Банда вилнее в Студентски, преби глухоням студент, старец...

Хулиганите дебнели и ограбвали беззащитни хора
18 сеп 2017 19:33, Анисия Иванова
53
Банда вилнее в Студентски, преби глухоням студент, старец...
Архив: Булфото

Банда хулигани бие и граби беззащитни хора в София. Двама души са били нападнати в рамките само на няколко минути и жестоко пребити, съобщават пред "България днес" неволни очевидци на бруталното насилие.

Първата жертва на жестоките престъпници станал около 20-годишен студент, който страдал от епилепсия. Момчето е нападнато от престъпниците на улица "Борис Стефанов" в Студентски град. Гамените издебнали беззащитното момче и се нахвърлили върху него.

С няколко крошета го свалили на земята, където продължили да го бият с юмруци, ритници и шамари. След като пострадалият спрял да се съпротивлява, престъпниците пребъркали джобовете му, взели парите му и изчезнали.

Пребитият студент е закаран в болница с множество травми по тялото.

Минути по-късно, недалеч от същото място, възрастен мъж става поредната жертва на бруталната улична банда.

Престъпниците причакали дядото, на около 90 години, близо до жилищен блок и го нападнали. С няколко удара го повалили на земята и въпреки че старецът не можел да окаже никаква съпротива, престъпниците го пребили жестоко.

След това задигнали дребни пари от джобовете му и избягали. Пострадалият възрастен мъж също е приет в болница. Той е в тежко състояние. Полицаи са направили оглед на мястото на престъплението.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
25
 
! Отговори
д-р Дрегер преди 6 години
Малко жокерче - не са ***.