Турчин развъртя нож на кръщене в село Загоре, рани трима

Ядосал се, че не му пускали музика по негов вкус
52
Турчин развъртя нож на кръщене в село Загоре, рани трима
Снимка: Булфото, архив

Турски гражданин със статут на постоянно пребиваващ в страната ни чужденец рани с нож трима мъже в старозагорското село Загоре след скандал на кръщене.

От полицията уточниха, че няма опасност за живота на пострадалите.

Скандалът е избухнал в събота към 22,45 часа.

В помещение, което се отдава под наем за различни тържества, голяма компания празнувала кръщенето на осиновено от възрастна двойка момченце.

35-годишният турчин бил сред гостите на празника.

Той живеел с българската си съпруга в селото от 2 години в къща, която купили преди време. Бил известен с прозвището Мустафата и работел по оризищата наоколо.

По неясни засега причини, вероятно заради спор каква да бъде музиката в заведението и след солидна алкохолна почерпка, турчинът се скарал с 47-годишния управител.

За да предотвратят разрастването на скандала, в помещението влезли трима млади мъже от Загоре, които в този момент били отвън. Това разярило Мустафата и той развъртял нож.

В резултат на атаката му 31-годишен мъж бил прободен в корема. С рана в корема и пробито тънко черво той е настанен в интензивната клиника на старозагорската Университетска болница. Там е и вторият пострадал, който получил удар с ножа в гърба.

С порезна рана в гърдите се отървал Иван, който бил обслужен амбулаторно от медици в Спешния център и освободен за домашна лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още по темата: ножраненитурчин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
3 млади мьже под 30 години които не са ходили в казарма не могат да се справятс един фес извода го оставям на вас
29
2
 
4
 
! Отговори
Makedon преди 6 години
Ahahahahahaaaaaa....Bolgari- junaci kaj ima takvi be... Eden Turcin trojca nadenal na noz .... a i imal zena Bolgarka .......katastrofa ste
28
1
 
2
 
! Отговори
маклауд преди 6 години
накрая ще остане само един
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЦиникМакарче?
26
3
 
10
 
! Отговори
Bahur преди 6 години
А резания ножар защо е жив ????Нация от *** обитава територията. Бият ви, мандръсат ви. Траете си.
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Естествено, че остават провокативни антибългарски коментари. Издеанието печели от реклами ио трафикът има значение. Кол;кото повече пъти се върнеш рук за да отговориш на нечий пост, толкова повече реклами си видял ;)-
24
2
 
0
 
! Отговори
муспи преди 6 години
До Анонимен Признание от бесовете на дявола йехова! Те така реагират, - наричат Хитлер евреин, Христос евреин..., а отвратилия се от тях, от тяхното нещасти - ***.
23
3
 
19
 
! Отговори
Циник преди 6 години
"Много се кефя да чета злобарскитиле коментари но пропадналити булгари които идиствено тук са големци а в реалност пригърбини намрйщени бягящи от сенкити си."Мангафарката си остава мангафарка!И триетте коментари а оставате откровено провокативни антибългарски коментари!Само чисто граматически - този коментар е образец на гавра с българския език!Макарче провокаторчета - с бездарни идиотщини не липсват!
22
2
 
10
 
! Отговори
Рашо преди 6 години
От прокуратурата ще изчакат да поутихне скандала и ще си го пуснат по живо по здраво. Знаете "КОЙ" управлява следствието и прокуратурата.
21
6
 
40
 
! Отговори
Българката преди 6 години
Спрете да ни обиждате, спрете да правите джамии на българска земя. Вие турците нямате място тук. Ние сме Българи и защитаваме всичко Българско!
20
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бърза съдебна процедура и у панделата. Там ако иска и на чаршафа да кляка за молитва. Скоро очаквам безредици и в новопостроения комплекс зад магазин Била и ресторант Тифани- т.н (малкия Истанбул ). Сами се досете какви амуджи са се навъдили последните 2-3 години там.
19
6
 
37
 
! Отговори
Българката преди 6 години
Турската агресия насочена срещу българите е фатално известна от векове. Цялото им жалко съществуване се състои в насилие срещу християните. Не искаме и няма да ги търпим повече в родината си. Да си стоят в Турция.
18
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жена му е или помакиня, или ***, ромка. Българките не се женят за турци.
17
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Свършиха ли българските мъже та живеят не кой да е ами с турци толкова ли са широко скроени нашите моми, история не са ли учили============Турчина оре здраво нивата бе чочугум за това.
16
8
 
16
 
! Отговори
патриот преди 6 години
Свършиха ли българските мъже та живеят не кой да е ами с турци толкова ли са широко скроени нашите моми, история не са ли учили
15
10
 
35
 
! Отговори
Българката преди 6 години
***, турците и т. нар. бежанци да се изнасят от България и да не им се позволява да упражняват насилие спрямо българите.
14
4
 
16
 
! Отговори
ДО САЙТА преди 6 години
ако напишем ***,триете. коментар 15 какво всява ? не е ли омраза,подтик към насилие,нетолерантност към народ ,който ги търпи тук ? ако това го беше написал българин,щяха да ревнат и ДПС и ДОСТ за етническия си мир.
13
7
 
6
 
! Отговори
Българката преди 6 години
Не сме ***, а БЪЛГАРИ!
12
6
 
31
 
! Отговори
Българката преди 6 години
Да си понесе наказанието този изверг и ***, както и онези пияни турски тираджии, които българските полицаи хванаха в нарушения. Омръзна ни от агресията, простотоята и наглостта на турците. Те не уважават българското законодателство. Следователно, вън от нашата страна. Мястото им не е в християнска България.
11
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Туркинятези прИгърбИни и намрЙщИни ви търкаляха едно време по връх шипка !