Къде е Адриян Златков? Кой го отвлече. Отмъщение ли е?

Продължава издирването на сина на боса на автокъща "Софавто"
Обновена: 31 авг 2017 09:03 | 31 авг 2017 09:00,
79

25-годишният Адриан Златков - син на собственика на автокъща "Софавто" Тони Златков, е в неизвестност вече втори ден. Младият мъж изчезна вчера сутринта.

Основната версия, по която работят полицията и прокуратурата, е отвличане. На това мнение е бившият главен секретар на МВР Николай Радулов, който коментира случая в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR.

"На този етап вероятно се работи по множество версии. Склонен съм да мисля, че наистина става дума за отвличане. Бащата е предпазлив, защото ако похитителите не са се свързали с него, той сам си е наложил да не говори, че това е отвличане", коментира Радулов.

Още по темата

Той добави, че до момента не са поставени условия, не е поискан откуп за отвличането на Адриан Златков и по тази причина бащата е предпазлив.

Бившият гл. секретар на МВР подчерта, че полицията се изказва много внимателно по случая и той долавя известна плахост, която по думите му демонстрира несигурност какво трябва да се направи.

Адриан изчезна вчера сутрина. Той е излязъл от къщата на семейството си в село Герман, след което е изчезнал.

Тони Златков видял сина си Адриан да излиза от семейната къща към 8:30 ч. Младежът тръгнал за работа към офиса с луксозния си черен "Мерцедес".

Около час след него излязъл и баща му, който видял "Мерцедес"-а на сина си изоставен край гробището.

Документите и телефонът на сина му били в колата, но от момчето нямало следа.

Именно бизнесменът е подал сигнала за изчезването на сина си в 10:34 ч, около час след като е намерил колата.

Според полицията най-вероятно става въпрос за уреждане на стари сметки. Похитителите все още не са се свързали с роднините на Адриан, предаде репортер на Bulgaria ON AIR от къщата на семейство Златкови.

Николай Радулов допуска, че е много вероятно да са останали още членове на групата "Наглите".

"Много се говореше, че групата няма как да действа толкова време без да има "чадър". Зад всичко това седи мозък, който има добра информация и познания по начините, по които действат криминалистите и специалните служби. Той е счел, че в момента МВР не е в състояние да разкрива такива престъпления", каза още гостът на Bulgaria ON AIR.

Изчезналият син на собственика на автокъщата за луксозни автомобили "Софавто" Адриан е роден през 1992 г. Работи във фирмата на баща си като мениджър на външнотърговския отдел и поръчките.

Адриан притежава и две фирми - "Соф сървисис" и "НТТ Трейд", които са в компютърната сфера. Двете дружества са еднолични.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цацара сега ще обвини оня овчар дето "подпали "Кресна ,че го е отвлякъл и всичко по живо и здраво
47
3
 
9
 
! Отговори
Скитник преди 6 години
Обикновен работен ден на Български" бизнесмен "
46
5
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Не са нагли тези,които МВР-то нарича.Нагли са тези,които правят далавери,вземат пари и не ги връщат,и въобще са забогатели по нечестен начин.Така,че сигурно има защо да го отвлекат .Дано не го убият,а бащата да си се разплати,както е длъжен.
45
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Държава в ЕС с манталитет и начини от третия свят. Жалко. Когато беззаконието надделява, а разликата между бедни и богати е драстична, криминалната хроника ежедневие това държава ли е? Каквото и са е станало дано момчето е живо и здраво, да го намерят, но и да се осъзнаят защо се е случило това. Господ показва, че няма нищо ненаказано.
44
1
 
4
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
кофти е да се злобее срещу отвлечения. Той изкупва грях на баща си. Сега чорбаджията да си плати откупа и да стане по-нисък от тревата, па да си гледа синковеца жив и здрав
43
2
 
2
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До До реалист 52 Не съм закласен с теб, но не ти се сърдя. Бъди жив и здрав.Не може всички забогатели да се подставят под един знаменател.
42
4
 
12
 
! Отговори
изроди сте преди 6 години
*** злобното племе.... как може нормален човек да се радва на ЧУЖДОТО НЕЩАСТИЕ и несигурност за живота му??? Това е срам...срам ме е че живея сред такива хора.... :(Няма значение кой какъв е... колко пари има..все пак говорим за хора..а повечето коментиращи тук явно не са хора а животни във лошия смисъл на думата..защото дори животните са по човени от повечето коментиращи тука..***.седнали да ми се радват че някой е отвлечен,ми утре тези същите ще взривят колата на някого докатоминавате
41
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние сме интересна държава, с интересни обитатели.
40
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой го отвлече ли? Ми питайте Боко бе. Той е бащица, той всичко знае!
39
1
 
47
 
! Отговори
До реалист преди 6 години
Не става въпрос за омраза, братле, а за нещата такива каквито са.В България (много) богатите, не са такива по случайност.А бащата на това момче, определено не е случаен.Това, че цялото МВР се е вдигнало, също трябва да го говори.Така че докато си е правил милионите е трябвало да му е ясно, че в един момент няма да е удобен на някой подобен на него.То при тези хора е кръговрат.Днеска са поръчали него, утре ще поръчат поръчителя и така до безкрай.
38
3
 
14
 
! Отговори
Далаверистан преди 6 години
Продавачите са безчестни.Дали става въпрос за строители или автоджамбази-печалбата на гърба на купувача е огромна.Себестойността (или крадната цена),е 30-40%.Вярно,той плаща по веригата-за разрешителни, за отчуждени имоти, на общината,на архитекта и т.н.. Автоджамбазина пък на КАТ,на крадците,на скрабаджийте. Абе вярно не им е леко на момчетата,ама още по нелеко е на изнудваните КУПУВАЧИ,които трябва да броят част от сумата под масата(пък имало пари на каса(:+).Где е ТЗ?Где е НАП?Где е Цаца
37
32
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
До БАЛЪЦИ 38 Това че момчето е от заможно семейство е много голямо престъпление според някои русофилчета. Та нали заради такава омраза към богатите руснаците съсипаха държавата си , нас и половината свят.Затова мразят и Америка .
36
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сюжети с отвличания са любими филми за повечето зрители. Екшън, преследвания, много пари и... побеждават добрите. Каква екзотика, каква възбуда и адреналин. И трупове.. на автомобили и потрошени при бесните преследвания.
35
1
 
41
 
! Отговори
Държавата преди 6 години
Тя е отражение на хората, които я населяват.Тя не е личност и затова не може да и слагате такива квалификации.Държавата ще е смотана ако народа в нея е също смотан.Един умен, работен и честен народ няма да си направи тъъпа Държавата.Значи проблема е в самите хора, всички в България са смоотани и затова държавата е зле.От лошо брашно, хубав хляб не става!
34
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прочетете Аврам Ноам Чомски. Той дава определение за държава като нашата, Провалена държава. И определя 10 признака по които се манипулира обществото, населението, и да не разсъждават за причините на упадъка в една държава. А нашата е в упадък. Познава се по невероятната корупция, простащина и агресия. И те се засилват докато не дойде социалния взрив.
33
6
 
7
 
! Отговори
От 43 преди 6 години
Цъкате минусчита дребни душици с надеждата да ви стане по- добре. Обаче истината е една....
32
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За са тичат толкива джандарите и телевизиите да започват с първа новина показва едно, бащата явно е плащал добре на Управника от Б, и най-вероятно последният се е ангажирал с издирването. Да се юрне целото МеВеРе, как става ако Батко не каже тежката си дума. Главния секретар охранител на еди кой си, от бандитските времена. Как да не помогне на бащата, свързва ги общо минало. А за обикновения човек кой ще си мръдне пръста?
31
0
 
38
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Извършването на отвличания е типичен белег за страни, които са слабо развити, изостанали, пропаднали, с разградена държавност и брутална корупция...Такава страна е и България!Няма никакво значение дали е отвлечен някой богат човек, такъв от средната класа /ако има такава тук/ или бедняк...
30
3
 
38
 
! Отговори
dmx преди 6 години
Жалко за меринджейчето, за него това е заварено положение. Бащата, обаче, ако иска солидарност, трябва да докаже че не е свързан със СИК или ВИС. Щото тоя бизнес ми се струва леко невъзможен, ако не си в играта. Хората знаят това. Като гледам как се е разтърчал Баце - от аверчетата е.
29
22
 
11
 
! Отговори
До 38 преди 6 години
Точно се канен да напиша подобен коментар, само на комплексарите им става добре от чуждото нещастие, на страхливците които нямат смелост да си отстояват позициите и да търсят щастието. Така си отиват, разочаровани от живота и радвали се на нещастието. В случая е отвлекан 25 годишен младеж, който е виновен, че е син на баща си! Я си е Бе те май ката ш и бани дребни душици