Нападнатият в Галиче – със счупен череп и опасност за живота

Охранителят на Ценко Чоков го бил с метална тръба
30 авг 2017 10:30,
72
Нападнатият в Галиче – със счупен череп и опасност за живота
Снимка: Flickr

Свидетелят по делото срещу кмета на врачанското село Галиче Ценко Чоков е с фрактура на черепа и опасност за живота, съобщи МВР - Враца. Той е настанен за лечение в болницата в Плевен, съобщи "24 часа".

Още по темата

Нападателят - 40-годишният Пламен Динев, охранител във фирмата на Ценко Чоков, е вече задържан за 24 часа в РПУ - Бяла Слатина.

Установено е и оръжието, с което Марков е бил нападнат - метална тръба. Сигналът за нападението е получен от жена от село Галиче, която живее на семейни начала с пострадалия.

Близките на пребития мъж разказаха, че гардовете от частната охранителна фирма, която пази имотите на Чокови в Галиче, от месец тормозели Марков и го заплашвали да оттегли показанията си по делото за организираната престъпна група и да не се явява пред съд.

Мъжът обаче отказал и най-напред му отмъстили като подпалили преди дни селскостопанската му постройка, в която изгорели стотици бали сено за отглежданите от него животни.

Когато и това не стреснало свидетеля, те решили да попречат на Марков да се яви на делото срещу Чоков и групата му в столицата, насрочено за 7 септември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: нападениеГаличе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
4
 
27
 
! Отговори
Tojo преди 6 години
така е като се закачат хората на Герб....
15
2
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този човек с тръбата трябва хда не излезе от затвора. Хора трябват протести до дупка! Не ложе да оставяме подобни деяния безнаказано. А човека дано се оправи и да не пада духом, както и да се въоръжи адекватно за да е готов за следваща подобна атака, обстрел на месо! Не си ли помогнем сами никой няма да ни помогне, държавата чака преврат, това е невиждано
14
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ценко - министър на правосъдието - бързо и ефикасно. Пачка да има само! Какво Цецка, какъв Сотир, само разходи!
13
2
 
75
 
! Отговори
тъпчо преди 6 години
И после искаме да има т.нар. гражданско общество?!Как, как да подадеш сигнал за нещо или да свидетелстваш против някой на власт или с пари, пък ако щете и срещу катун ц.и.гaни, когато след това ще ви пребият и/или убият?!
12
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 10:Ама нали пък успя да се справи с шума по-морето,начело с вицепремиера?!
11
2
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и ся като знаят кой е извършителят какво? ще пием по една бира с него и ще го пуснем?а защо примерно не отнемем лиценза на фирмата и да вкараме в пандела половината?
10
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как да се оправи като са една и съща мафия?Гроб-видими резултати!За някои даже осезаеми!
9
2
 
94
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хахахаЦелия държавен апарат не може да се справи с Чоков. Евала!
8
2
 
48
 
! Отговори
Ужас преди 6 години
И какво да направи с този газов пистолет, да им опърли веждите ли?Всеки знае, че КНО имат само бивши от системата на МВР и МО а обикновения човек не може да си извади разрешително "Поради не доказана необходимост" и ти отказват моментално. Това да ти разбият черепа е достатъчна необходимост. Ако се промени закона и повече физически лица имат достъп до нарезно оръжие бандитите ще се позамислят малко.
7
2
 
48
 
! Отговори
метална тръба преди 6 години
Повече от предвидимо беше че ще бъде пребит свидетеля, ЗАЩО дрисьовчите от съда и правораздаването пускат първосигналните ***...а не ги държат докато тръгнат с ***, ЗА ДА безопасни !!!!!!!!!!!!! предпочитам да плащам данъци за съсипването на живота на охранителя, от колкото да плащам данъци за медицински грижи на СВИДЕТЕЛЯ!!!!!!!!
6
3
 
70
 
! Отговори
СТРАХ преди 6 години
Жизнено Важно е да се държат хората в страх . Няма правосъдие. Цацаров ти си голям бок..к .
5
2
 
50
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
Гръбнакът на организираната престъпност е счупен и вече няма страх.
4
52
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЗНАЕЛ Е В КАКВО СЕ ЗАБЪРКВА В ТАКИВА МОМЕНТИ ЧОВЕК ТРЯБВА ДА СЕ ВЪОРЪЖИ!!!МОЖЕЛИ СА ДА ГО ПРЕБИЯТ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ А ТОЙ НЕ Е ИМАЛ ДОРИ ГАЗОВ ПИСТОЛЕТ!!!!ЧОКОВИ И СИЕ ОТДАВНА ОТВЛИЧАТ И ПРЕБИВАТ ЗА СПЛАШВАНЕ!! ТЪЙ, ЧЕ ТОЙ Е ЗНАЕЛ КАКВО МОЖЕ ДА МУ СЕ СЛУЧИ НО НЕ СЕ Е ВЪОРЪЖИЛ!!!ВИНАТА СИ Е НЕГОВА В СЛУЧАЯ!!!! ------РАВНОСИЛНО Е ДА ОТИДЕШ ВЪВ ГОРАТА БЕЗ ОРЪЖИЕ НА МЯСТО КЪДЕТО ЗНАЕШ, ЧЕ ИМА ГЛУТНИЦА ВЪЛЦИ!
3
2
 
73
 
! Отговори
ЧС преди 6 години
България 2017...бием с тръби хората
2
2
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горкия човек тьрсил е справедливост а то накрая какво се оказва! Нати тия ритници, на ти и тая справедлива бухалка у главата! Ром ли е бияча?
1
3
 
64
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Не се оплаквайте от мутрите,защотоооо.....Няма такава държава