Убиецът на Катя – заловен! Георги се барикадирал на село, при мама и тате

В акцията по арестуването му са били включени и спецчасти на армията
Обновена: 4 сеп 2017 13:52 | 4 сеп 2017 13:25, Камелия Цветанова
81
Убиецът на Катя – заловен! Георги се барикадирал на село, при мама и тате
Снимка: МВР

44-годишният Георги Генов, който беше обявен за национално издирване за убийството на жена си Катя на кръстовище в Пещера е бил задържан тази сутрин, съобщи  "24 часа" като се позова на източници от полицията.

Той е бил открит и арестуван във вилата на родителите си в софийкото село Мухово.

Още по темата

Там е била и колата му - сива "Мазда", с която е избягал от местопрестъплението.

При претърсване на вилата е бил намерен и ножът, с който той умъртви съпругата си.

С разрешение на министъра на отбраната Красимир Каракачанов в акцията по арестуването на убиеца са били включени и спецчасти на армията, които са блокирали района с помощта на високопроходима техника.

Припомняме ви, че Георги уби съпругата си пред десетки свидетели в петък вечерта. Тоя я намушка няколко пъти и избяга от местопрестъплението.

Жената почина в линейката на път за болницата.

Двамата са били заедно от 20 години, като се разделили преди няколко месеца. Имат две дъщери.

Според близки до семейството през последните години Катя Генова е била подлагана на системен тормоз и побой от съпруга си и затова е решила да го напусне. Преместила се да живее с майка си в Пещера.

Часове преди убийството Георги е бил в Пазарджик в търговския обект, където работила съпругата му. Разговаряли, той се опитал да я убеди да се върне при него.

Майката на Катя я чакала всяка вечер на спирката, защото знаела, че Георги я преследва.  Само във фаталния петък не го направила и слизайки от автобуса жената е нападната от Георги.

Генов е работил в охранителна фирма в Пазарджик. Близките му го описват като затворен човек. Нямал приятели.

От работа се прибирал вкъщи. Катя пък била пълна противоположност - общителна, с много приятели. По нищо не личало в поведението й, че у дома има проблеми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
0
 
! Отговори
Стига ве преди 6 години
Ама тези думи цензурират ли се?Къде остана свободата на словото и плурализмът на мненията?Къде ви е шибанта демокрация?
53
1
 
0
 
! Отговори
До анонимния преди 6 години
За турците не знам ама за *** съм сигурен.Ти правиш ли разлика между *** фес и дръглив ***?
52
6
 
4
 
! Отговори
i sq kakvo pravim преди 6 години
И сега какво правим? Българче е, не е ***! Помилвайте го бърже без мн мн шум! То не бяха бити бабички,бити слепи хора,убити деца и жени..... Нали сте християни??? Какви ги вършите ?
51
10
 
0
 
! Отговори
Начинаеща преди 6 години
До Лили,Лиле, само да попитам, турчина най-добре ли плащаше? А бакшиш оставяше ли?
50
4
 
16
 
! Отговори
помацу преди 6 години
А онзи ден имаше статия,която на дълго и широко обясняваше, как турците малтретират жените си...ами сега?В рамките на 10 дена 3 убийства...в малка България,която даже не е и квартал на Истанбул,а махала...
49
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Zashto nyama protesti....zashto...ibietsa na Katya...ubietsa na Viola...ubietsa na onğva malko momiche...Kide ste bilgari....kide sa vi protestite
48
0
 
7
 
! Отговори
Дзъ преди 6 години
а колко тормозени жени още не са убити...... жалко ...за едното Его да си отиде човешки живот
47
14
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Moже пък самката да е правила за бой.Кой знае...
46
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите са умни, интелигентни, красиви и облоглави, и такива работи не правят. Българинът не лъже, краде, ***, убива - това го правят само турците.
45
1
 
22
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 6 години
Този явно толкова му е бил акъла щом с колата си е отишъл на вилата на мама и тате.Верно ли си е повервал, че се е скрил?Жал ми става като гледам някой жени какви *** имат до себе си.*** хормон е това, не е шега - да се привличат от някакъв агресивен ***.40% от жените в България са жертва на физическо насилие от мъжете си. Явно жените го позволяват.
44
0
 
13
 
! Отговори
333 преди 6 години
Ами,като ти умре **,значи ли че трябва да убиеш жена си.Като не можеш има и други мъже.
43
0
 
32
 
! Отговори
мъж преди 6 години
Ей, жалки комплексари, престанете да колите, като са ви зарязали. Ничии чужд живот не е ваша собственост!
42
0
 
24
 
! Отговори
Виктория преди 6 години
От петък вечер до понеделник следобед родната полиция не може да намери обявен за национално издирване, който е на вилата при тате и после се чудим що пращат Армията да го прибере. Някой е мнооого излишен....или мнооого нарочно не иска да си свърши работата.....
41
0
 
13
 
! Отговори
Тъпак преди 6 години
Голям ***! Да гние в затвора да охранява плъховете.
40
0
 
25
 
! Отговори
упс... преди 6 години
А, това егоистично ко---еле, помисли ли че дъщерите му остават без родители и майчинска грижа??????псСветът е пощурял, но това което се случва в Бг е безпрецедентно - пълна деградация, просто---тия, агресия, насилие... бягайте надалеч от Джурасик парк!!!!
39
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А пишеше, че може да се е самоубил а той пълен релакс на вилата. Е това е нарцисист, комплексар. Горката жена, ако не го приберат до живот и децата си може да погне. ***
38
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурен знак, че може да те убие е мъж, който те пребива. Спасяваите се докато можете от такива комплексари...те не са променят.
37
1
 
27
 
! Отговори
Странно: преди 6 години
1.Разведохме се преди 45 години.Детето не страда, защото се държахме цивилизовано; дори си честитяхме празници със свекърва ми.2.Друга моя позната- също: нейните родители ходеха на гости при бившите свекър и свекърва- и обратно.Какви са тези злоби, боища, убийства? Явно е до възпитание, самочувствие, поглед към света.Винаги съм изтъквала добрите качества и предимства на бившия си съпруг.Както и той- моите.Детето израстна с обич към двамата.
36
15
 
13
 
! Отговори
жена с опит преди 6 години
До АнонименЧе кой ти е виновен щом търпиш ,преглъщаш и си мълчиш ?! Напускаш го и толкова ! Ако не те оставя на мира ,намираш си други тъпкачи ,но им казаш - ще ви дам да ме е.... , но ако пребиете от бой еди кой си мъж ! Ако го пребият от бой ,изпълняваш си обещанието и толкова ! Бъди сигурна че като му счупят главата един или два пъти ,ще престане да те преследва !
35
1
 
19
 
! Отговори
пенко преди 6 години
Това е днешната система ! "Мъж " взема нож, за да убие по-слабата/от него/ своя съпруга ! От страх бяга-хващат го и някакъв "ВЕЛИК *** " завършил ..."право" ...в" СУ "се "СПОРАЗУМЯВА" с "МЪЖА" и условно го" наказва" !!! Съдльовците съсипаха България , а ние дори не се сещаме да ги ИЗБИЕМ !!! Никаква милост за "СПОРАЗУМИТЕЛИТЕ" !!! Нищо не ги принуждава да се споразумяват ,освен тяхната ГАДОСТ !!! Назначени не избрани -гадове -съдии ...смърт и на генетическия им код !!!