Къде е Адриян Златков? Кой го отвлече. Отмъщение ли е?

Продължава издирването на сина на боса на автокъща "Софавто"
Обновена: 31 авг 2017 09:03 | 31 авг 2017 09:00,
79

25-годишният Адриан Златков - син на собственика на автокъща "Софавто" Тони Златков, е в неизвестност вече втори ден. Младият мъж изчезна вчера сутринта.

Основната версия, по която работят полицията и прокуратурата, е отвличане. На това мнение е бившият главен секретар на МВР Николай Радулов, който коментира случая в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR.

"На този етап вероятно се работи по множество версии. Склонен съм да мисля, че наистина става дума за отвличане. Бащата е предпазлив, защото ако похитителите не са се свързали с него, той сам си е наложил да не говори, че това е отвличане", коментира Радулов.

Още по темата

Той добави, че до момента не са поставени условия, не е поискан откуп за отвличането на Адриан Златков и по тази причина бащата е предпазлив.

Бившият гл. секретар на МВР подчерта, че полицията се изказва много внимателно по случая и той долавя известна плахост, която по думите му демонстрира несигурност какво трябва да се направи.

Адриан изчезна вчера сутрина. Той е излязъл от къщата на семейството си в село Герман, след което е изчезнал.

Тони Златков видял сина си Адриан да излиза от семейната къща към 8:30 ч. Младежът тръгнал за работа към офиса с луксозния си черен "Мерцедес".

Около час след него излязъл и баща му, който видял "Мерцедес"-а на сина си изоставен край гробището.

Документите и телефонът на сина му били в колата, но от момчето нямало следа.

Именно бизнесменът е подал сигнала за изчезването на сина си в 10:34 ч, около час след като е намерил колата.

Според полицията най-вероятно става въпрос за уреждане на стари сметки. Похитителите все още не са се свързали с роднините на Адриан, предаде репортер на Bulgaria ON AIR от къщата на семейство Златкови.

Николай Радулов допуска, че е много вероятно да са останали още членове на групата "Наглите".

"Много се говореше, че групата няма как да действа толкова време без да има "чадър". Зад всичко това седи мозък, който има добра информация и познания по начините, по които действат криминалистите и специалните служби. Той е счел, че в момента МВР не е в състояние да разкрива такива престъпления", каза още гостът на Bulgaria ON AIR.

Изчезналият син на собственика на автокъщата за луксозни автомобили "Софавто" Адриан е роден през 1992 г. Работи във фирмата на баща си като мениджър на външнотърговския отдел и поръчките.

Адриан притежава и две фирми - "Соф сървисис" и "НТТ Трейд", които са в компютърната сфера. Двете дружества са еднолични.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дай Боже на всеки изчезнал българин да се втурнат толкова специалисти и кадри да го търсят и да разследват, ама надали.Явно това са честни хора, с честен бизнес и бизнесът им е на 100% деклариран.
7
17
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Питайте поръчителя, той знае къде е!Кой е поръчителят ли!Прякорът му е ТИКВАТА от Банкя е.Той поръча разстрела и на Боби -Белята.Сега отмъщава за любовницата си МАЯ.Тя върти автокъща ММ-Ауто която е свързана с ММ-Груп.Мая стана известна от подслушания разговор на съдия Янева в който спобенава, че ТИКВАТА и купил къща в Барцелона за 1 500 000 евро.Няма прокуратура!!!
6
1
 
58
 
! Отговори
Атеист преди 6 години
Талантливи, надарени хора сме ние българите. Ето един депутат от една партия млад талант на една майка каква кариера направи, друг синок на този тати, само на 25, а вече меринджей и с две фирми. Бравно, шапка свалям на такива людоеди. Онзи горе бави, но не забравя.
5
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да краднеш и мамиш - може. Ама сега си света вода ненапита. Това ги чака всички мутри и мафиоти. Рано или късно. На никой няма да му се размине.
4
0
 
42
 
! Отговори
sdfd преди 6 години
сигурно след 4-5 дни ще се покаже и ще каже че не е гледал телевизия и не знае че е са го обявили за изчезнал
3
3
 
48
 
! Отговори
Падението е пълно преди 6 години
Това ли е водещата новина на тази територия?Осъзнайте се!
2
11
 
41
 
! Отговори
zeus преди 6 години
С мутpa начело на държавата е нормално да се завръщат практиките от мутpeнските години.
1
15
 
31
 
! Отговори
Нагъл преди 6 години
Татенцето да не се прави на хахав, ами да вади милионите и да плаща.