Откупът платен! Бащата на Адриан: Сумата бе непосилна!

Тони Златков не търси възмездие, а да си върне нормалния живот
Обновена: 11 сеп 2017 12:04 | 11 сеп 2017 09:40, Петя Славова
98

Бащата на Адриан - Тони Златков заяви, че не търси възмездие, а просто иска семейството му да си върне нормалния начин на живот.
Още по темата

Снощи стана ясно, че отвлеченият Адриан Златков е бил изоставен край бензиностанция в Панчарево, София, а след това момчето се качило на стоп. Бил е дезориентиран.

Тони Златков разказа, че в този момент синът му се обажда по телефона и семейството му го прибира от друга бензиностанция в столичния квартал "Горубляне". Момчето е освободено ден след предаване на откупа.

"Предполагам, че целта на похитителите са били пари. Бизнесът ми е чист и почтен", обясни Тони Златков, който е собственик на луксозна автокъща.

Той обясни, че все още не е водил изчерпателен разговор с Адриан, тъй като синът му е изтощен.

"На втория ден похитителите се свързаха с нас, аз водих преговорите с тях. Чрез SMS-и се водеше комуникацията", заяви бащата на Адриан.

Златков потвърди, че откуп е платен, но не пожела да информира каква е сумата. Единствено посочи, че тя е непосилна за семейството, съобщава Bulgaria ON AIR.

"Адриан си почива, все още психолози не са разговаряли с него. Не е бил подлаган на насилие, благодарни сме, че нещата се развиха така", уточни Златков.

Бащата на Адриан също така увери, че не са тормозили сина му, а са се отнасяли добре с него.

"Нямам врагове. Всеки човек би се страхувал. Няма човек, който да преживее този кошмар и да не се страхува", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заключение;Всеки свършил парите дръзне да стане наглец.А сега? И кои са те? Всеки!
85
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До76 За гоблено.С какъв бизнес си ти коли части. Навътре си разбираш ги нещата.
84
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 66"НЕ МОЖАХ ДА РАЗБЕРА СЪОБЩЕНИЕТО НА МВР ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА ПОХИТЕНИЯ. КАКВА Е ТЯХНАТА ЗАСЛУГА"---Ха, сега, де! И аз не разбрах, пък и днесбегето не казва. :)
83
2
 
1
 
! Отговори
Zlat преди 6 години
Дано не ти се случва това което преживяхме! А на този "папагал" , не можеш да стъпиш на малкия пръст! А за ояденото синче; можеш само да мечтаеш за толкова добър човек
82
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това стана като реалити шоу - цирк. Проблема е, че се ангажира огромен държавен ресурс на мвр (платен от нашите данъци) само да се занимава с тоя папагал и ояденото му синче. Защо не хвърлят толкова усилия в борба с безкрайната битова престъпност и ширещата се *** инвазия!? Чудя се колко ли пенсии или средни заплати с 1-3 милиона лв?
81
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"Пеевски немогат да го отвлекат понеже толкова голям камион не е създаден." ... абе камиони има, ама трябва и кран да карат и бригада с камиона и крана ... беля голяма е!
80
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Gucci Mane feat. E40 - Pablo. Всичко е казано, всичко е вярно.
79
0
 
5
 
! Отговори
Край преди 6 години
Особен бизнес са колите от Европа. Всичко можеш да прекараш в такава кола и ако го хванат да дигнеш рамене че не знаеш на кой е.
78
4
 
7
 
! Отговори
ами преди 6 години
ето - мафиотите, които станаха богати в беззаконие, сега се оказва,ч е сами страдат от него! Количествените натрупвания водят качествени изменения...
77
0
 
3
 
! Отговори
Така е преди 6 години
До Анонимен 79 така е приятел , богатите получават възмездие , ама от комунистите като след 9 Х.
76
1
 
5
 
! Отговори
Няма проблем преди 6 години
До Замислен 70 Аз пък си мисля дали зад това отвличане не стоят полицаи , решили да си помогнат на заплатите.
75
8
 
15
 
! Отговори
Asq преди 6 години
Как ще е бил непосилен, колите, които продава да не са по 100 лв. А и хора с такъв бизнес имат още поне 1-2 странични бизнеса. Те тези пари са все едно човекът да си беше изряден с данъците през годината, нищо повече. Сега трябва да ги съжаляваме ли? Да се отвори ддартелска сметка за това едва свързващо двата края семейство? Иначе случаят си е гнилата работа, воня се вдига, та не се диша!
74
1
 
27
 
! Отговори
66 преди 6 години
НЕ МОЖАХ ДА РАЗБЕРА СЪОБЩЕНИЕТО НА МВР ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА ПОХИТЕНИЯ. КАКВА Е ТЯХНАТА ЗАСЛУГА
73
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хич не ми дреме за тоя мутрафон и неговия охранен синковец. да се оправят. както е казал бай *** - имал си бол пари - дал си ги.Вече други негови съдружници разказаха по телевизията що за човек е, тъй че от това което чух даже си мисля, че е нещо като възмездие
72
3
 
21
 
! Отговори
Я1 преди 6 години
тоя пип преди години купувах кола от Софавто... риташе си работниците , крещеше им като на кучета.. не знам на кви наркотици беше тогава, но бях шокиран... господ гледа..
71
7
 
42
 
! Отговори
Айде бе , преди 6 години
Бойко Ескобар кога ше даде пресконференция искам да чуя и видя как раздава пържоли на полицайте които са работили в извън работно време да образоват тоя младеж за кого да гласува .Да живее Генерала на коката херото ,нелегалните цигари, алкохол и прости туцията ! ОБИЧАМЕ ТЕ ГЕНЕРАЛЕ ТИ СИ НИ ВОДАЧ И СПАСИТЕЛ И ВИНАГИ В СЪРЦАТА . ЗАКЛЕХ СЕ!
70
3
 
22
 
! Отговори
6767676 преди 6 години
До Анонимен 74Примерно получаваш заплата 1000 лв . , искат ти откуп 5000 лв . , непосилен е за теб , ама започваш да звъниш насам - натам , продаваш нещо , взимаш заем и събираш парите . Това означава " непосилен , но платен "
69
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лъгал ги е до последно, че нема кинти :D Сега го е страх да не вземат пак да го отвлекат, ако каже, че парите не са ибили проблем
68
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как така хем непосилен хем е платен? Този сам си противоречи.
67
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Висенето пред камерите задължителна част от "отвличанията" ли е вече?Това е некакво ново "риалити" ли е?