Синът на убития във Виноградец – спипан с наркотици

В момента на залавянето синът на Атанас Тонкев е имал амфетамини
16 сеп 2017 15:43,
51
Синът на убития във Виноградец – спипан с наркотици
Снимка: архив Reuters

Синът на убития в края на август ресторантьор Наско Тонкев е арестуван късно снощи за разпространение на дрога, съобщиха пред "Дарик" източници от МВР. При организираната спецоперация на криминалисти от Пазарджик са задържани трима души след над едномесечно разследване.

В момента на залавянето Тонкев е притежавал амфетамини. Групата е пътувала в две коли, като едната е карал Димитър, под въздействие на синтетичната дрога, намерена при претърсването.

Още по темата

Останалите трима са арестувани след спиране на втори автомобил, шофиран от водач, употребил марихуана. У друг пък са открити над 100 патрона за ловно и нарезно оръжие.

Смята се, че младежите от втората кола са били клиенти на Димитър. Разследването срещу него е започнато преди в средата на август.

Бащата на момчето – Наско Тонкев, бе прострелян и загина на място на 31 август при празнуване на рожден ден на 6-годишно момче в ресторанта му.

За престъплението бе арестуван бившият председател на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков, който е собственик на пистолета, с който е стреляно. Все още не е изяснено дали смъртоносният изстрел е произведен от детето, каквато беше първоначалната версия, или от друг участник в празненството.

Дъщерята на загиналия Деница и съпругата му Павлина твърдят, че Влайков е убил Наско, с когото имал стари вражди и е набедил детето, за да се измъкне. Както и че се ползва от протекциите на районния прокурор Георги Кацаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тъй, пистолетът бил на рафта и сам гръмнал.а балдъзата да не извозва бежанци случайно
27
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а кога ще почине от неочакван масиран инфаркт ? или и тоя ще се самоубива
26
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Активно гербаво мероприятие по очерняне на семейството на жертвата. Целта на подхвърлянето на наркотици от полицията е да бъде обявено за ненадежден свидетел по делото, в което то твърди, че гербавият е застрелял човека. Освен, че ГЕРБ съсипа живота на едно 6 годишно дете, сега съсипва живота и на почерненото семейство.
25
0
 
15
 
! Отговори
МИслете съдии, преди 6 години
прокурори, следователи:1.Не е САМО Младият ТОНКЕВ с дрога и мнго патрони.2.ТАКАВА е била ЦЯЛАТА Компания на "детския рожден ден",за да мълчат като риби и да са съгласни с Влайков.3.СТРЕЛЯНЕТО е било тяхно ЕЖЕДНЕВИЕ,особено по празници:ВИСША ПРОСТОТИЯ- стрлят в Афганистан, Пакистан,ромите,Кадиров и подобни на празници.4.Ще трябва да навлезете "мнго надълбоко" в престъпното им ежедневие,основано на престъпления и простотия.ЕДНА МАЙКА нямаше ли по-умна да каже,че от стрелянето се уврежда слухът на
24
5
 
3
 
! Отговори
Циник до BURZUM преди 6 години
Абе тъ панар...ти между лото и билетчета правиш ли разлика?Пуснал съм 6 колонки за 12,50? ..Печалба 4200?Нека ми е зле...па ти търкай билетчетата на Пеевски
23
4
 
17
 
! Отговори
Само Герб! преди 6 години
Спипаха Лазар тайно да върши добрини на съселяните си... Мете им дворовете, плаща им кабелната със свои пари...Такива работи...
22
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
забравиха да кажат че на хапчетата пишело "ГЕРБ"
21
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Долни активни ченгесарски номерца. Само и само оня *** поглед да изглежда по-малко виновен.
20
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
активно мероприятие, и да не забравите да пуснете порно клишчета с щерката в тубата
19
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А майката на застреляният е сериен изнасилвач и канибал,нали?
18
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да кротува и него и приятелите, та да няма кой да отмъсти, сега и сестрата. На тези плоски историй и селските пияници не кълват
17
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи престрелката не е била обикновена пиянска а заради пазара на наркотици!Този филм няколко пъти го гледахме из ресторантите в Бургас!
16
2
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи за 5 минути намерихте хапчетата и им направихте експертиза че не са просто някакви хапчета, а именно амфетамини, а 2 седмици не може да установите аджеба това 6 годишно дете стреляло ли е с пищов, абе верваме Ви как:)
15
3
 
36
 
! Отговори
Кире преди 6 години
ГЕРБ имат дрога за подхвърляне...
14
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все още не е изяснено дали смъртоносният изстрел е произведен от детето___________________дооообре
13
2
 
16
 
! Отговори
КОКО преди 6 години
Цялата нация сме "един дол дренки"! Време е да си го признаем. Всеки гледа да нае.. закона, някои на дребно други на едро.
12
0
 
14
 
! Отговори
ПЕНКО преди 6 години
БРАВО НА ГЕРОЯ ОТ ПП-ГЕРБ -БРАВО !!! ТОЙ ПРЕДСТАВИТЕЛЯ НА...???...- И НА ПИЯНА ГЛАВА СЕ Е ПРЕБОРИЛ С "АМФЕТИТЕ" ,АМФЕТАМИНИТЕ И ВЛИЯНИЕТО НА ПРОТИВНИЦИТЕ НА В Е Л И К А ТА И ЕДИНСТВЕННА ИСТИНСКА- ИСТИНА - ЗА БЪДЕЩЕТО НА Р Б -Г Е Р Б !!! ЗА БЛАГОДАРНОСТ ЩЕ ИЗЧИСТИМ ВСИЧКИ НЕГОВИ КРИМИНАЛНИ ДЕЙСТВИЯ В МИНАЛОТО !!! НАЙ ВЕРОЯТНИЯТ БЪДЕЩ ШЕФ НА ДАНС !!!
11
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пловдив-клошар, Кресна-говедар, Добрич-Борисов не яде суджук, Перник-Борисов не иска да ходи на детска градина, Петолъчката-общия работник, ай стига бе алчници. Деца и внуци ще са курбан за вашите грехове.
10
0
 
38
 
! Отговори
Кери преди 6 години
Хайде, сега наред е и дъщерята на убития да бъде уличена в проституция и смятайте, че г-н Адвокат Марковски си е свършил добре работата!
9
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дългите пипала на Суджука веднага плъзнаха да отмъщават за поруганата чест своя верен лакей Лазар.