те застраши не е нужно първо да се опитваш да избягаш, а може ведна да решиш проблема на място :), защото истинския мъж не бяга.
27
4
 
37
 
! Отговори
сънчо преди 6 години
Като в анимационното филмче, щъркелът Чоко и жабока Боко си правят каквото си искат.
26
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще там пример от така омразната на всички САЩ страна. Там ако някой влезе в къщата ти с оръжие и с лоши намерения :) се води едно от най-тежките престъпление и наказанието е много сурово. От друга страна ти имаш право да притежаваш оръжие и ако някой застраши живота ти по някакъв начин ти имаш правото да се защитиш както намериш за добре. В много щати има и закон, при който ти няма нужда да се опитваш да избягаш първо ако живота ти е застрашен, а си със пълното право да си го защитиш.
25
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В конституцията пише, че собствеността и живота на хората са неприкосновенни и под защита на държавата. Не се казва обаче кои хора. А БГ се управлява от организирана престъпна група и в нея участват всички политически сили. Ако не си част от тази група не участваш по никакъв начин във властта. Няма шанс. За това няма и да видите ефективни присъди.
24
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
в България както и в Русия насилието е единственото средство за решаване на проблеми.където липсва държава - работи само закона на джунглата
23
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До УжасПрочети какъв закон има за Kennesaw,GA САЩ: https://en.wikipedia.org/wiki/Kennesaw,_Georgiа -> Gun lawГруб превод: "За да се осигури управление на града при извънредни ситуации и за да се осигури и защитава безопасността, сигурността и общото благосъстояние на града и неговите обитатели, всяко домакинството е длъжно да поддържа огнестрелно оръжие, заедно с боеприпаси."Това ни трябва и на нас. Предполагам първите години ще е страшно, но после нещата ще си дойдат на мястото.
22
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен15 Те и онези който изнасилиха и разчлениха учителката от Литаково не трябва да излязат от затвора ,ама нещо не се връзва . Щото са роми ли ?
21
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато Пеевски и Цветанов дишат ще е така. Задушили са целия държавен апарат със собствените си игри!
20
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Пътник Върви в истинската ГНУС . При дву половите ,при гендерите ,наркоманите и алкохолиците и извратеняците с техните демократични ценности .
19
10
 
8
 
! Отговори
Пътник преди 6 години
До Анонимен 17 А случайно да се сещаш преди да се появят Цацаров, Борисов и така нататък какво беше ??? Същата работа.. че и по зле. Това не ти ли говори, че и Цацаров и Борисов и дядо господ да слезе от небето оправия няма. Моля се на всичките богове да бъдат до мен още година и половина, за да си довърша нещата в България и ЧАО. Кракът ми няма да стъпи в тая гнус повече.
18
3
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Държавата не може да се справи с един селски бияч. Цял държавен апарат - полиция, прокуратура, съд... Които взимат заплати, бонусчета...Ценко Чочов е един селски бияч, нищо не зависи от него. Представете си какви са пилата на октопода по високите етажи, тези с костюмите и врътовръзките..
17
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С прасюгите Цацаров. Пеевски и Борисов е така, какво друго очаквате!