Бандата, отвлякла Адриан – позната на МВР

Време е да се предприемат ефективни мерки, твърди журналист
10 сеп 2017 15:32, Петя Славова
34
Бандата, отвлякла Адриан – позната на МВР
Снимка: архив, Булфото

Групата, отвлякла Адриан Златков, е същата похитила дъщерята на Брендо. Така смята журналистът Слави Ангелов.

"Мисля, че в момента се водят преговори за парите за живота на Адриан и тези преговори най-вероятно ще продължат няколко седмици", коментира той пред Нова тв.

Още по темата

Адриан Златков изчезна преди повече от седмица. Предполага се, че похитителите са инсценирали полицейска акция или катастрофа, за да измъкнат момчето от неговия автомобил.

Ангелов смята, че бандата, отвлякла Адриан, е същата, която през 2001 година е отвлякла Стефко Колев и същата, която през 2013 година отвлече дъщерята на Евелин Банев- Брендо.

"За тази група се знаят много неща. Бандата реално се раздели на две. Те освен отвличанията, които извършиха по своя инициатива, извършиха и много убийства. Двама души от тази банда бяха убити през годините", отбеляза още журналистът и допълни, че полицията има много информация за тази група и е време да предприеме нещо ефективно срещу тях.

По думите му, групировката претърпява сериозно развитие, каквото липсва в прокуратурата и съдебната власт.

"Тези хора се учиха от грешките си. Сигурен съм, че са се поучили от грешките на "Наглите", заради които ги хванаха, отбеляза Ангелов.

 


34
Още от
Напиши коментар Коментари
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
САКЪН! Как така ще взимат мерки? Та Бойко ще им вдига заплатите? Има ли още наивници които да вярват,че има ДЪРЖАВА??? Освен бандити във властта,бандити в туризма,бандити в търговията,бандити в здравеопазването и т. н. друго има ли в тази така набедена "ДЪРЖАВА"???? А ако вдигнат заплатите на полицаите 3 пъти дали ще има ефект? Та самия министър председател саботира съдебната реформа. Как да станат нещата освен да го изгоним!!!!
29
0
 
11
 
! Отговори
asdf преди 9 месеца
Позната е я. 30% ще им вземат на похитителите. Вие да не мислите, че такова престъпление би станало без участието на полицаи в цялата операция. МОля ви се. Щом има много пари замесени винаги има и полицаи замесени, че да не вземе да стане някой сакатлък да ги хванат. Има си и тарифа даже за повечето работи.
28
1
 
28
 
! Отговори
НИЕ ПАСЕМЕ ТРЕВА... преди 9 месеца
ИЗОБЩО НЕ ЗНАЕМЕ ,ЧЕ В ТИЯ БАНДИ --АКТИВНИ УЧАСТНИЦИ СА БИВШИ ВЪЗПИТАНИЦИ НА ДС/бкп и МВР или ТЕХНИ ВЕРНИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ!
НИЕ СМЕ РАСЛИ У ШИШЕ---ДАЖЕ НЕ СЕ СЕЩАМЕ , ЧЕ ВСИЧКИТЕ ТИЯ КАДРИ СА БИВШИ УЧАСТНИЦИ В СТАРИТЕ "БОРЧЕСКИ ГРУПИ" НА ПАРТИЯТА ОТ ПРЕХОДА!
27
2
 
14
 
! Отговори
До време е... преди 9 месеца
С излизане на улицата не става. Какво ще стане ако всички се разсърдим и спрем
да гласуваме?
26
2
 
34
 
! Отговори
чуденка преди 9 месеца
И като ги знаят и им са познати - как така и защо са на свобода?! Значи или са си от МВР-то или са със сериозна протекция от висшия ешелон на властта, която играе театри за пред очите на простия народ - боко и дамата със сакото на рози се карат пред камерите а отзад си поделят парсата от откраднатите пари...
Спете
25
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Борисов и Цветанов стоят начело на бандите за отвличания. Това го знае всяко хлапе.
24
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
5 - Приятел, ако си мислиш, че групите за отвличане, търсят всеки, който е изкочил с нова кола, та да го отвличат, то с напълно незапознат с обстановката. Бандите са много добре подготвени. Знаят хората, не от улицата, а от извлечения от банковите им сметки, имотното им състояние и възможностите им. Ако имаш пари, може да се скриеш и под земята, но пак ще те издирят, ако видят, че има какво да ти вземат.
23
1
 
13
 
! Отговори
Циник преди 9 месеца
Бандата е позната на МВР...и какво?
Познават ги...и толкова!
Не че ми пука за угоения 25 годишен шо пар със S класата и външния вид на 55 годишен захабен от живота...и мъчен от подагра!
22
3
 
47
 
! Отговори
познат преди 9 месеца
бандада не е позната на мвр - тя Е мвр
21
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
а Б.Б ..каде е ?? ..Герберска е бандата
20
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Щях да се учуда искренно, ако не познаваха.
Това познанство с всички банди, групички и групировки, всъщност е разковничето, заради което няма никой в ареста, камо ли в затвора.
Ми те са си приятели.
19
1
 
47
 
! Отговори
от досието преди 9 месеца
ПРЕДИ ГОДИНИ СИ ЧЕТОХ ДОСИЕТО. И КАТО СРАВНА С КАКВИ ГЛУПОСТИ СА СЕ ЗАНИМАВАЛИ И ПАРИ СА ПОЛУЧАВАЛИ ТИЯ ОТ ДС, МВР. СТАВА МИ ЯСНО ЧЕ МВР ЗНАЕ КОИ СА УЧАСТНИЦИТЕ.. Но ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВА ДА НЕ ГИ РАЗКРИВА. Или имитира деиност.
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Джурнали като този им преподават уроци по телевизията или от някой хартиен ***.
17
0
 
64
 
! Отговори
... преди 9 месеца
При толковаслабаи неадекватна полиция и прокуратура се чудя, как всеки втори не се занимава с това! Говорим за наистина ЯЛОВА система, да не говорим че част от сегашните бандити са бивши служители на същото прогнило МВР.
16
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Като знам с какъв труд си вадя парите а тия без труд и то на .тъмно. ИСКАТ С ЕДИН УДАР И ЦЯЛ ЖИВОТ В КОМФОРТА.
15
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
A BOKO ZASHTO MALCI?
14
0
 
37
 
! Отговори
ДО ДАНС преди 9 месеца
В този случай трябва да се намеси ДАНС .
Всички знаем е МВР е замесено в Отвличането , има затваряне на усти .
Ако този случай не се разкрие до край ще станем като Колумбия - всеки дребен пияница ще може да ти отвлече Детето и да иска пари .
ДАНС преведено е Държавна Агенция за Национална Сигурност - Преведено - Всеки в България е защитен от Разбойници .
13
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 5 ти при пари нямали да купиш.на детето си , което му работи в фирмата. При това е вътре с материята на бранша. Или ще предпочетен внасяне в банка.
ЗАВИСТА ТИ Е ГОЛЯМА И ЩЕ ТЕ ЗАСЛЕПИ.
Тия с отвличането скоро ЩЕ СЕ САМОИЗТРЕПАТ ОТ ЛАКУМИЯ И БЕЗДЕЛИЕ. ТАКИВА ЛЕКИ ПАРИ СЕ ВИЖДАТ и НЕМОГАТ ДА СЕ СКРИЯТ ОТ СЪЩО ЗАВИСТЛИВИ.
12
4
 
24
 
! Отговори
време е.. преди 9 месеца
Всички, или поне част от нас да излезем на улицата. От това се боят "силните на деня"! Това отбелязват и на Козяк и си редактират наставленията към Банкя! Всички вън на улицата и живота ще се промени! ГАРАНТИРАМ!
11
18
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тази групировка дето отвлича да не си мислите че пасе трева и я поливат с лимонада? Това са бивши червени барети от татово време бивши милиционери пак от татова време да не си мислите че са обикновени хора от улицата? Да не си мислите че ще работят за 500 лева заплата? По татово време тези взимаха над 1 500 лв заплати. А народа бачкаше за 150 лв в заводите. Нещо да ви говорят тези цифри? Май нищо не ви говарят щото сте мноо УМНИ!