Синът на убития във Виноградец – спипан с наркотици

В момента на залавянето синът на Атанас Тонкев е имал амфетамини
16 сеп 2017 15:43,
51
Синът на убития във Виноградец – спипан с наркотици
Снимка: архив Reuters

Синът на убития в края на август ресторантьор Наско Тонкев е арестуван късно снощи за разпространение на дрога, съобщиха пред "Дарик" източници от МВР. При организираната спецоперация на криминалисти от Пазарджик са задържани трима души след над едномесечно разследване.

В момента на залавянето Тонкев е притежавал амфетамини. Групата е пътувала в две коли, като едната е карал Димитър, под въздействие на синтетичната дрога, намерена при претърсването.

Още по темата

Останалите трима са арестувани след спиране на втори автомобил, шофиран от водач, употребил марихуана. У друг пък са открити над 100 патрона за ловно и нарезно оръжие.

Смята се, че младежите от втората кола са били клиенти на Димитър. Разследването срещу него е започнато преди в средата на август.

Бащата на момчето – Наско Тонкев, бе прострелян и загина на място на 31 август при празнуване на рожден ден на 6-годишно момче в ресторанта му.

За престъплението бе арестуван бившият председател на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков, който е собственик на пистолета, с който е стреляно. Все още не е изяснено дали смъртоносният изстрел е произведен от детето, каквато беше първоначалната версия, или от друг участник в празненството.

Дъщерята на загиналия Деница и съпругата му Павлина твърдят, че Влайков е убил Наско, с когото имал стари вражди и е набедил детето, за да се измъкне. Както и че се ползва от протекциите на районния прокурор Георги Кацаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
2
 
! Отговори
Кретен преди 6 години
До ПостановчикЕдва ли са постановки. Фунционер на партия и общински съветник, рестотантьор, безразборна стрелба на тържество. Просто "групичка" над закона с цялото им приятелско и семейно обкръжение. Най-много да се изпяли един друг, или ровенето около убийството да е осветлило другото. И носещия златните ланци баща на наръгания от съветника юнак. Всички са един дол дренки. Галиче втори номер.
47
1
 
16
 
! Отговори
Постановчик преди 6 години
Постановките започнаха , ама са много прозрачни.Ще се опитват да притискат близките на убития.
46
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Почерниха и очерниха още едно семейство заради един безотговорен и корумпиран властимащ....
45
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 43Абе сите са търкаляли едни големи кръгли питки.............
44
4
 
1
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Пр имати, като костатирате предположения със какво точно се полезни на семейството, на обществото въобще? По - силни ли се чувствате, по - активни или какво? Що за народ е останал от българите? Ами вземете направете нещо бе коментаторите
43
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това залавяне а ко не е документирано с камери , не го вярвам. Прекалено е удобно, да е истина. Не знам защо това което казва в съда полицай да има повече тежест от това което един обикновен гражданин казва, при положение, че си знаем полицията и кадрите и. Няма ли запис, мирише на поръчка!
42
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами странно е точно сега да го изловят с наркотици. Трябва да си 6 годишен ( от онези другите, дето не отстрелват хора) за да повярваш....И тъпия народ и това ще позволи. Горкото семейство, кой знае какво ще измислят за момизето и за майката....
41
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Очакваше се, че историята няма да спре до тук, но това надхвърли въображението ми. Този Влайков голям късмет е извадил на рождения ден. Ама то наркомани ли не щеш, въоръжени до зъби хлапета ли, и баби правещи магии сигурно е имало. Как се е опазил читав този чист като сълза човек е истинско чудо! Утре ще чакам да разбера дъщерята на убития каква роля е играла, това с превеждане на бежанци доста е актуално.
40
1
 
22
 
! Отговори
тиквин преди 6 години
изтискването започнаа след цетрофугиранетоще станем свидетели на новината, че семейството на разстрелания кръчмар е поело с еднопосочен билет към Ваньо Альото и Мишо Бирьотоназдраве амин, кой праеше амфетамин????
39
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Империята отвръща на удара!
38
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига лъжи!
37
1
 
23
 
! Отговори
Мей Ли преди 6 години
Е, това се казва съдебна реформа! И как беше: Родната полиция се грижи за вас! Бе, знаех си аз, съветника е невинен и опозицията го е набедила за убийството на кръчмаря. Както каза и оня със суджуците! Значи наркотрафикантите са участвали във вендетата на рождения ден на 6-годишния бабаит.Ама те следили сина на кръчмаря два дни преди да го гръмнат, кръчмарят де! Ех, родни мили картинки! Това го няма и в най-калпавото американско криманале! Абе музиката да свири и каквото му дойде!
36
1
 
12
 
! Отговори
kolio99 преди 6 години
До Шоппо точно е ясно що го е гръмнал, нещо не са разделили:-)))
35
1
 
21
 
! Отговори
Гербоидиот преди 6 години
Беше ясно кои са лошите...
34
6
 
28
 
! Отговори
тарантела преди 6 години
100 патрона за Бойко Тиквата и Лазар Влайков!
33
5
 
32
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
А, ясно.Значи Влайков е невинен.
32
0
 
67
 
! Отговори
кримка бг преди 6 години
Амфетамините на Димитър са му доставени от 6 годишния стрелец,а на него му са дадени от един мъж с кожено яке.
31
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако е така - много в италиански стил, по време на празненство.
30
0
 
42
 
! Отговори
е и преди 6 години
Това е отделен случай и няма нищо общо с убийството на баща му от председателя на общинския съвет Лазар Влайков
29
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде вече да махнем тази проста герберска тирания. Вече нито е забавна, нито е печеливша. Само ще ни изложи пред всички европейци по време на европредседателството.