Погнаха син на ромски лидер, изнудвал деца за пари

Два случаи са доказани, но има данни, че са повече от 10
8 сеп 2017 13:00,
19
Погнаха син на ромски лидер, изнудвал деца за пари
Снимка: Dnes.bg

Районната прокуратура в Бургас започна разследване срещу 19-годишния Ивайло Чолаков, син на местния ромски лидер Румен Чолаков за серия от заплахи и грабежи.

Засега има безспорни данни, че младежът е принудил две деца да извършат нещо насила – едното да му зареди с 6 лв. сметката на мобилния телефон, а другото – да му даде джобните си пари – 1,80 лв.

Гневни родители от квартал "Меден рудник” обаче се бунтуват във Facebook и твърдят, че нападенията на Ивайло над деца са повече от 10. Той пресрещал жертвите си в кварталния парк "Сън сити".

Криминалисти припомниха, че преди 2 години Ивайло бил заловен при опит за кражба на автомобил. По-големият му брат Васил пък е в затвора за педофилия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
9
 
! Отговори
sa преди 6 години
Що не му сцепихте кофата ! ;D
14
0
 
4
 
! Отговори
муспи преди 6 години
Има нещо гнило в тази информация! Не може ром да направи такова нещо, - преди всичко рома е образован, начетен. Тези медии ще докарат да се пише р*м така. Знаем на кого служат закачките с роми! Докога! Шейсет милиона не стигат ли! ,утре ще пишат че не е имало и холокост!
13
0
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Петдесет камшика на голо ! Тия само от това разбират !!
12
0
 
11
 
! Отговори
kolio99 преди 6 години
До добре че избягахдано там си и останеш...независимо от принадлежноста ти...
11
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 11Ти хубаво си избягал е Англия , но знай , че заради такива като тебе се случи Брекзита , и гледай да не те изритат обратно !
10
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво лошо има да се напиле етническата принадлежност? В 90% от случаите се спестява когато са роми, но се познава по други характеристики - многодетна майка, педофилия, каруца/БМВ, "бране на тухли/жица", незаконно свързани водопроводи/електропроводи, незаконно строителство, 20+ присъди и т.н. Тогава просто няма нужда да се пише етноса - всички си го знаем кой е.
9
1
 
33
 
! Отговори
Народен лечител преди 6 години
Я го дайте на д-р Ценко Чоков тоя талибан. Той знае как да ги лекува тия със средства от народната медицина - неокастрена дряновица, лозови пръчки, разтривки с дръжка на лопата, чай от чалаф, отвара от лобут, настойка от кютек и запарка от шамари. След два дни пациентът е нов човек - обръснат, излъскан, готов за работа и сътрудничество и свеж и примерен като кукуряк. Любезен и учтив поздравява всички в селото и през ум не му минава да джоби децата за стотинки.
8
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия са на кланове и затова и правораздаването трябва да е на кланове. Като се провини някой се наказва целия клан и най-вече лидерът , че не си е осмирил ***. И без това явно най-криминално проявеното семейство излъчва "лидера".....
7
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А този "швед" от Меден рудник дали няма някакво отношение и към убийството на 11 годишната Никол? И защо "шведите" носят български имена а не шведски?
6
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво е било наказанието му за опит за кражба на автомобил?А на брат му?Погват ги,ама не ги настигат,няма наказания?Абе ц.ганска държава. Те винаги и във всичко права имат,ама задължения нямат.
5
34
 
5
 
! Отговори
много чудно ?! преди 6 години
Защо когато престъпниците са българи се пишат само имена или инициали без изрично да се споменава и етноса ?! А когато са роми журналистите не си спестяват труда да напишат ,че престъпникът е от ромски произход !
4
0
 
21
 
! Отговори
Бургас преди 6 години
Физическа анихилация.Кога ще дорасте обществото, та да се изтриват тия ходещи и вършещи злодеяния неща веднага?! Това не може да се поправи, то ще си е все такова, така че ..
3
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе какво е въобще това "ромски лидер" и защо държавата позволява да има такива?! Нещо като държава в държавата ли е? А не са един или двама! Е тия ромски лидери, ако ги разкарате, може и да започнат ромите да се очовечават!
2
1
 
32
 
! Отговори
G преди 6 години
Кави са тия ПР акции.Избори ли че има?Ще му се размине а ТАТИ ще усигури едни гласове за някой.
1
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво ще му направят? Тия са над закона.