Убиецът на Катя – заловен! Георги се барикадирал на село, при мама и тате

В акцията по арестуването му са били включени и спецчасти на армията
Обновена: 4 сеп 2017 13:52 | 4 сеп 2017 13:25, Камелия Цветанова
81
Убиецът на Катя – заловен! Георги се барикадирал на село, при мама и тате
Снимка: МВР

44-годишният Георги Генов, който беше обявен за национално издирване за убийството на жена си Катя на кръстовище в Пещера е бил задържан тази сутрин, съобщи  "24 часа" като се позова на източници от полицията.

Той е бил открит и арестуван във вилата на родителите си в софийкото село Мухово.

Още по темата

Там е била и колата му - сива "Мазда", с която е избягал от местопрестъплението.

При претърсване на вилата е бил намерен и ножът, с който той умъртви съпругата си.

С разрешение на министъра на отбраната Красимир Каракачанов в акцията по арестуването на убиеца са били включени и спецчасти на армията, които са блокирали района с помощта на високопроходима техника.

Припомняме ви, че Георги уби съпругата си пред десетки свидетели в петък вечерта. Тоя я намушка няколко пъти и избяга от местопрестъплението.

Жената почина в линейката на път за болницата.

Двамата са били заедно от 20 години, като се разделили преди няколко месеца. Имат две дъщери.

Според близки до семейството през последните години Катя Генова е била подлагана на системен тормоз и побой от съпруга си и затова е решила да го напусне. Преместила се да живее с майка си в Пещера.

Часове преди убийството Георги е бил в Пазарджик в търговския обект, където работила съпругата му. Разговаряли, той се опитал да я убеди да се върне при него.

Майката на Катя я чакала всяка вечер на спирката, защото знаела, че Георги я преследва.  Само във фаталния петък не го направила и слизайки от автобуса жената е нападната от Георги.

Генов е работил в охранителна фирма в Пазарджик. Близките му го описват като затворен човек. Нямал приятели.

От работа се прибирал вкъщи. Катя пък била пълна противоположност - общителна, с много приятели. По нищо не личало в поведението й, че у дома има проблеми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
9
 
2
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 6 години
72 часа в кауша и 3 години условно. Човека е изпаднал в умопомрачение, на всеки може да се случи.
33
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По принцип не е особено лесно да споделиш , че преживяваш нещо такова, особено ако си и финансово зависима. Срамуваш се да споделиш на най-близките си, самооценката ти пада до нула, мислиш си че сама за нищо не ставаш....Гледаш да предпазиш децата от грозни гледки и сцени, преглъщаш все повече и повече...лесно е да съдиш докато не го изпиташ. В България няма институции които да те предпазят и да ти помогнат .... отвън никой не знае какво става в едно семейство, ако имате дъщери бъдете нащрек!
32
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези неща не стават от един ден за друг. Натрупват се малко по-малко докато прерастне в системен тормоз. Първо е лоша дума, крясъци, скандали, посягане, бутване, дърпане, хващане със сила, душене, бой.....И всеки път той съжалява, обещава да се владее и така до следващото избухване. Жената живее в страх да не го разгневи, какво му е настроението днес, да не каже нещо грешно, а то дефакто няма значение какво прави тя, той си търси причина и винаги я намира...Да не ви дава Господ да се случи....
31
0
 
28
 
! Отговори
Тодорова преди 6 години
Момичета , не общувайте с мъже ,които са ревниви и ви казват - много те обичам ,ти си само моя и разни други подобни приказки ! Независимо ,че на много дами такива приказки им харесват ,дамите трябва много добре да знаят ,че такива мъже са ревниви и егоисти мислещи само за себе си и принуждаващи половинките си да правят само това което на тях / на мъжете / им харесва ! Обвържете ли се с такъв мъж ,жална ви майка !
30
0
 
18
 
! Отговори
kolio99 преди 6 години
добре е ече след три дни сте го потърсили при мама и тате:-)))
29
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ви кажа честно, явно *** е била добра душа да го понася 20 години, и като са заминали децата да учат, е решила да се отърве и тя. Те *** много добре знаят с кого да се захващат и с кого не, избират си мъжа те да му пилят нервите, не той тях да ги тормози....тази жена не е била такава.....И аз имах такъв случай с привидно спокоен и приятен мъж, но доста агресивен дефакто, та се наложи брат ми да му счупи носа, да разбере, че няма мегдан да си задоволява егото върху мен
28
28
 
3
 
! Отговори
Запознат преди 6 години
"Катя пък била пълна противоположност - общителна, с много приятели."Аха разбрахме, какво означава това, слагала му е през ден рога. Разбирам защо е постъпил така.
27
1
 
16
 
! Отговори
психолог преди 6 години
Дамите много добре трябва да подбират с кого общуват ! Ако се захванат с подобни извънземни ,отърване няма ,дори и да не сте омъжена с него ,той няма да ви остави на мира ,постоянно ще ви тормози ! При такива случаи и полицията не помага ! За да се отървете от такъв трябва да имате яки роднини ,които да му счупят главата и да му кажат за какво го бият за да знае ,че трябва да ви остави на мира !
26
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Та тя си е тръгнала бе драги коментатори. Каквато и да е била, тръгнала си е. Обърнала е страницата. За това ли е на този свят родена, да е вързана за някой да я тормози и да я убие комплексираният ***. Нямал приятели, затворен бил, психар е това, разбил и живота и като видял , че тя продължава напред е изпаднал в агресивно самосъжаление.Че и спец акции ще плащаме, че няма куража да иде сам в полицията. На електрическия стол!
25
12
 
2
 
! Отговори
Край преди 6 години
Убийство от ЛЮБОВ.
24
1
 
25
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Не бих набрал смелост да съдя в случая.Плах и скромен човечец съм.Все пак.не виждам нищо мъжко в това да набиеш или убиеш жена си,просто ако ти се е качила на главата пак ти си си виновен.Говоря от позицията на семеен от 25 години.И ме извинете за шегата,не съм нито плах,нито скромен,но да си биеш женат,камо ли да я убиеш си много слаб!!!
23
4
 
6
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Трагедия...наистина никой не е застрахован от "късо съединение"!Живота ни сервира доста мизерииЛека и пръст...бащата в затвора...дъщерите сами
22
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
23Ама много сте интересни с тези "мамини синчета". Утре като имаш детенце момченце и като се държи все до твоята пола, тогава други ще ги приказваш. Или ще ми кажеш, че ще го отбиеш на няколко месеца? Косъм няма да даваш да падне върху него. Поставяйте се винаги на мястото на ответната страна.
21
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И моя мъж се скри веднъж при мама и тате . Карал и обърнал колата и не се прибра в къщи , а отишъл при техните . Аз отивам сутринта да видя убавеца и познайте кой излезе виновен . Аз разбира се . Свекървата ми каза "то от толкова думане от теб ти го предизвика и за това стана " А, сега де , аз говорех, говорех да си опича акъла и излезнах аз виновна, а не маминото синче . Когато срещу себе си имаш прости и глупави хора -оправия няма .
20
2
 
5
 
! Отговори
читател 22 преди 6 години
До Гошу -шеговитоАбе брате Гошу! Абе, човек, явно си доста умен, а полимилиционерите са на другия полюс! А сега сериозно-след такава трагедия е необходима силна дискусия в обществото-как да си помогнем като българи! Църква, държава вземете в ръце! Не можем да чакаме-минаха вече черни 70-80 години!
19
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има една книга - най-продаваната за всички времена, в която пише: "Не съдете, за не бъдете съдени"!Утро подобно нещо може да се случи на вас - да сте в ролята на жената или в ролята на мъжа. Нека органите си свършат работата и лека и пръст на жената!
18
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Апел до селянжърите в парламата. Върнете смъртното наказание такива като този не е необходимо да ги храниме по затворите! Но едва ли ще го направите защото и вие сте селянжъри и такива като този трабва да ги защитавате!
17
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много простащина има тука, ей. Разни жени се изказват за БГ мъжете, като че ли всички си бием жените. Аз не съм от тези и таки всъщност не познавам. Защото с избирам компанията, избирам си и жените, с които съм. Това, че има психопати не е проблем на БГ мъжете, както не е проблем на една визпитама жена, че има к**** на път и под път. Дано си получи заслуженото тази ***, в банделата до края на дните си.
16
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато казвам че поне 90 % от селянжърите са опасни никой не ми вярва? Това са хора с лабилна психика и убито самочувствие. За да компенсират тези си недостатъци купуват лъскави коли с цената на всичко. В семейството си се правят на такива каквито немогат да са в обществото. Позицията им е на много ниско равнище което по някакъв начИн трябва да го компенсират. Жена му я е имал за негова собственост третирал я е като куче. Село Мухово знаете ли къде е това? В жунглата на Стара планина.
15
4
 
56
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Населението на територията е тотално изтрещяло и ще,ства все по зле положението с времето,когато и последните нормални набори,примерно до 74 76 измрем и останат само поколенията на чалга ммей борци и "роми".Тогава вече ще е закриването.Хората полудяха,и то полудяха страшно.Само психясали и "безсмъртни" по улиците.Нормален не остана,но това е напълно разбираемо след тоя психо и физически терор!Абе,свършени сме тук..