Масов бой между българи и роми в "Красна поляна"

Катастрофа доведе до разпрата, скандалът ескалира пред "Пирогов"
Обновена: 31 авг 2017 07:58 | 31 авг 2017 07:55, Камелия Цветанова
171
Масов бой между българи и роми в "Красна поляна"
Снимка: Булфото, архив

Сериозен екшън се разигра снощи в София. Заради леко пътно-транспортно произшествие в кв."Красна поляна" се стигна до масов бой между българи и роми.

След инцидента четирима души са приети в "Пирогов", като един от тях е с фрактура на носа, съобщи БНТ.

Първоначално два леки автомобила се блъскат, след като единият от тях спира на пешеходна пътека, а другият се удря в него.

След катастрофата участниците започват да се карат като към тях се присъединяват техни приятели, дошли за подкрепление.

Скандалите ескалират пред "Пирогов", където се събират над 40 човека. Сред тях и няколко мотористи.

Участниците в инцидента са извикани на разпит в Трето районно управление като оттам не дадоха повече информация по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боят настава, тупкат сърца ни -ето ги близо наште душмани.
29
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Сатурн!!!
28
3
 
32
 
! Отговори
Eлена преди 6 години
До Аноним:Според мен идеята трябва да е,Народен съд за управниците,конфискация на незаконно придобито имущество,забрана на всички партии(което ще обезмисли изборите)избор само на доказани специалисти в областите си(браншовете си ги знаят).Да,ама за това се иска даже саможертва(Не драматизирам,властта няма да я дадат без кръв,свикнали на лукс и да им ги вземеш!.....
27
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо плащате данъци на тази държава?
26
1
 
30
 
! Отговори
niakoi преди 6 години
До Анонимен 28НЕ. Индийското правителство преди месеци отправи официална покана към всички *** по света да си се прибират в Индия. *** тук обаче нещо не тръгват натам...
25
7
 
8
 
! Отговори
B преди 6 години
Най-добре да се изселим в Австралия.
24
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Братята сърби имаха правилната идея, но им секнаха святото дело, разни чужди и зли сили.
23
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Красна поляна.Красота.
22
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е добре, де. Кажете, кой победи ?
21
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако въобще можем да бъдем полезни с нещо, би трябвало да се обърнем към хората, които живеят в близост до махалите или имат контакти и проблеми от подобно естество. Ако ли пък не, по-добър момент да си стегне багажа човек и да хване пътя няма да намери.
20
1
 
57
 
! Отговори
Хм преди 6 години
След като на "шведите" е позволено всичко,а на белите-забранено(дори да се защитят у дома си),какво друго да очакваме?Впрочем и по Европата май е същото- от всякакъв вид се радват на изключителни права!Идеята е да се разсипят белите,може би защото само те имат интелектуален потенциал да оспорят властта на Богоизбраните.Останалите се управляват лесно.
19
9
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И още по-лошо ще става. Спокойно.Единствения изход е, далече от тази ***, управлявана от една продажна мутра. А, и шайката около него, отново мутри.
18
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радикалното решение на проблема с ромите е изтървано на няколко пъти в близкото минало и то е свързано с недопускане на образуването на критична маса. А критичната маса в случая е число, което далеч не е 50%, а доста по-малко и варира. А налагането на правила очевидно не дава очакваните резултати. Свидетели сме точно обратното - ромите използват положението си да налагат правилата и ако някой си мисли, че лесно ще бъде подминат от това положение, в най-добрия случай просто се залъгва.
17
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шведите не са виновни,а ние.Избираме да ни управляватхора,които ги защитават и засипват с помощи избачкани от нас и ги размножиха бясно.Ами спрете да ги избирате докато все още сме повече.След някоя и друга година ще е късно.
16
3
 
57
 
! Отговори
23 преди 6 години
Искат да потулят случая за да няма етническо напрежение. И до кога така.Трябва всички да сме единни и само тогава ще се справим с тях.Всеки ден някакви конфликти с тях, държавата да се намеси ида действа спрямо тях с по-твърда ръка.
15
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ни атакуват,ама нали са гласоподаватели и тря да си траем.
14
10
 
28
 
! Отговори
Ромски Корсаков преди 6 години
Абе, всички сме в един Кюп и "шведи", и "норвежци"!Хляба свърши..., остана само зрелището!Няма значение..., важното е в държавата "асфалт" да има!
13
1
 
110
 
! Отговори
Ние и те преди 6 години
НИЕ ги изхвърлихме в покрайнините на градовете, ама ТЕ ни обкръжиха! НИЕ им дадохме апараменти, за да не живеят в гетата, ТЕ превърнаха блоковете в гета! НИЕ им се смеехме за многото деца, а сега техните деца са повече от нашите! НИЕ се гордеехме, че работим, а те мързелуват, а сега ТЕ се гордеят, че НИЕ работим, а ТЕ мързелуват! НИЕ ги наричаме роми, за да не се обидят, а единственото a la Roma е това, че се къпят във фонтаните. С дрехите! НИЕ започнахме да бягаме оттук, ТЕ остават ....
12
1
 
54
 
! Отговори
Петьо-Еврей преди 6 години
Скоро това щее ежедневие
11
1
 
58
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Ааа, след около 20-30 години болшинството в Бг вече ще са "шведи"!!!!И вместо обръщенията - г-не, г-жо или г-це ще се въведе "шведското" брЪтчед или брЪтчедке!