Тони Златков: Още никой не се е свързал с мен за откуп!

Разследващите открили останки от полицейска лампа тип "буркан"
1 сеп 2017 17:00,
24
Тони Златков: Още никой не се е свързал с мен за откуп!
Снимка: архив, Булфото

"Все още никой не се е свързал с мен, това е голямото ми притеснение", заяви пред bTV бащата на отвлечения Адриан Златков – Тони Златков.

Още по темата

Преди два дни 25-годишният му син изчезна на метри от дома им в село Герман. Намерена беше единствено колата на Адриан, в която бяха открити личните му документи и мобилен телефон.

По-късно в Панчарево бяха открити и останки на друг опожарен автомобил, за който се предполага, че е използван от похитителите, за да избягат. Мястото се намира на 12 км от Герман, където младият мъж беше похитен.

Колата била толкова силно опожарена, че номерата на двигателя са пострадали при огъня и не могат да бъдат разчетени. Криминалисти ще приложат специална техника, с която да установят собственика на превозното средство.

По непотвърдена информация, при огледа са открити останки от полицейска лампа тип "буркан". Според една от версиите, Адриан Златков бил изведен от личния си автомобил заради лъжлива полицейска акция.

Припомняме ви, че по-рано бе съобщено, че лекият автомобил "Шкода" пламнал около 10:00 ч. в сряда, около половин час преди бащата Тони Златков да позвъни на тел. 112, че синът му е изчезнал.

Пожарът избухнал на една от невзрачните улички между вилни имоти в района на т.нар. Германски път, близо до пътя към Пречиствателната станция. По права линия мястото е на около 2 км от вилната зона на село Герман, където около 9:30 ч е бил отвлечен Златков-син.

Първо местни хора помислили, че колата се е самозапалила, но после видели, че стъклата й са изпочупени и наоколо миришело на дизелово гориво. Най-вероятно автомобилът е бил откраднат преди дни.

Според Златков палежите в автокъщата му "Софавто" и отвличането не са свързани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари