Ученик преби свой учител в гимназия в Садово

Учителят повишил тон на ученик, той пък го ударил с дърво
Обновена: 19 сеп 2017 20:36 | 19 сеп 2017 20:24,
59
Ученик преби свой учител в гимназия в Садово
Снимка: архив Bulphoto

Учител с 13-годишен стаж е бил пребит от свой ученик в Селскостопанската гимназия в Садово. Това съобщи директорът на гимназията Димитър Йорданов.

Инцидентът станал днес около 11.30 часа, съобщи "Фокус". Трима ученици от последния клас в гимназията започнали да отварят вратите на стаите от последния етаж по време на учебен час, под предтекст, че не знаят какъв час имат. Учителката по география влязла в спор с тях и потърсила помощта на зам.-директорката.

През това време учителят по английски, който също чул разправията в коридора излязъл и започнал да въдворява ред.
Той повишил тон на едно от трите момчета. Афектиран от това 17-годишният ученик намерил дърво и се върнал, като ударил учителя по английски, който се движел в посока стаята на зам.-директорката.

Наложило се да се извика Спешна помощ за 40-годишния учител.

Освен лекари на място пристигнали и полицаи и инспектори от Детска педагогическа стая. За инцидента е информирано и Регионалното управление по образование.

Учителят е за втора година в гимназията, но има стаж за работа с проблемни деца, каза директорът Йорданов.

„От 30 години в гимназията в Садово няма подобни инциденти“, посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това вече не е Садово, а направо Садо-Мазово !
41
1
 
6
 
! Отговори
Dj преди 6 години
Какво може да се очаква от един бъдещ овчар от селскостопанската гимназия??? Нищо...само едно текезарско поведение...
40
1
 
7
 
! Отговори
дааа преди 6 години
Индианци на училище-чуден сюжет за екшън с комедийни елементи!
39
1
 
6
 
! Отговори
Абв преди 6 години
Коментарите на Helleborus са много точни. Но част от чиновниците от МОН, които не уважават учителите, а мислят, че администрацията е по-важна от тях, не искат и да чуят за реалността.
38
1
 
26
 
! Отговори
бивш ученик преди 6 години
Стига се до там , повечето ученици от проф. гимназии са в училище , за да не са на улицата.Нужна е НЕ козметична промяна на Закона за образованието, за по- голяма дисциплина, без нея няма да има резултати.До къде стигнахме със свободията- да се малтретират учители, медици, полицаи.Добро не ни очаква.
37
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само бой за такова,стига толерантност
36
1
 
25
 
! Отговори
Американ преди 6 години
Детска педагогическа стая за 17-годишен нападнал учител? Само в педелорсатка Европа.В Амрика с 13-годишен действал по подобен начин се разправя полиция.
35
1
 
30
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Няма намаляне на поведението, 40. Точно това е абсурда, всички на едно място, но власт за налагане на ред никаква. Ей това е измамата в цялата работа, че МОН си измива ръцете с теорийката, че е нормално децата да са такива, каквито са, каквито са дошли. Но най-великите училища в света, произвели политици, президенти и общественици, имат най-строгата дисциплина. Защото училището замества родителя, родителят делегира властта си на учителя, детето дефакто не може да остане без власт от възрастен.
34
0
 
23
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Още по-тежкото е, че според МОН нашите деца са дошли на този свят, за да го социализират, т.е., да му търпят ексцесиите. Понеже децата трябвало да са част от живия живот, което за тях означава да са затворени натясно с ей такива. В живия живот мен никой не ме затваря, ставам и си тръгвам, ако попадна в такава среда. Защото в живия живот обществото е разслоено. Всеки от нас си има приятелите и средата, както има и среда, в която няма да изтърпи и пет минути. Горките дечица, жертви на интеграция.
33
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Побойникът следва да бъде изключен, да му се намали поведението на най-ниската степен.В този случай ще трябва да завърши по индивидуална програма, а родителите му да платят лечението на острадалия учител, както и нанесените му щети.
32
0
 
31
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Логично е, когато използваш училището като социална институция. И държиш да влизат вътре хора, които не желаят да учат. Ако насила ги вкараш в църквата, ще пребият свещеника, но по-добри няма да станат. Училището е храм на познанието и в него трябва да пристъпват само онези, които знаят за какво са там. Останалите така или иначе само проблеми създават и снижават нивото. Стана нещо като затвор за малолетни, целта е да са затворени вътре.
31
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ОсманЧе то в седмицата има поне 2-3 новини за пребити ченгета или нападнати патрули в "маа'лата", нещо спиш.
30
1
 
20
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До ***.Прав си-имаше. Сега е демокрация, член сме на ЕС, споделяме евро ценности, и вече няма. Няма да се учудя и ако виновен излезе учителя, защото е повишил тон на ученика, стресирал го е, засегнал е човешкото му достоинство, и оня в състояние на афект го е ударил с дървото. Няма да се учудя, и щом така лесно се афектира тоя, да се е афектирал и други пъти, безнаказано, защото баща му е някой, и ще го извади от ситуацията.
29
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 31В професионалните гимназии ги има, особено в такива, които правят всичко възможно, за да задържат всеки ученик до последния клас, за да не ги закрият!Така се получават дипломи без покритие. Шведчетата знаят, че са ценни като бройка и си развяват байрака.Затова казвам - отдавна стана ясно, че при тези методът с моркова не дава добри резултати. Трябва да се приложи другият метод. Точно при този етнос той е много ефикасен.
28
1
 
35
 
! Отговори
Тъпак преди 6 години
Имаше си специализирани заведения, на гара Бойчиновци мисля, за такива диванета
27
2
 
18
 
! Отговори
странични преди 6 години
ефекти от демокрацията, нищо обезпокоително, докато вие самите не станете пенсионери. Кой не скача е червен.
26
1
 
17
 
! Отговори
До Анадолски преди 6 години
Не се излагай.Това е проява на етноспецифичен манталитет.17-годишният е нарушил всякакви норми в поведението на ученик в училище, по време, в което се провеждат учебни занятия.Правят му забележка и той реагира така, както е характерно за неговия етнос - събира хора, за да са тумба срещу един и го смазват от бой демонстративно, за да докажат, че са в правото си да вилнеят и да нарушават всякакви правила и закони.Грешката на българите? Съобразяват се със закона.Е, ще престанат да го правят!
25
3
 
13
 
! Отговори
вожд преди 6 години
много ли е трудно да си го кажем ц...ганин както му е маичиното му име .в бг има мноого матриал за произвоодство *** самоинвестиция трябва ЕС ще отпусне средства по програмата за интегриране
24
1
 
2
 
! Отговори
Край преди 6 години
Политиците мислят че грипените са по-важни.
23
1
 
7
 
! Отговори
преподавател преди 6 години
Ako даскалът е слабоват , мноогоооо неприятности могат да му се слу4ат.Не *** никакви закони , бой по манерката за наглеца и толкоз , а ако и бащата дойде наперен и него ще поставя на място .