А дали пък мозъкът на "Наглите" не е на свобода?

Киро Киров съветва близките на Адриан да слушат психолозите
16
А дали пък мозъкът на "Наглите" не е на свобода?
Снимка: Булфото, архив

Според бизнесмена Киро Киров, който беше отвлечен от групата на "Наглите" през 2009 г. и за чиято свобода синът му плати голям откуп, смята, че мозъкът на бандата за похищения е на свобода.

"Отвличането е тероризъм. Подобно преживяване може да доведе до сериозни психически проблеми за жертвата", коментира той пред Нова тв.

Още по темата

Бизнесменът посъветва близките на изчезналия в сряда Адриан Златков, син на собственикът на автокъща за луксозни коли, за когото се предполага, че е отвлечен, да поддържат постоянен контакт с полицията.

"Трябва да се съобразяват с мнението на следователите и особено на психолозите, защото те са хора, преминали обучение за справяне с такива ситуации", каза Киров.

Той се върна към тежките си спомени от 17-те дни, които е прекарал в плен. Разказа, че е бил държан в изключително тясно, денонощно осветено помещение, в което не можел дори да се изправи.

За похищението на Киров има задържани и осъдени. Парите, които синът му даде като откуп за живота на баща си, не бяха намерени.

А семейството на Адриан Златков е в шок, а никой не се е обадил досега да иска откуп. 

Младият мъж е в неизвестност вече втори ден. Баща му е подал сигнала за изчезването му в 10:34 ч, около час след като е намерил колата, в която били мобилния телефон и личните документи на сина му, но от него нямало и следа.

"До момента няма информация за обаждане с искания към семейството на изчезналия вчера Адриан Златков", обясни пред пред БНР заместник-директорът на столичната полиция старши комисар Борислав Борисов.

Освен по евентуалното отвличане на младия мъж полицията работи и по други версии. Продължават и разпитите на близки на изчезналия Адриан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
3
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Със сигурност не е Боката,при него екстрата мозък липсва.
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"А дали пък мозъкът на "Наглите" не е на свобода?"ми няма нищо по-естествено! За мен хванатитеи осъдени бяха само работните животни.
14
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
да идва хорешио бьлгарското мвр не може да се справи с такива престьплениянито имаме акьл нито ресурси
13
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кирчо и ти не си за жалене.Я кажи как направи милионите.
12
4
 
13
 
! Отговори
Скитник преди 6 години
Комунистическата държавна сигурност ! Всички злини идват от там! Създадена да пази БКП, те завзеха държавата!
11
0
 
6
 
! Отговори
4epa преди 6 години
KADE E ALEKSEI PETROV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10
6
 
14
 
! Отговори
физа преди 6 години
Още щом Борисов дойде на власт и започват убийства,отвличания не сте ли забелязали?
9
3
 
14
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Държава, в която се извършват отвличания, не може да се нарече с друго име, освен ***!!! Да ни е честит щастливия живот в ***...Правителство, МВР и Парламент да се самозакриват незабавно, защото институциите в тази територия служат единствено за озаконяване на престъпленията!
8
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
MUTRENSKITE GODINI SE VARNAHA DA VI E ECHESTITO OT GERB
7
1
 
49
 
! Отговори
Инспектор Дюдю преди 6 години
Мозъкът на Наглите е на свобода, защото някои от МВР избърза с арестите преди да се стигне до край и да се види при кой отиват парите. За това и парите ги няма. Избързаха, че щеше да се стигне до МВР и някои недосегаеми.
6
1
 
13
 
! Отговори
До Петър преди 6 години
Нищо чудно и той да е капо де тути
5
2
 
13
 
! Отговори
Петър преди 6 години
Алексей Петров
4
3
 
14
 
! Отговори
Циник преди 6 години
"...а дали е така..""Кой ще ми каже...""Аз вървя по света..."" и подсвирквам си даже..""А сърцето ми спира...спира да бие.."В.Найденов :-)
3
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Kakvo schte kaje zezo i boiko te nali snajat vsi4ko sa vseki korumpiran rasboinik ubiizi bandite bogataschi na restr kasina barove golf igrischta molive tn
2
1
 
35
 
! Отговори
... преди 6 години
До ...Или може би ушевите не са им помагали ... не ? Ок тогава! Може :)Защо плащаме заплата на едни *** да ни пазят от престъпниците, а те стават "шефове" на престъпниците и взимат по още една заплата и от тях ?
1
1
 
44
 
! Отговори
... преди 6 години
А КОЙ Е МОЗЪКЪТ НА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ НАГЛИ? ЗАЩО ТАКА И НЕ СТАНА ЯСНО ?КОЙ ИМ ПОМАГАШЕ ?!?! КЪДЕ СА НАКАЗАНИТЕ ПРАСЕТА ? НЕ ВИДЯХ НИТО ЕДНА ГРУХТЯЩА СВЕНЯ С ПАГОН ДА Е НАКАЗАНА !