Масов бой между българи и роми в "Красна поляна"

Катастрофа доведе до разпрата, скандалът ескалира пред "Пирогов"
Обновена: 31 авг 2017 07:58 | 31 авг 2017 07:55, Камелия Цветанова
171
Масов бой между българи и роми в "Красна поляна"
Снимка: Булфото, архив

Сериозен екшън се разигра снощи в София. Заради леко пътно-транспортно произшествие в кв."Красна поляна" се стигна до масов бой между българи и роми.

След инцидента четирима души са приети в "Пирогов", като един от тях е с фрактура на носа, съобщи БНТ.

Първоначално два леки автомобила се блъскат, след като единият от тях спира на пешеходна пътека, а другият се удря в него.

След катастрофата участниците започват да се карат като към тях се присъединяват техни приятели, дошли за подкрепление.

Скандалите ескалират пред "Пирогов", където се събират над 40 човека. Сред тях и няколко мотористи.

Участниците в инцидента са извикани на разпит в Трето районно управление като оттам не дадоха повече информация по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
106
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Положението ескалира, а държавата не желае да вземе ответни мерки. Съвсем скоро ще се наложи да вземем нещата в свои ръце, тогава обаче покрай ромите ще изгорят и политиците, които са забравили на кого служат...
9
0
 
117
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като цяло, полицията е инструктирана да бъде много внимателна с "електората". От българите се очаква да изработят "помощите" и да траят. Това е европейското поведение към малцинствата.
8
0
 
92
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Едва в началото сме на сблъсъка между българи и роми, все повече и повече такива случки ще се случват след това лято. Нали ги виждам колко нахакано вървя по центровете на градовете. Преди такова нещо нямаше.Проблема е.. или може би не е проблем.. че те не са разумни и даже и след много тупалки пак ще скачат до масов погром. Това не е напълно проблем защото съм им набрал от малък и съм сигурен, че и много други съграждани.
7
0
 
43
 
! Отговори
въх! преди 6 години
А, за пътно-транспортното произшествие кой е виновен?-))))
6
2
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Свиквайте, в тази шведска държава това ще е все по-често!
5
3
 
87
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой даде това неоправдано самочувствие на ? Това е Бога на Боговете, Батко Буби. И какъв е резултата, гласуват му срещу 50 лева и той си властва. България последна по стандарт, първа по корупция и смъртност. Образованието отиде в нищото, миграцията не спира, да не говорим за здравеопазването. Имаш пари-живееш, нямаш - молиш се на Господ. И колко струват на бюджета на българина , 1.4 милиарда на година "помощи". Дали ще дойде време за съд на Батко и слугите му, се питам.
4
0
 
102
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В този квартал стана вече невъзможно да се живее заради ромите. Вечер, като се прибират от кафенетата към махалата по бул. "Възкресение" крещят като не.нормални, ритат кофите и паркираните коли, хвърлят бутилки... Уж обикаля някакво бусче на жандармерията, но никой не им прави забележка.
3
2
 
87
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дежавю, изживявал съм го лично, за съжаление българите бяхме 2 *** а ромите над 30 единствено реакцията ми да се обадя на полицията преди да излезна от колата ме спаси
2
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По- добре сам пред църквата отколкото пиян пред кръчмата.
1
3
 
66
 
! Отговори
Абориген преди 6 години
Пълно безобразие е така да се постъпва с електората....