Откупът платен! Бащата на Адриан: Сумата бе непосилна!

Тони Златков не търси възмездие, а да си върне нормалния живот
Обновена: 11 сеп 2017 12:04 | 11 сеп 2017 09:40, Петя Славова
98

Бащата на Адриан - Тони Златков заяви, че не търси възмездие, а просто иска семейството му да си върне нормалния начин на живот.
Още по темата

Снощи стана ясно, че отвлеченият Адриан Златков е бил изоставен край бензиностанция в Панчарево, София, а след това момчето се качило на стоп. Бил е дезориентиран.

Тони Златков разказа, че в този момент синът му се обажда по телефона и семейството му го прибира от друга бензиностанция в столичния квартал "Горубляне". Момчето е освободено ден след предаване на откупа.

"Предполагам, че целта на похитителите са били пари. Бизнесът ми е чист и почтен", обясни Тони Златков, който е собственик на луксозна автокъща.

Той обясни, че все още не е водил изчерпателен разговор с Адриан, тъй като синът му е изтощен.

"На втория ден похитителите се свързаха с нас, аз водих преговорите с тях. Чрез SMS-и се водеше комуникацията", заяви бащата на Адриан.

Златков потвърди, че откуп е платен, но не пожела да информира каква е сумата. Единствено посочи, че тя е непосилна за семейството, съобщава Bulgaria ON AIR.

"Адриан си почива, все още психолози не са разговаряли с него. Не е бил подлаган на насилие, благодарни сме, че нещата се развиха така", уточни Златков.

Бащата на Адриан също така увери, че не са тормозили сина му, а са се отнасяли добре с него.

"Нямам врагове. Всеки човек би се страхувал. Няма човек, който да преживее този кошмар и да не се страхува", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що са го разнасяли по бензиностанциите а не са го предали направо от РПУ-то
65
0
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пеевски немогат да го отвлекат понеже толкова голям камион не е създаден.
64
1
 
37
 
! Отговори
Замислен преди 6 години
Полицаите няма ли скоро да протестират за още пари?
63
2
 
9
 
! Отговори
Циник до 68 преди 6 години
....по-добре Пеевски...току виж свалил 40, 50 кила...
62
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека ги отвличат, то откупа и без това е от неплатени и укрити в огромни размери данъци! Изкам още и още да ги отвличат ново богаташките синчета на бившите комунисти! Искам да отвлекът и на Пеевски майка му хахахаха
61
4
 
12
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Хляб и зрелища...някак не мога да изпитам съчувствие....
60
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо чудно и сам да си го е инсценирал тоя Тони Златков - ей така да припере едни 3 милиона
59
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименИ кво като ни следи полицията? Който е крадец и престъпник той да се притеснява!---------------------Опорните точки на прасетата. Съседът ми е наркоман и съответно крадец на най-ниско ниво. НЕ ползва нито телефони нито интернет, не ползва собствена кола, а на познати. Ченгетата слушат обикновенните хора, а престъпниците НЕ. Имам *** съсед от ДАНС който ме цитира какво сме си говорили с жена ми на вечеря !!! И с какво това помага на мафията ДАНС в борбата с престъпността ?
58
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И кво като ни следи полицията? Който е крадец и престъпник той да се притеснява!
57
3
 
14
 
! Отговори
НАЙ-ВАЖНОТО преди 6 години
Не пускайте координати на Телефона си , не ползвайте GPS . Полицията в България ви следи и дава информация на Мафията .Тази Информация се разпределя в Център на Мафията - Следи когато отидете на Море и Почивка - ще ви оберат Дома или ще ви убият децата за откуп . Пазете се от МВР България - дори в Англия , Италия и Германия има на Сайта на Външните Министерства тези Предупреждения за Граждани пътуващи през територията на България .Интересното е предупреждението на МвнР - не спирайте на КАТ .
56
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да изкарат курсове във ФБР - там проследяват разговори и от Луната. Всички видяхте колко бързи действат службите във Франция, Испания, САЩ - за няколко дни излавят всички рецидивисти и терористи. В такава малка държава, ако имахме качествени и съвестни полицаи, ефектът щеше да е светкавичен. А после искат увеличение на заплатите без да работят. Абсурдистан.
55
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
веднага да се наградят разследващите с суджуци заради "успешно" завършилата акция!
54
1
 
6
 
! Отговори
До: Щерю преди 6 години
Прав си, то това че са взели парите на богатите не е лошо. Лошото обаче е че тия дето са ги взели са лоши и ще си ги разделят помежду си и няма да раздадат на такива като мене и тебе.А аз смятам сега да изпия една студена вода. Пийни си и ти, и наздраве!
53
0
 
6
 
! Отговори
4epa преди 6 години
KADE E ALEKSEI PETROV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
52
2
 
6
 
! Отговори
VP преди 6 години
До Anonimen, който се чуди как смс-ите не се проследяват:Напълно възможно е със сателитен телефон, който НЕ използва стандартната наземна GSM мрежа, а осъществява директна връзка със сателити на комуникационна компания извън юрисдикциите на Европейския съюз !Сим картата, необходима за телефона, се закупува без регистрация на лични данни и може да се зарежда с предплатен ваучер.По този начин разговорите и СМС-те остават анонимни и не могат да бъдат подслушвани и следени. И това е само един от
51
0
 
1
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
До 51:И аз,въпреки,че чета по някога този сайт.
50
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имаме си поредните "Нагли" и са имали и успех не изключено ако не ги пипнат да продължат... Тази перспектива поставя доста заможни хора пред опасност и несигурност.
49
9
 
4
 
! Отговори
Червен клошар преди 6 години
Комунистите на Радев и Нинова сами се отвличат и сами си искат подкупи за себе си.
48
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Гласувайте за ГЕРБПак ще гласуваме за ГЕРБ!
47
1
 
19
 
! Отговори
Валентин преди 6 години
Веднага да дадат бонуси на полицаите и пържоли на кучетата. Виждате - вършат работа хората даже и когато само се дръгнат по топките.