Бургазлия отвлечен в Сливен: Завързан, пребит и насилен

Подмамила го жена, с която се запознал онлайн
14 сеп 2017 12:30,
85
Бургазлия отвлечен в Сливен: Завързан, пребит и насилен
Снимка: Flickr

30-годишен бургазлия е бил държан в плен близо 32 часа в къща в Сливен, след като е бил подмамен там от своя приятелка, с която се запознал във Facebook, съобщи на брифинг апелативният прокурор на Бургас Любомир Петров.

Той уточни, че престъплението е станало на 8-ми септември, когато 30-годишният бургазлия, който бил международен шофьор, отишъл на гости на Диана Куртова в Сливен. Двамата обаче бързо се скарали за нещо и в този момент в къщата нахлули двама мъже с маски на главите. Те завързали тираджията със свински опашки и облепили устата му с тиксо, след което започнали да го бият.

"Не е останало здраво място по тялото му, имало е и сексуални извращения с мъжа" каза прокурор Петров. Похитеният е заплашван със зверски изтезания като набиване на кол и рязане на нокти с лозарска ножица. Нападателите са взели две дебитни карти на тираджията и са го принудили  да им каже кода си. Те опитали да източат сметките му онлайн, но не успели, след което го преджобили и взели 200 лева, които били в него. После му поставили маска на главата, качили го в автомобила, с който бил дошъл в Сливен и го зарязали в местност на Карандила, пише "24 часа".

Едва след като похитеният сам успял да се прибере в Бургас, сигнализирал в полицията, но първоначално твърдял, че е отвлечен в Бургас от непознати лица.

"Вероятно е спестил част от информацията поради срам, но това е недопустимо. Не може потърпевши да ни дават погрешна информация и апелирам да не го правят", коментира прокурор Любомир Петров.

Директорът на МВР- Бургас Калоян Калоянов допълни, че пострадалият и 30-годишната Диана Куртева са общували близо 8 месеца само във Facebook, преди да се видят на живо.

Когато се срещнали в Бургас през август, тираджията демонстрирал завидно благосъстояние, харчейки хилядарки за Диана по магазини и ресторанти. Разследващи са убедени, че престъплението е било предварително добре подготвено.

Директорът на полицията във Сливен Димитър Величков уточни, че задържаната Диана е добре позната на МВР, наркозависима. Арестуваният Станислав Стоянов на 32 години също е стар познайник на полицията, лежал е в затвора за кражби, грабежи и наркотици. Има задържано и трето лице - мъж на 24 години, но за сега полицията отказва информация за него.

Очаква се днес в съда в Сливен да бъде внесено искане за постоянен арест за Диана Куртева и Станислав Стоянов

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
17
 
! Отговори
АМЕБА преди 6 години
За къде БРЯ сте торнали?!! Настанка бре тамнаде!! !
48
2
 
25
 
! Отговори
Любомир Пеев преди 6 години
Абе що не вземете да отвлечете някой от фамилия Баниви ве? Не за пари - те нямат, не плащат...само за удоволствие на народа, ве!
47
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом може да се случи на тираджия, значи може да се случи на всеки.
46
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако не беше се раздрънкал можеше един по един да ги причака на подходящо място и да си върне според преживяното. Сега и да им се случи нещо, него ще обвинят, дано друг не се възползва от ситуацията.
45
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
.. всичко е за пари.. просто арестувайте веднага тая жена..
44
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
най нещастния най долнопробния град в *** БГ
43
2
 
28
 
! Отговори
Алов преди 6 години
Добре отвличане не е ли до 20 години ???
42
3
 
33
 
! Отговори
www преди 6 години
А КЪДЕ Е ПОЛИЦИЯТА КОЯТО ПРЕТЕНДИРА ЗА ПО ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ ???
41
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шшшшшт! Никакви коментари! Да не попречим на следствието.....по бързо да се забрави.
40
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а тоя малкия за кво го пазят в тайна и не му повдигат обвинения ?връзкарче ала-бала, а ?
39
8
 
29
 
! Отговори
Клеций II преди 6 години
Е, отишъл е да топне чушката, но после са го отпорили. Така се случва с всички наивни се_ляни, които си мислят, че изглеждат като Ален Делон, и могат да опъват девойки от Интернет. Не става така пичове. Става всъщност, ама ако сте на 18 и сте хубавци. Иначе ви кл_ецат *** и ви обират.
38
1
 
28
 
! Отговори
do ТРЯБВА преди 6 години
Ти разлика между доброволно и насилстввено сношение правиш ли? Независимо дали междуполово или енополово. Аман от "черввени капацитети" дето демокрацията им е виновна.
37
12
 
21
 
! Отговори
ТРЯБВА преди 6 години
Обвинението на Тираджията за изнасилване трябва да отпадне , все пак секса между мъж и мъж не се наказва в ЕС . Дори Предишния Президент Плевнелиев го призна , сега само Радев и Нинова се противопоставят на тази убавиня .Правили са секс с този човек , та нали му е било хубаво , ще се върне пак .
36
6
 
18
 
! Отговори
Lili преди 6 години
Satvor sa taha jena a sa poboinizite saschto v bg ve4e vs den stavat poboischta tel ismami nadilie tova e ujas taja jens snae koi sa potrnzislnite ubiizi varhu schofiora
35
3
 
35
 
! Отговори
Син кит™ преди 6 години
Много е срамно да затрупаш ккучката с хилядарки и накрая не само да те бият, но и да те еббат.Това си е направо за самоубийство.
34
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отвличане, опит за убийство, тежки телесни повреди и всичко това в условията на рецидив. Тея не би трябвали да излязат от затвора дъъъъъъълги години. А, дано, ама на дали. българия.
33
4
 
67
 
! Отговори
ПотрЪбител преди 6 години
Спрете да пишете, че сам си е виновен. Човекът е потърпевш. Ако някой те хвирли теб от балкона, значи ли, че си виновен за стоене близко до парапета? Или ако изнасилят дъщеря ти, значи ли, че си го е търсила? Това е престъпление и се наказва.
32
2
 
63
 
! Отговори
bredi преди 6 години
храниш я купуваш и подаръци ,отиваш ти на гости и на кол ;;
31
7
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този има акъл като на 5 годишен. Когато правиш среща с такава от фейса срещата трябва да е на твоя територия с подсилени мерки за сигурност. В днешното наркоманско време никога незнаеш какъв е човека с който ще се срещнеш. Ето че се оказва наркоманка с приятели наркомани а този се е правел на баровец и резултата е плачевен. Това поколение израсло в демоникрацията е с две гънки в мозъчната си *** и 5 грама пилешки мозък. То затова ги управлява Винету щото и той е като тях и те като него!
30
1
 
31
 
! Отговори
АЗ преди 6 години
До Златно правилоАко има 5 грама мозък, няма да дойде на твоя територия! Най-добре на неутрална!