Синът на убития във Виноградец – спипан с наркотици

В момента на залавянето синът на Атанас Тонкев е имал амфетамини
16 сеп 2017 15:43,
51
Синът на убития във Виноградец – спипан с наркотици
Снимка: архив Reuters

Синът на убития в края на август ресторантьор Наско Тонкев е арестуван късно снощи за разпространение на дрога, съобщиха пред "Дарик" източници от МВР. При организираната спецоперация на криминалисти от Пазарджик са задържани трима души след над едномесечно разследване.

В момента на залавянето Тонкев е притежавал амфетамини. Групата е пътувала в две коли, като едната е карал Димитър, под въздействие на синтетичната дрога, намерена при претърсването.

Още по темата

Останалите трима са арестувани след спиране на втори автомобил, шофиран от водач, употребил марихуана. У друг пък са открити над 100 патрона за ловно и нарезно оръжие.

Смята се, че младежите от втората кола са били клиенти на Димитър. Разследването срещу него е започнато преди в средата на август.

Бащата на момчето – Наско Тонкев, бе прострелян и загина на място на 31 август при празнуване на рожден ден на 6-годишно момче в ресторанта му.

За престъплението бе арестуван бившият председател на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков, който е собственик на пистолета, с който е стреляно. Все още не е изяснено дали смъртоносният изстрел е произведен от детето, каквато беше първоначалната версия, или от друг участник в празненството.

Дъщерята на загиналия Деница и съпругата му Павлина твърдят, че Влайков е убил Наско, с когото имал стари вражди и е набедил детето, за да се измъкне. Както и че се ползва от протекциите на районния прокурор Георги Кацаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
45
 
! Отговори
Цецо Цв. преди 6 години
Най-лесно е така, спираш колата на сина на убития, подхвърляш му едно пакетче мерихуана и го арестуваш. Nice, a? Простичко но действа с подкрепата на местния прокурор, верен другар на убиеца.
7
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даа 1 , прав си сега и 6-годишното ще излезе наркопласьор , а иначе при други ситуации Боко и ГЕРБ реват срещу прокуратура ,съдии , дознатели ...няма как - комунистически нрави : "всички сме равни , но някои по- равни"..колкото и да се прави на евродемократ , комунистическата му същност лъсва при всеки неудобен за партийците му момент
6
0
 
44
 
! Отговори
Кико преди 6 години
Ясно! Вече нямам и грам съмнение, че цялата власт - и милиция, и прокуратура, и областния управител работят да оневинят "нашия човек"! Добре дошли в Бананова Територия Бивша България!
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ясно. Кръчмата е само за пералня на пари. "Обръч от фирми", както каза хидроинженера Доган.
4
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как бързо Герберастията плъзна с гадостите си, с мисленето, ме са единствени и незаменими. Това мислене вече ги срива, много неграмотни и ужасно проЗДи се натъпкаха за да краднат.
3
5
 
4
 
! Отговори
Циник преди 6 години
5ца от LOTTO HESSEN колеги....джакпота беше 17 600 000...за мен мизерни 4207,90?...мамка му!
2
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
как му се викаше, активно мероприятие ли беше ?
1
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бързо местната власт спретна атака, няма как, Лазар е при,,мат но полезен, верен на делото, да ограбваме България. Честно, като гледах наглеца си мислех, с какво ще отговорят за да мачкат децата и жената на убития. Да беха изфабрикували, че е е убил две деца и едното е изял, повече щях да повярвам. Може и да излезе, че не са си плащали данъците, че дъщерята е виждана да ходи със съмнителни чужденци, да пие алкохол в огромни количества и да краде от магазините, например цигари.